Gruppresor & Konferensresor

Gruppresor och konferensresor till kroatien

Vi på Kroatienspecialisten har lång erfarenhet av att arrangera konferenser och gruppresor till Kroatien. Tack vare våra erkänt duktiga guider och vår personliga kontakt med hotellen kan vi anordna minnesvärda resor med väldigt specifika krav och önskemål. Tillsammans med oss planerar ni hela er resa från idé till hemkomst. Det är många detaljer som skall fogas samman till en enda helhet, men det hjälper vi er med så kan ni fokusera på allt ni vill uppleva!

Tack vare våra avgångar från regionala flygplatser tål restiden en jämförelse med ett motsvarande arrangemang i Sverige. En resa med flyg till Kroatien tar ca 3,5 timme, den tiden hinner man inte åka särskilt långt på med vare sig buss eller tåg, och Kroatiens medelhavsklimat med det kristallklara havet är svårslaget!

Kickoff/Konferensresor

Dags för företagets årliga möte, komma igång med ett nytt projekt eller behövs en nytändning i företaget? Det finns inget som skapar sammanhållning, engagemang och företagsanda som en välplanerad konferensresa i utlandet! I vårt utbud finns konferenshotell i Split, Dubrovnik och andra orter längs Makarska rivieran. De hotell vi erbjuder har mycket modern teknisk utrustning och konferenslokaler anpassade för konferenser från 30 upp till 1000 deltagare. På eftermiddagarna finns alla möjligheter att slappna av på stranden, vid poolen eller i moderna spaanläggningar på hotellen. Nära hotellen finns flertalet utmärkta restauranger och närhet till ett brett utbud av sevärdheter och attraktioner. I samband med konferensen anordnar vi ofta populära utflykter som till exempel båtutflykt med lunch eller besök på nationalparken Krka.

Vi har lång erfarenhet av att anordna konferensresor för både små och stora företag och bland våra kunder finns även många namnkunniga organisationer som till exempel Barncancerfonden. Våra konferensresor skräddarsys alltid så att de är anpassade efter era behov.

Några av företagen som åkt med oss tidigare:

Gruppresor

Är ni flera som vill resa till samma resmål? Vi hjälper till med att anordna alla typer av gruppresor för föreningar och organisationer men även den efterlängtade släktträffen, födelsedagen eller om flera familjer vill resa tillsammans! Gruppresor skapar god stämning och ger mängder av gemensamma minnen. För grupper på 10 eller fler personer som vill ut och resa tillsammans plockar vi fram de bästa paketresorna med flyg, hotell, utflykter och aktiviteter. Oavsett vilka önskemål ni har presenteras alltid skräddarsydda lösningar för just er. Våra hotell är handplockade för deras kundnöjdhet och möjligheter att tillgodose varierande önskemål. I hotellens närhet finns ett rikt utbud av sevärdheter och attraktioner som passar många olika grupper.

 Kontakta oss gärna med din förfrågan!