Barnhotell Andrija - Amadria Park (Hotellklass: 4 stjärnor)

amadria-park-hotell-andrija-002.jpg
amadria-park-hotell-andrija-003.jpg
amadria-park-hotell-andrija-004.jpg
amadria-park-hotell-andrija-006.jpg
amadria-park-hotell-andrija-006b.jpg
amadria-park-hotell-andrija-007.jpg
amadria-park-hotell-andrija-008.jpg
amadria-park-hotell-andrija-009.jpg
amadria-park-hotell-andrija-010.jpg
amadria-park-hotell-andrija-011.jpg
amadria-park-hotell-andrija-014.jpg
amadria-park-hotell-andrija-016.jpg
amadria-park-hotell-andrija-017.jpg
amadria-park-hotell-andrija-020.jpg
amadria-park-hotell-andrija-021.jpg
amadria-park-hotell-andrija-032.jpg

Solklar favorit för småbarnsfamiljer.

Hotell Andrija är ett nyrenoverat temahotell utformat med särskild hänsyn till barnfamiljer. Här finns mycket som gör barnsemestern extra bekväm och som både små och stora kan tänkas behöva för att få en avkopplande semester. Hela hotellet är fantasifullt och spännande inrett med ett havstema som man hittar såväl interiört som exteriört. Runt varje hörn dyker nya upplevelser upp och skapar en minnesrik resa för hela familjen. Utrustning som sulky och mycket annat finns att hyra på hotellet vilket gör packningen enkel!

Området erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen. Familjestranden vid hotellet är välvårdad, lättillgänglig och har det klara och rena vatten som Kroatien är känt för. Vid den barnvänliga poolen kan man koppla av i solen, slå sig ned på en solstol och låta sig fångas av den livfulla och varma atmosfären. Barnklubben anordnar äventyrliga skattjakter och piratpartyn, men det finns även mer stillsamma aktiviteter som filmvisning. Flera lekplatser och barnhörnor ger barnen plats och möjlighet att upptäcka sin egen skaparförmåga och leklust!

På resorten finns familjevänlig mat med lokala inslag. Restaurangerna i närheten serverar välbekanta maträtter som pizza och pasta, fast med lite lyxigare råvaror som till exempel lufttorkad skinka. Hotellets välsorterade frukostbuffé har ett stort utbud av kalla eller varma tillbehör där även de mest kräsna hittar något som passar.

Erbjudande:
Inträde för en heldag på Aquapark Dalmatia ingår i priset.


Rumstyper
Dubbelrum för 2-3 personer fönster/fransk balkong.
Dubbelrum för 3-4 personer med fransk balkong eller balkong.
Två dubbelrum för 4-8 personer med förbindelsedörr och balkong.

Rum
Lekfullt formgivna och praktiskt inredda rum i ljusa färger. Möblerna är barnsäkra med rundade kanter och rummen har en planlösning som gör plats för både vila och kreativitet. Badrummen har funktionella material och ytor som är lätta att hålla efter. För de minsta barnen finns potta att låna och en badrumspall som gör det lättare att nå upp till handfatet. Ifall man föredrar att bada finns badrum med badkar på förfrågan.

Dubbelrum (22 m²) för 2 vuxna med extrasäng (80x180 cm) för 1 barn upp till 12 år. Dubbelrummen har fönster eller fransk balkong och dubbelsäng (180x210 cm). Dubbelrummen är avsedda för 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år, eller 1 vuxen och 1-2 barn upp till 12 år.

Dubbelrum (23 m²) för 3-4 personer med fransk balkong för 2 vuxna och 1-2 barn upp till 12 år. Balkong mot tillägg. Rummet  består av en dubbelsäng (180x210 cm) och en våningssäng (2x 80x180 cm).

Två dubbelrum (46 m²) för 4-8 personer med förbindelsedörr med balkong, för 2-4 vuxna och 2-4 barn upp till 12 år. Rumstypen består av två rum med förbindelsedörr och har totalt 2 dubbelsängar ( 2x 180x210 cm), samt två våningssängar (4x 80x180 cm). Båda rummen har balkong.

Alla rum är luftkonditionerade och har säkerhetsbox, satellit-TV, minibar och telefon. Badrum med dusch och wc.

Bad
Klapperstensstrand, sandstrand samt hotellets poolområde. I anslutning till hotellet finns en vattenpark (mot avgift) på 8000 m² med vattenrutschkanor, bassänger, och ett område för de minsta med grunda bassänger.

Wellness & Spa
- Flera olika typer av bastu
- Simbassänger
- Gym
- Massage
- Skönhetsbehandlingar
- Hårsalong
- Wellness Garden Bar
- Wellnessbutik

Måltider
Frukostbuffé och halvpension mot tillägg.

Övrigt
Renoverat 2014. Totalt 243 rum fördelat på 4 våningar. "Småbarnshörna" med mikrovågsugn, steriliseringsutrustning och blenders. Family Beach ligger framför hotellet. Gratis Wi-Fi, högre hastighet mot avgift. Städning 7 dagar/vecka. Spjälsäng på förfrågan, utan extra kostnad. Hotell Andrija är en del av Amadria Park och vissa av faciliteterna och aktiviteterna är mot avgift.

• Reception
• Barnreception
• Restaurang
• Barnrestaurang
• Wellness & Spa
• 2 pooler
• Terrassbar
• Barnpool
• Utomhuspool (saltvatten)
• Lekplats
• Aktivitetsledare
• Gratis barnklubb
• Butik för barnen
• Souvenirbutik
• Valutaväxling
• Utflykter
• Barnvaktsservice
• Organisering av barnkalas
• Uthyrning av barnvagn på förfrågan
• Potta
• Badkar på förfrågan
• Badrumspall

 

Upptäck unika Amadria Park, läs mer...

Fakta och faciliteter

Närmaste strand/bad 30 m
Lokalt centrum 200 m
Pool Ja
Luftkonditionering Ja
Internet Ja
Hiss Ja
Säkerhetsbox Ja
Restaurang Ja
Bar Ja

Gästernas kommentarer

"Vi var 10 stycken i gruppen från 4 år till 62. Alla var mer än nöjda."

"Bra barnhotell, service och mat."

"Mycket fina rum, perfekt för barnfamiljer"

Transfertid

Transfer från flygplatsen i Split till Barnhotell Andrija tar ca 50 minuter. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma. Våra reseledare möter upp er på flygplatsen i Split. Läs mer om transfer

Service på resmålet

På Amadria Park har vi inte personal på plats, men du kan alltid komma i kontakt med skandinavisktalande reseledare via vår servicetelefon. Telefonnumret hittar du i ditt välkomstbrev som du får vid ankomst på flygplatsen.