Lägenheter Danko - Makarska (Hotellklass: 3 stjärnor)

boende-makarska-danko-001
boende-makarska-danko-002
boende-makarska-danko-004
boende-makarska-danko-009
boende-makarska-danko-011
boende-makarska-danko-012
boende-makarska-danko-013
boende-makarska-danko-016
boende-makarska-danko-020
boende-makarska-danko-022
boende-makarska-danko-024
boende-makarska-danko-026
boende-makarska-danko-028
boende-makarska-danko-030
boende-makarska-danko-032
boende-makarska-danko-034
boende-makarska-danko-036
boende-makarska-danko-042
boende-makarska-danko-043
boende-makarska-danko-044
boende-makarska-danko-046
boende-makarska-danko-048

I ett lugnt villaområde med palmer och stenhus, strax utanför Makarskas centrum, ligger Lägenheter Danko. Det välskötta huset är omgivet av en lummig medelhavsträdgård där du hittar exotiska fruktträd som apelsin, oliv, mandarin, banan och avocado. Dessutom påträffar du färgsprakande bougainvilleor och vackra blommor som gör sitt bästa för att dra din uppmärksamhet till sig. Makarska centrum har ett stort utbud av restauranger och cafeér som serverar välsmakande Kroatiska maträtter och inom ett behagligt gångavstånd finns tillgång till aktiviteter och kvällsnöjen för alla smaker. En kort promenad mot havet tar dig till Makarskas fantastiska hamnpromenad som leder vidare ner mot stranden där bergsmassivet Biokovo speglas i det kristallklara vattnet.

Lägenhetstyper
Enrumslägenhet för 2 personer.
Enrumslägenhet för 2-3 personer.
Trerumslägenhet för 4-5 personer.

Lägenheter
Enrumslägenhet (ca 22 m2) för 2 personer med terrass består av ett kombinerat pentry och sovrum med dubbelsäng.
Enrumslägenhet (ca 22 m2) för 2-3 personer med balkong består av ett kombinerat pentry och sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa för 1 person.
Trerumslägenheter (ca 70 m2) för 4-5 personer med balkong med havsutsikt består av två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar), två toaletter och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för 1 person.  

Alla lägenheter har balkong eller terrass, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, kök eller pentry samt badrum med dusch och wc.

Bad
Klapperstensstrand.

Övrigt
Byggt 1995, renoverat 2012, 3 våningar, totalt 4 lägenheter. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan eller på förfrågan. Spjälsäng på förfrågan. Grill som kan nyttjas på gemensam terrass. Bilderna är exempelbilder på Lägenheter Danko, alla lägenheter har snarlik möblering. Gratis Wi-Fi. Ägaren bor i huset. Ej reception.

Fakta och faciliteter

Bad 450 m
Centrum 200 m
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Nej
Minimarket 50 m
Restaurang 50 m

Om Makarska

Staden Makarska är en trivsam badort och centrum för turismen på Rivieran. Här möts ni av ett myllrande folkliv, nöjen och bad. Utbudet av restauranger, butiker och barer är stort. Slå er ned på ett café och betrakta folklivet från den palmkantade strandpromenaden eller låt er imponeras av den mäktiga bergskedjan Biokovo och det klara havet. Med båt finns öarna Brac och Hvar inom räckhåll. Läs mer om Makarska.

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

"Alldeles för hårda sängar."

"Så nöjda!"

Service på resmåletI Makarska har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet. Kroatienspecialistens kontor hittar du vid receptionen på Hotell Dalmacija.