Lägenhet Nives - Supetar (Hotellklass: 3 stjärnor)

lagenhet-supetar-nives-003
lagenhet-supetar-nives-001
lagenhet-supetar-nives-002
lagenhet-supetar-nives-004
lagenhet-supetar-nives-005
lagenhet-supetar-nives-006
lagenhet-supetar-nives-007
lagenhet-supetar-nives-008
lagenhet-supetar-nives-009
lagenhet-supetar-nives-010
lagenhet-supetar-nives-011
lagenhet-supetar-nives-012
lagenhet-supetar-nives-013
lagenhet-supetar-nives-014
lagenhet-supetar-nives-015
lagenhet-supetar-nives-016
lagenhet-supetar-nives-017
lagenhet-supetar-nives-018
lagenhet-supetar-nives-019
lagenhet-supetar-nives-020
lagenhet-supetar-nives-021

Lägenhet Nives är centralt belägen i hamnstaden Supetar på den norra delen av Brac. Lägenheten finns i ett rustikt stenhus mitt i ett lummigt område med trevliga promenadstråk och nära till en liten klapperstensstrand. En kort promenad från huset hittar man Supetars charmiga marina där det även finns trevliga restauranger och uteserveringar. Supetar har goda förbindelser med staden Split på fastlandet där det både finns shopping och sevärdheter som Diocletianus palats, så det är en perfekt plats att kombinera lugnt skärgårdsliv med livlig storstad.

Lägenhet
Modernt inredd lägenhet (ca 42 m²) med många bekvämligheter för 2-5 personer. Lägenheten har en terrass (8 m²) och består av ett kombinerat kök och vardagsrum med en bäddbar fåtölj (90 x 200 cm) samt två sovrum, det ena med dubbelsäng (180x 200 cm) och det andra med en våningssäng (90 x 200 cm). Badrum med dusch och wc.

Lägenheten är luftkonditionerade och har Wi-Fi, terrass och satellit-TV. Köket är utrustat med elspis, kylskåp, frys och kaffebryggare. Badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Den bäddbara fåtöljen rekommenderas för 1 barn upp till 12 år.

Måltider
Ingår ej.

Bad
Klapperstensstrand.

Övrigt
Renoverat 2015. Ej reception. Ägaren bor i huset. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Gratis Wi-Fi. Spjälsäng. Huset har en trädgård med trädgårdsmöbler och en grill som gästerna kan använda. Färjor till Split avgår ofta, en tur- och returbiljett kostar ca 70:-.

Fakta och faciliteter

Bad 400 m
Centrum 100 m
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Nej
Minimarket 80 m
Restaurang 80 m

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

"Lagom stor lägenhet. Vi var 3 personer. 4 hade gått bra men om man skulle använt bäddfåtöljen i vardagsrummet hade det blivit lite väl trångt. Köksutrustning fanns det mesta som man skulle kunna tänkas behöva. Läget på lght var mycket bra centralt och nära centrum, bad samt Lidl. Nackdelen var att det va lite lyhört samt man hör förbipasserande vilket för inte var jättemånga. Kyrkklockan börjar slå vid 6 tiden på morgonen vilket var lite väl tidigt att bli väckt."

Om Supetar

Bracs huvudort - Supetar ligger på öns norra sida. Orten erbjuder allt från sol och bad till ett färgstarkt stadsliv och närhet till storstaden Split. Centrum är uppbyggt kring hamnen och består av små mysiga restauranger, caféer och ett avslappnat kvällsliv. Läs mer om Supetar.

Service på resmåletI Supetar har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet.

Karta