Hotell och lägenheter med boka tidigt-rabatt!

Boka sommarresan till Kroatien 2018! Fördelen med att boka tidigt är att då har man störst möjlighet att få till sin semester precis så som man vill ha den eftersom flera av de mest populära hotellen och lägenheterna snabbt blir fullbokade.

Här har vi samlat ett urval av hotell och lägenheter där vi har generösa rabatter för dig som bokar tidigt. För att hitta aktuellt pris och rabatt så klickar du helt enkelt på hotellet eller lägenheten och väljer datum för avresa!


Hotell Milenij****, Makarska

Hotell Milenij, Makarska

Genuint och modernt

Ett nytt och smakfullt inrett hotell med modern design som är beläget vid strandpromenaden. Hotellets restaurang erbjuder internationella och inhemska maträtter som man kan njuta av på den underbara terrassen med utsikt mot havet.

Frukost och middag ingår i priset, värde 1400 :- per person.


Hotell Dalmacija***, Makarska

Kroatien 2017 Hotell Dalmacija

Prisvärt och strandnära

Med sitt fantastiska läge vid strandpromenaden i Makarska är Hotell Dalmacija ett av de bästa mellanklasshotellen på rivieran. Omtyckt av våra gäster och centralt beläget.

Upp till 300:- per vuxen.


Hotell Meteor****, Makarska

Hotell Meteor, Makarska

Nära strand

Meteor är ett av de största hotellen i Makarska och är känt för sin höga standard och stilfulla inredning. Här finns trevliga sällskapsutrymmen, restauranger, bar, taverna och kasino.

Upp till 350:- per vuxen.


Hotell Pastura****, Brac

Hotell Pastura, Brac

Utmärkt läge direkt vid havet

Hotell Pastura är ett fräscht och modernt hotell med fantastiskt läge vid havet i orten Postira. Den magnifika utsikten över bukten, orten och fastlandet samt den lugna atmosfären gör att detta mysiga hotell har ett stort antal återkommande gäster.

Upp till 350:- per vuxen.


Lägenheter Pastura****, Brac

Lägenheter Pastura, Brac

Fantastisk utsikt

Lägenheter Pastura har det bästa läge man kan önska sig. Den fantastiska utsikten över havet samt den lugna atmosfären gör att man verkligen kan njuta av sin semester. Dessa etagelägenheter är en sidobyggnad till det intilliggande hotellet Pastura.

Upp till 1000:- per lägenhet.


Lägenheter Mendula****, Brac

Lägenheter Mendula, Brac

Moderna lägenheter med utmärkt läge

Nybyggda lägenheter Mendula är senaste tillskottet bland våra boenden i orten Postira. Dessa eleganta och moderna två och trerumslägenheter ligger endast 50 m ifrån havet och Hotell Pastura. Alla faciliteter som pool, gym, massage kan nyttjas på det intilliggande hotellet.

Upp till 800:- per lägenhet.


Hotell Alga****, Tucepi

Hotell Alga, Tucepi

Underhållning för hela familjen

Hotell Alga har ett perfekt läge vid den långa stranden och strandpromenaden i orten Tucepi på Makarska Rivieran. Hotellet har en klassisk och smakfull inredning och ett härligt poolområde med flera pooler, barnpooler och jacuzzi.

Upp till 550:- per vuxen.


Lägenhetshotell Milenij****, Baska Voda

Lägenhetshotell Milenij, Baska Voda

Prisvärt och strandnära

Mycket omtyckt lägenhetshotell med ett underbart läge vid strandpromenaden i Baska Voda. Njut av utsikten från hotellets restaurang över öarna Hvar och Brac.

Frukost och middag ingår i priset, värde 1400:- per person (utvalda perioder).


Villa Verica***, Baska Voda

Villa Verica, Baska Voda

Uppskattad personal och strandnära

Mycket populär villa med perfekt läge direkt vid strandpromenaden i Baska Voda. I villans närmaste omgivningar finns barer, butiker och restauranger.

Frukost och middag ingår i priset, värde 1400:- per person (utvalda perioder).


Hotell Bonaca***, All Inclusive, Bol

Hotell Bonaca, All Inclusive, Bol

All Inclusive

Hotell Bonaca är ett trevligt familjevänligt All inclusive hotell som består av flera byggnader. Beläget i pittoreska omgivningar bland doftande medelhavsörter och en vacker pinjeskog. Här finns ett stort inbjudande pool-område med separat barnpool, gratis solstolar och parasoller samt snackbar.

Upp till 600:- per vuxen.


Hotell Olympia****, Vodice

Hotell Olympia, Vodice

Modern design precis vid havet

Det bästa hotellet i Vodice - modernt och fräscht med bästa tänkbara läge vid havet. Redan i receptionen överrumplas man av den attraktiva designen och med smakfull inredning i såväl rum som i allmänna utrymmen, så är det här ett utmärkt val för den som uppskattar hög klass och bra standard.

Upp till 650:- per vuxen.


Lägenheter Marija****, Postira

Lägenheter Marija, Postira

Prisvärt och strandnära

Upplev en skön semesterkänsla i lugn miljö. Fina tvårumslägenheter som ligger endast 50 meter från havet och Hotell Pastura. Alla faciliteter som pool, gym, massage kan nyttjas på det intilliggande hotellet. Näratill både strand och ortens centrum. I närheten finns trevliga promenadstigar.

Upp till 850:- per lägenhet.


Hotell Vrilo****, Postira

Hotell Vrilo, Postira

Favorit nära stranden

Hotell Vrilo är ett charmigt butikshotell med centralt läge i Postiras marina och ligger endast 30 m från stranden. Den sköna kombinationen av ett perfekt läge med av-kopplande atmosfär gör detta hotell till en given favorit. Här får du verkligen uppleva en personlig service utav den glada och tillmötesgående personalen.

Upp till 450:- per vuxen.


Hotell Amor****, Supetar

Hotell Amor, Supetar

Fridfullt nära stranden

Hotell Amor är ett av orten Supetars mest exklusiva hotell. Omgiven av en trädgård med palmer, pinje- och olivträd och endast en kort lavendeldoftande promenad ner till havet, har hotellet ett mycket bra läge - här råder total avkoppling i en rofylld atmosfär.

Upp till 400:- per vuxen.


Hotell Park****, Makarska

Kroatien 2017 Hotell Park

Pool och strandnära

Modernt designhotell som ligger på den soldränkta strandpromenaden och med ett centralt läge i Makarska.

Upp till 300:- per vuxen.


Matilde Beach Resort***, Vodice

Kroatien 2017 Matilde Beach Resort i Vodice

Egen pool och nära stranden

Matilde Beach Resort ligger bara 30 m från Vodices långa och attraktiva strand och endast en kort promenad från centrum.

Upp till 800:- per lägenhet.


Hotell Horizont****, Baska Voda

Kroatien 2017 Hotell Horizont i Baska Voda

Perfekt läge vid stranden och eget poolområde

Bekvämt hotell i Makarska rivierans kanske mest populära badort.

Upp till 700:- per person