Villa Nena - Makarska


Utmärkt läge, hög standard och omtyckt värdpar

Endast 50 meter från Makarskas vackra strand ligger Villa Nena, ett mycket omtyckt och populärt lägenhetshus. I huset finns 5 toppmoderna lägenheter med all den utrustning och komfort du kan önska dig av en semesterlägenhet. Det unga trevliga värdparet talar engelska och erbjuder en omtalat god service till gästerna och de som en gång varit här återkommer gärna. Villan är belägen strax bakom Hotell Dalmacija, endast ett stenkast från den palmkantade strandpromenaden i Makarska med gångavstånd till restauranger, mataffärer och caféer.

Lägenhetstyper
Tvårumslägenhet för 2-4 personer med balkong mot havssida.
Trerumslägenhet för 4-5 personer med balkong mot havssida .

Lägenheter
Moderna, rymliga och ljusa lägenheter med balkong mot havssida.

Tvårumslägenhet för 2-4 personer består av ett sovrum och ett kombinerat kök med matplats och vardagsrum med bäddsoffa, samt badrum.
Trerumslägenhet för 4-5 personer med balkong mot havssida består av två sovrum, ett kombinerat kök med matplats och vardagsrum med bäddsoffa, samt 2 badrum.

Alla lägenheter är luftkonditionerade och har balkong, Wi-Fi, kök med komplett köksutrustning, kaffebryggare, vattenkokare, platt-TV med satellitkanaler samt badrum med dusch, wc samt hårfön.
Bäddsoffan (extrasäng) rekommenderas för en vuxen eller två barn upp till 15 år.

Bad
Klapperstensstrand.

Övrigt
Totalt 5 lägenheter fördelade på 3 våningar. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Ej reception. Ägaren bor i huset. Tvättmaskin och strykbräda samt strykjärn kan nyttjas av gästerna. Gratis Wi-Fi.

 
Hotellegenskaper
Avstånd till centrum: 400 m
Hiss: Nej
Internet: Wi-Fi
Luftkonditionering: Ja
Minimarket: 50 m
Närmaste strand/bad: 50 m
Pool: Nej
Restaurang: 50 m
Säkerhetsbox: Nej