Aktiv semester i Kroatien (Hotellklass: 3 stjärnor)

Våra kompletta träningsresor skräddarsys för just era önskemål och innefattar transfer, flyg, boende och helpension. Med direktflyg till Kroatien från din lokala flygplats i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Östersund, Sundsvall, Stockholm eller Göteborg slipper du besvärliga flygbyten och hotellövernattningar. På flygplatsen i Split möts du av luftkonditionerade bussar som tar dig hela vägen till ditt resmål.

Vi har svensktalande personal på plats i Makarska och på ön Brac som är certifierade guider. De bor på destinationen året runt och har flera års erfarenhet som reseledare vilket gör dem till en unik resurs för er.

Som etablerad researrangör har vi har lång erfarenhet av gruppresor för både små och stora sällskap på upp till 300 personer. Genom att kontakta oss sparar du massor av tid som skulle gå åt till att leta hotell, kontrollera flygtider, boka idrottsanläggningar och allt annat som ska “klaffa”. Vi har personal som själva har ett stort engagemang inom ungdomsidrott, därför så vet vi vad som krävs för en lyckad träningsresa!


Vad sägs om en varierande träningsresa till den vackra och rofyllda ön Vis?

Här får du prova på flera olika träningsaktiviteter och samtidigt upptäcka den förtrollande ön där den senaste mamma Mia-filmen spelades in!

Exempel på hur en vecka kan se ut:

Dag 1: Ankomst, introduktion och boende. Här går vi igenom de kommande dagarna medan vi äter lunch eller middag, beroende på ankomsttiden.

Dag 2: Varje dag startar med SUP yoga. Efter det är det dags för frukost, kl 09.00. Sedan blir det introduktion över havsområdet genom att paddla runt på förmiddagen. På eftermiddagen tar vi en vandring runt för att upptäcka landsidan.

Dag 3: Heldags båtutflykt till en av våra tre destinationer, beroende på väderförhållandena.

Dag 4: SUP yoga. Fram till lunch gäller eget val av träningsaktivitet. På eftermiddagen tar vi en ridtur runt ön

Dag 5: SUP Yoga. Ledig dag att göra vad man känner för. Vi rekommenderar: vinutflykt, militärutflykt eller en cykeltur runt ön.

Dag 6: SUP yoga. Snorkling eller SUP-safari runt skärgården på förmiddagen följt av segling i solnedgången. 

Dag 7: Dags att åka hem. Vi hjälper er med transport. Kontakta vårt kontor i Göteborg eller Stockholm på telefonnummer 0771 800 300, eller skicka e-post till info@kroatienspecialisten.se för mer information och offert.