Skip to main content

Skräddarsydda gruppresor till Kroatien

Nyfiken på Kroatien?

Låt oss visa er vårt härliga land – vi på Kroatienspecialisten har mångårig erfarenhet av att arrangera guidade gruppresor till Kroatien! Med våra erkänt kunniga och hjälpsamma svensktalande reseledare på plats och vår personliga kontakt med hotellen gör vi er gruppresa till en oförglömlig upplevelse, ett minne för livet! Tillsammans med oss planerar ni hela er resa – från idéstadie till hemkomst. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi sedan en spännande lösning.

Hotellen vi samarbetar med är handplockade för deras möjligheter att tillgodose varierande önskningar och behov. Och i deras närområde finns ett rikt utbud av sevärdheter och intressanta besöksmål väl lämpade för en grupp. Välkommen med er förfrågan!

En fulländad gruppresa

Är ni en grupp som vill resa tillsammans till Kroatien? Vi anordnar resor för såväl föreningar och organisationer som familjer och kompisgäng, och plockar fram de bästa paketresorna med flyg, hotell, utflykter och aktiviteter. En extra dimension med resor med guide är att intressanta lärdomar och fakta om landet och dess folk, seder och bruk förmedlas. Reser du ensam? Även som ensamresenär kan du resa på en gruppresa och njuta av en oförglömlig semester.

Konferensresor fyllda med inspiration

Idétorka, konferens eller kanske anledning att fira ett lyckat resultat? Vi har lösningen! Inget skapar sammanhållning, engagemang och företagsanda som välplanerade konferensresor utomlands! Inspirerande omgivningar och miljöer öppnar sinnen och genererar nya idéer, tankesätt och lösningar. Samtidigt skänker de avkoppling.   

I vårt rika utbud ryms konferenshotell i Split, Dubrovnik och andra orter längs Makarska riviera – alla med modern teknisk utrustning och lokaler anpassade för konferenser från 30 upp till 1000 deltagare.

Avkoppling och utflykter

Efter intensiva och givande arbetspass finns under eftermiddagarna alla möjligheter till rekreation i form av hav och strand, dopp i pool eller besök i hotellens moderna spaanläggningar. Alldeles i närheten av hotellen finns ett flertal utmärkta restauranger och ett brett utbud av sevärdheter och attraktioner. I samband med konferensen anordnar vi ofta trevliga, mycket uppskattade utflykter, så som en båtutflykt med lunch eller ett besök i nationalparken Krka.

Regionala direktflyg ger snabb resa

Då vi flyger med direktflyg från regionala flygplatser kommer ni till Kroatien på endast ca 3 timmar! Njut av Kroatiens behagliga medelhavsklimat och kristallklart hav – svårslaget!

Små som stora

Vi har lång erfarenhet av att anordna konferenser i Kroatien för både små och stora företag. Bland våra kunder finns även flera namnkunniga organisationer, som t ex Barncancerfonden. Våra konferensresor skräddarsys alltid efter era behov och önskemål.

Några av våra kunder: 

Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4
Erbjudanden
27/5Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
2/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
9/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
13/5Halmstad - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-
1/10Luleå - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-

Resegaranti ställd till