Lägenhetshotell Marina - Supetar (Hotellklass: 3 stjärnor)

brac-lagenhet-marina-001
brac-lagenhet-marina-004
brac-lagenhet-marina-006
brac-lagenhet-marina-007
brac lagenhet marina 007a
brac-lagenhet-marina-008
brac-lagenhet-marina-009
brac-lagenhet-marina-010
brac-lagenhet-marina-011
brac-lagenhet-marina-012a.jpg
brac-lagenhet-marina-012b.jpg
brac-lagenhet-marina-013
brac-lagenhet-marina-014
brac-lagenhet-marina-016
brac-lagenhet-marina-025.jpg
brac-lagenhet-marina-026.jpg
brac-lagenhet-marina-027.jpg

Fräscht lägenhetshotell i den lilla byn Mirca ca 3,5 km utanför Supetar på ön Brac, ett givet val för soldyrkande badgäster. Detta välhållna lägenhetsboende ligger precis vid vattenbrynet i en lugn och fridfull miljö. I hotellets rustika restaurang serveras välsmakande medelhavsmat, men på menyn finns även internationella rätter. På väg genom Mirca passerar man charmiga stenhus och gator kantade med låga murar byggda med Brac karakteristiska vita kalksten. I trädgårdarna spirar citrus, bougainvillea, olivträd och andra typiska medelhavsväxter vilket ger området ett idylliskt prakt. Hit kommer man främst för att ta livet med ro, och det är bara en kort tur in till genuina och avslappnade orten Supetar.

Lägenhetstyper
Trerumslägenhet för 3-5 personer med balkong.
Trerumslägenhet för 4-6 personer med balkong.

Lägenheter
Trerumslägenheter (ca 55 m²) för 3-5 personer med balkong består av två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med en enkelsäng) och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer. Badrum med dusch och wc.
Trerumslägenheter (ca 62 m²) för 4-6 personer med balkong består av två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar) och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer. Badrum med dusch och wc.

Köken är utrustade med diskmaskin, kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare.
Alla lägenheter har balkong med havsutsikt eller delvis havsutsikt, luftkonditionering, Wi-Fi, telefon och LCD-TV med satellitkanaler. Bäddsoffan rekommenderas för 1 vuxen eller 2 barn upp till 15 år.

Bad
Klapperstensstrand.

Måltider
Ingår ej. Frukost mot tillägg.

Övrigt
Byggt 2007/2008, totalt 17 lägenheter fördelade på 4 hus i 3 våningar. Bevakad parkeringplats. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Gratis Wi-Fi. 24-timmars reception. Från Mirca går det enkelt att ta sig till Supetar med taxi, lokalbussar eller cykel. 

Fakta och faciliteter

Bad 10 m
Centrum 3,5 km
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Nej
Minimarket 200 m
Restaurang Ja
Bar Ja

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

Om Supetar

Bracs huvudort - Supetar ligger på öns norra sida. Orten erbjuder allt från sol och bad till ett färgstarkt stadsliv och närhet till storstaden Split. Centrum är uppbyggt kring hamnen och består av små mysiga restauranger, caféer och ett avslappnat kvällsliv. Läs mer om Supetar.

Service på resmåletI Supetar har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet.