Skip to main content

Gruppresor i Kroatien

Vänner skålar under en gruppresa i Kroatien

Vi på Kroatienspecialisten har lång erfarenhet av att arrangera gruppresor i Kroatien. Tack vare våra erkänt duktiga svensktalande reseledare i Kroatien och vår personliga kontakt med hotellen kan vi anordna minnesvärda resor med väldigt specifika krav och önskemål. Tillsammans med oss planerar ni hela er resa från idé till hemkomst. Oavsett vilka önskemål ni har presenteras alltid skräddarsydda lösningar för just er.
Våra hotell är handplockade för deras möjligheter att tillgodose varierande önskemål. I hotellens närhet finns ett rikt utbud av sevärdheter och attraktioner som passar många olika grupper. 

Grupprabatt

Middag under en gruppresa till Kroatien
Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans? Vi hjälper er att anordna resor för föreningar, organisationer, familjer eller kompisgäng, och plockar fram de bästa paketresorna med flyg, hotell, utflykter och aktiviteter.  

Vi erbjuder förmånliga grupprabatter om ni är fler än 10 personer. Den 11:e personen erbjuds 50% rabatt eller 21:a personen bjuder vi på resan.
Bokningen görs via vår kundservice som hjälper dig med avdrag av rabatten. Dessa rabatter kan ej kombineras med andra rabatter t.ex. barn eller boka tidigt-rabatter.

Kontakta oss vid frågor:
Maila din förfrågan till info@kroatienspecialisten.se
Du kan också ringa oss på 0771-800 300

Konferensresor

Middag på uteservering i Kroatien
Dags för företagets årliga möte, komma igång med ett nytt projekt eller behövs en nytändning i företaget? Det finns inget som skapar sammanhållning, engagemang och företagsanda som en välplanerad konferensresa i utlandet! I vårt utbud finns konferenshotell i Split, Dubrovnik och andra orter längs Makarska rivieran. De hotell vi erbjuder har mycket modern teknisk utrustning och konferenslokaler anpassade för konferenser från 30 upp till 1000 deltagare. På eftermiddagarna finns alla möjligheter att slappna av på stranden, vid poolen eller i moderna spaanläggningar på hotellen. Nära hotellen finns flertalet utmärkta restauranger och närhet till ett brett utbud av sevärdheter och attraktioner. I samband med konferensen anordnar vi ofta populära utflykter som till exempel båtutflykt med lunch eller besök på nationalparken Krka.


Tack vare våra avgångar från regionala flygplatser kommer man till Kroatien på ca 3 timmar med direktflyg. Njut av Kroatiens medelhavsklimat där det kristallklara havet är svårslaget!

Vi har lång erfarenhet av att anordna konferensresor för både små och stora företag och bland våra kunder finns även många namnkunniga organisationer som till exempel Barncancerfonden. Våra konferensresor skräddarsys alltid så att de är anpassade efter era behov.

Några av företagen som åkt med oss tidigare:

Kontakta oss gärna med din förfrågan!

Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 6this is a picture of the number 1this is a picture of the number 9this is a picture of the number 8