Hotell med Boka tidigt-rabatter!

Fördelen med att boka tidigt är att då har man störst möjlighet att få till sin semester precis så som man vill ha den eftersom flera av de mest populära hotellen och lägenheterna snabbt blir fullbokade.

Här har vi samlat ett urval av hotell och lägenheter där vi har generösa rabatter för dig som bokar tidigt. För att hitta aktuellt pris och rabatt så klickar du helt enkelt på hotellet eller lägenheten och väljer datum för avresa!


Hotell Dalmacija***, Makarska

Kroatien 2017 Hotell Dalmacija

Prisvärt och strandnära

Med sitt fantastiska läge vid strandpromenaden i Makarska är Hotell Dalmacija ett av de bästa mellanklasshotellen på rivieran. Omtyckt av våra gäster och centralt beläget.

Upp till 750:- per vuxen


Hotell Meteor****, Makarska

Hotell Meteor, Makarska

Nära strand

Meteor är ett av de största hotellen i Makarska och är känt för sin höga standard och stilfulla inredning. Här finns trevliga sällskapsutrymmen, restauranger, bar, taverna och kasino.

Upp till 800:- per vuxen


Lägenhetshotell Miramare****, Makarska

Nära till allt

Fräscht lägenhetshotell beläget precis vid havet på den lilla halvön Sveti Petar. Ett perfekt läge bredvid Makarskas hamn, strandpromenaden Riva och och med närhet till en av Dalmatiens vackraste stränder - här har du nära till allt.

Upp till 1400:- per bokning


Hotell Osejava****, Makarska

Modernt inrett med fantastisk utsikt

Det anrika Hotell Osejava återfinns i hjärtat av Makarska, charmigt beläget på en liten udde. Med utsikt över det kristallklara havet, småbåtshamnen, den palmprydda strandpromenaden. Hotellet är smakfullt inrett med modern formgivning.

Upp till 650:- per vuxen


Hotell Pastura****, Brac

Hotell Pastura, Brac

Utmärkt läge direkt vid havet

Hotell Pastura är ett fräscht och modernt hotell med fantastiskt läge vid havet i orten Postira. Den magnifika utsikten över bukten, orten och fastlandet samt den lugna atmosfären gör att detta mysiga hotell har ett stort antal återkommande gäster.

Upp till 600:- per vuxen


Lägenheter Pastura****, Brac

Lägenheter Pastura, Brac

Fantastisk utsikt

Lägenheter Pastura har det bästa läge man kan önska sig. Den fantastiska utsikten över havet samt den lugna atmosfären gör att man verkligen kan njuta av sin semester. Dessa etagelägenheter är en sidobyggnad till det intilliggande hotellet Pastura.

Upp till 1.500:- per bokning


Lägenheter Mendula****, Brac

Lägenheter Mendula, Brac

Moderna lägenheter med utmärkt läge

Nybyggda lägenheter Mendula är senaste tillskottet bland våra boenden i orten Postira. Dessa eleganta och moderna två och trerumslägenheter ligger endast 50 m ifrån havet och Hotell Pastura. Alla faciliteter som pool, gym, massage kan nyttjas på det intilliggande hotellet.

Upp till 1.200:- per bokning


Lägenhetshotell Milenij****, Baska Voda

Lägenhetshotell Milenij, Baska Voda

Prisvärt och strandnära

Mycket omtyckt lägenhetshotell med ett underbart läge vid strandpromenaden i Baska Voda. Njut av utsikten från hotellets restaurang över öarna Hvar och Brac.

Frukost och middag ingår i priset, värde 1.540:- per person. (utvalda perioder)


Villa Verica***, Baska Voda

Villa Verica, Baska Voda

Uppskattad personal och strandnära

Mycket populär villa med perfekt läge direkt vid strandpromenaden i Baska Voda. I villans närmaste omgivningar finns barer, butiker och restauranger.

