Lägenhet Marco Polo - Dubrovnik (Hotellklass: 4 stjärnor)

lagenhet-dubrovnik-marco-polo-002
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-003
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-004
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-005
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-006
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-007
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-008
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-009
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-010
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-011
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-012
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-013
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-014
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-015
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-016
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-017
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-018
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-019
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-020
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-021
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-022
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-023
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-024
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-025
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-026
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-027

Mitt på Lapadhalvön i Dubrovnik ligger Lägenhet Marco Polo, omgiven av grönska i ett lägenhetskomplex med avskildhet. I närheten finns flera vackra promenadstråk med utsikt över det Adriatiska havet och i Lapads centrum finns välbesökta caféer och barer. De omtyckta stränderna Copacabana och Cava ligger en kort promenad från lägenheten så här är det lätt att hitta intressanta upplevelser, historia och avkoppling på en och samma plats. Från lägenhetens stora terrass har man vacker utsikt över den lummiga halvön och Elafitiöarna. Det är lätt att ta sig in till Dubrovniks ”Gamla Stan”, som är en av Europas bäst bevarade antika städer och en sevärdhet i toppklass! Mysiga fik och uteserveringar kantar de smala stenlagda gatorna i den pittoreska gamla stadskärnan.

Lägenheten
Modernt inredd och fräsch större trerumslägenhet (ca 75 m²) för 4-6 personer med stor terrass och delvis havsutsikt. Lägenheten består av två sovrum med dubbelsängar (180 cm och 160 cm breda) samt ett stort kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer. Två badrum med wc varav ett med badkar, dusch samt hårfön.

Lägenheten är luftkonditionerad och har terrass, Wi-Fi, säkerhetsbox, satellit-TV och DVD. Köket består av kyl, spis, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare samt enklare köksutrustning. Bäddsoffan i vardagsrummet rekommenderas för 1 vuxen eller 2 barn upp till 12 år, dock inget krav.

Måltider
Ingår ej.

Bad
Klapperstensstrand. Lägenheten ligger ca 450 meter från den kända och populära stranden Copacabana.

Övrigt
Byggt 2009, renoverat 2014. Lägenheten finns på bottenvåningen. Reception 11-19, den svensktalande ägaren är dock alltid nåbar via telefon och hjälper gärna till med information och utflykter. Spjälsäng på förfrågan. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår, byte av handdukar sker 1 gång per vecka. Från en närliggande busshållsplats avgår lokalbussar med jämna mellanrum till "Gamla Stan" i Dubrovnik. Turen tar ca 10 minuter. Kort promenadavstånd till Lapads centrum där du hittar affärer, bankomat, apotek, restauranger och kaféer. Värdparet har vunnit ett flertal internationella priser för sin utmärkta service och höga kundnöjdhet på Hotell Marco Polo i Gradac.

Fakta och faciliteter

Bad 450 m
Lokalt centrum 600 m
Gamla Stan 4 km
Centrum 4 km
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Ja

Om Dubrovnik

Dubrovnik är en av Europas mest unika sevärdheter tack vare den ovanligt välbevarade medeltida stadskärnan som även är ett av UNESCOs världsarv. Mitt i den moderna stadens myller är historien ständigt närvarande och ger platsen en nästan magisk atmosfär. Dubrovnik är dessutom en fantastisk badort tack vare sitt läge vid det kristallklara Adriatiska havet. Läs mer om Dubrovnik.

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

Service på resmålet

I Dubrovnik har vi inte personal på plats, men du kan alltid komma i kontakt med skandinavisktalande reseledare via vår servicetelefon. Telefonnumret hittar du i ditt välkomstbrev som du får vid ankomst på flygplatsen.