2017-10-05

Boenden för större sällskap

I ett stort utbud med många valmöjligheter är det inte alltid så lätt att pricka rätt boende! Att boka resan blir snabbt komplext med många variabler att ta hänsyn till när stora resesällskap åker tillsammans. Finns rätt rumstyper? Passar resmålet allas behov och förväntningar?

Det finns några riktigt trevliga hotell och lägenheter som tar emot större sällskap, både på fastlandet och ute på ön Brac. Dessutom erbjuder vi ett semesterhus som är ett bra val för sällskap på upp till 16 personer. Alla tre boenden ligger mycket nära centrum (vilket innebär att det finns restauranger att välja på), självklart nära stranden och dessutom har alla tillgång till pool.

I samtliga orter finns ett utbud av aktiviteter som passar stora som små. I Makarska hittar du såklart det största utbudet. Mellan Makarska och Baska Voda ligger den supermysiga badorten Promajna. Det finns gott om upplevelser på orten och närheten till Makarska gör att det är lätt att hitta saker att göra. Postira på ön Brac är en i det närmaste bilfri ort på ön Brac som är en fantastisk plats för avkoppling, men det råder ingen brist på roliga aktiviteter att fylla dagarna med.


Lägenhetshotell Miramare - Makarska
Fräscht lägenhetshotell beläget precis vid havet på den lilla halvön Sveti Petar. Ett perfekt läge bredvid Makarskas hamn, strandpromenaden Riva och och med närhet till en av Dalmatiens vackraste stränder - här har du nära till allt.


Lägenheter Mendula - Postira
Endast 50 meter från havet ligger detta lägenhetshus i en lugn citrusdoftande omgivning. Lika nära är det till poolerna på Hotell Pastura, som man har fri tillgång till som gäst på Lägenheter Mendula. Precis utanför poolområdet finns det badplatåer och 150 meter därifrån, hittar du en härlig badvik omringad av pinjeskog.


Villa Ana Marija - Tucepi
Villa Ana-Marija är det perfekta huset för det större sällskapet med plats för upp till 16 personer. T.ex. om ni är flera familjer som vill semestra tillsammans, en stor grupp vänner eller om man samlar hela släkten på ett ställe. Passa på att fira ett jubileum eller en födelsedag tillsammans i ett underbart land och ett fantastiskt semesterhus med egen pool!

Vi finns som ett bollplank för dig och tipsar gärna om både destinationer och bra ställen att bo på. Ring oss på 0771 800 300 eller skicka ett mejl till info@kroatienspecialisten.se så tar vi fram ett förslag som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.