Frukost och middag ingår i priset, värde 1.540:- per person. (utvalda perioder)


Hotell Olympia****, Vodice

Hotell Olympia, Vodice

Modern design precis vid havet

Det bästa hotellet i Vodice - modernt och fräscht med bästa tänkbara läge vid havet. Redan i receptionen överrumplas man av den attraktiva designen och med smakfull inredning i såväl rum som i allmänna utrymmen, så är det här ett utmärkt val för den som uppskattar hög klass och bra standard.

Middag ingår i priset, värde 1.000:- per person. + Boka tidigt-rabatt upp till 800:- per person.

Dessutom erbjuder hotellet Seniorrabatt upp till 500:- per person. 


Hotell Olympia Sky ****, Vodice

Nybyggt och exklusivt

Hotell Olympia Sky är ett nybyggt och exklusivt hotell med bästa tänkbara läge i Vodice. Den båtformade byggnaden med sin moderna arkitektur utgör ett spännande inslag i den mysiga hamnstaden Vodice

Middag ingår i priset, värde 1.000:- per person. + Boka tidigt-rabatt upp till 1100:- per person.

Dessutom erbjuder hotellet Seniorrabatt upp till 750:- per person. 


Hotell Ilirija****, Biograd 

Fantastiskt läge vid havet

Hotell Ilirija i Biograd är ett hotell med fantastiskt läge som ligger alldeles vid havet och stadens vackra småbåtshamn. Biograd är en livlig hamnstad och perfekt startpunkt för både avkoppling och äventyr.

Upp till 950:- per person.


Hotell Jure****, Amadria Park

Nyrenoverat och elegant

Hotell Jure är ett påkostat och elegant hotell med ljus och välkomnande interiör. Här finns massor av varierande aktiviteter och sevärdheter för alla åldrar. Mellan hotellet och den 300 meter långa sandstranden vid havet ligger hotellets eget poolområde.

Upp till 1000:- per vuxen


Hotell Jakov****, Amadria Park

Nyöppnat 2018

Hotell Jakov i Amadria Park är ett nyrenoverat hotell i världsklass som öppnade i maj 2018. Hotellet har utformats för att tilltala det större resesällskapet. Här har man tillgodosett behoven hos den aktiva familjen som behöver gott om plats och utrymme.

Upp till 1000:- per vuxen


Hotell Ivan****, Amadria Park

Modern inredning

Centralt placerat i Amadria Park ligger nyrenoverade Hotel Ivan. Redan vid entrén slås man av de stora öppna ytorna vars moderna inredning. Som gäst på Hotell Ivan har man tillgång till pooler och träningsanläggning på Spa & Wellness. 

Upp till 1000:- per vuxen


Barnhotell Andrija****, Amadria Park

Perfekt för barnfamiljer

Hotell Andrija är ett nyrenoverat temahotell utformat med särskild hänsyn till barnfamiljer. Här finns mycket som gör barnsemestern extra bekväm och som både små och stora kan tänkas behöva för att få en avkopplande semester. Området erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen. 

Upp till 1000:- per vuxen


Hotell Amor****, Supetar

Exklusivaste hotellet i Supetar

Hotell Amor är ett av orten Supetars mest exklusiva hotell. Andas in dofterna av lavendel när du tar en promenad ner till havet genom trädgården, skyddad av skuggan från olivträd, höga palmer och pinjeträd.

Upp till 750:- per person


Lägenheter Marija****, Postira

Lägenheter Marija, Postira

Prisvärt och strandnära

Upplev en skön semesterkänsla i lugn miljö. Fina tvårumslägenheter som ligger endast 50 meter från havet och Hotell Pastura. Alla faciliteter som pool, gym, massage kan nyttjas på det intilliggande hotellet. Näratill både strand och ortens centrum. I närheten finns trevliga promenadstigar.

Upp till 1.000:- per bokning


Hotell Radisson Blu****, Split

Det lyxiga Hotellet Radisson Blu med dess egna privata strand är beläget ca 3 km utanför centrum. Hotellets exklusiva spa och wellnesscenter med sina 2000 m2 och två inomhuspooler är ett av de största som staden Split har att erbjuda.

Upp till 1400:- per rum