Aktiv semester i Kroatien

Kombinera en aktiv semester med sol & bad i Kroatien.

Vad sägs om en träningsresa i härligt Medelhavsklimat, där det varvas sol och bad med aktiviteter som får er att må bra i såväl kropp som sinne. Oavsett om ni vill träna yoga, tennis, vandring, löpning, kajakpaddling eller kombination av olika pass kan vi arrangera minnesvärd träningsresa åt er.

Blanda en aktiv semester med fantastiska sevärdheter, där du får se Kroatien på nära håll och besöka platser med välbevarade kulturarv och spännande gastronomi! Kroatien har en händelserik och lång historia fylld av spännande berättelser, storslagen arkitektur och vackra platser.

Resan leds alltid av svensktalande guider som bor i Kroatien och vars långa erfarenhet och stora lokalkännedom gör resan till en helt unik upplevelse. Inget annat sätt att resa erbjuder samma möjligheter att känna, se och smaka på ett av Europas absolut mest upplevelserika resmål, samtidigt som du får möjlighet att testa på olika träningsformer.

Våra träningsresor passar såväl nybörjare som de mer erfarna. Vi skräddarsyr träningsresor för grupper. Perfekt för er som vill ta med kompisgänget på en vecka fylld av träningsaktiviteter. 
Kontakta oss gärna med din förfrågan!


Kontakta vårt kontor i Göteborg eller Stockholm på telefonnummer 0771 800 300, chatta eller skicka e-post till info@kroatienspecialisten.se för mer information och offert.

Status:
Kontakta oss

Hotell

Temaresa: Swedish Tennis Camp

Temaresa: Swedish Tennis Camp

Vi hjälper dig att utveckla din tennis i Kroatiens underbara miljö och träffa nya vänner. Kroatien motsvarar våra höga krav på tennisanläggningar, boende, mat...
Träningsresor till Kroatien

Träningsresor till Kroatien

Våra kompletta träningsresor skräddarsys för just era önskemål och innefattar transfer, flyg, boende och helpension. Med direktflyg till Kroatien från din lokala ...