Lägenheter Ivona - Vodice (Hotellklass: 3+ stjärnor)

lagenheter-vodice-ivona-00
lagenheter-vodice-ivona-002
lagenheter-vodice-ivona-005
lagenheter-vodice-ivona-006
lagenheter-vodice-ivona-006a
lagenheter-vodice-ivona-007
lagenheter-vodice-ivona-007a.jpg
lagenheter-vodice-ivona-008
lagenheter-vodice-ivona-009
lagenheter-vodice-ivona-012
lagenheter-vodice-ivona-013
lagenheter-vodice-ivona-014
lagenheter-vodice-ivona-015
lagenheter-vodice-ivona-016
lagenheter-vodice-ivona-017
lagenheter-vodice-ivona-018
lagenheter-vodice-ivona-019
lagenheter-vodice-ivona-020
lagenheter-vodice-ivona-024a
lagenheter-vodice-ivona-034

Moderna lägenheter nära stranden. 

Huset är ett nyare lägenhetshus i populära Vodice. Lägenheterna är ljusa, fräscha och stilrent inredda. Huset Iigger i ett trivsamt villaområde, endast 100 m från stranden. Området andas lugn och ro och inbjuder till en avslappnad semester. Lata dig vid poolen eller gå ner till den långa och vackra stranden, där du kan ta del av en mängd med vattensportaktiviteter. Här bor du med gångavstånd till allt det du behöver under semestern - följ bara strandpromenaden till Vodices charmiga småbåtshamn och centrum med butiker. Njut av en god middag på någon av restaurangerna och ta del av kvällslivet på barer och kaféer.

Lägenhetstyper
Tvårumslägenhet för 2-4 personer med balkong.
Trerumslägenhet för 4-6 personer med balkong.

Lägenheter
Tvårumslägenheter (40m2) för 2-4 personer, består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer. Trerumslägenheter (65m2) för 4-6 personer består av två sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer. Samtliga lägenheter är luftkonditionerade och har balkong, plattskärms-TV, Wi-Fi, säkerhetsbox, kök med mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare samt badrum med dusch och wc.

Bäddsoffan i vardagsrummet rekommenderas för en vuxen eller två barn upp till 15 år.

Bad
Klapperstensstrand.

Övrigt
Byggår 2013, totalt 3 våningar. Utomhuspool (6,5m x 3,1m), gästerna får även använda pool och poolbar hos det intilliggande hotellet. Gratis Wi-Fi, parkering, tvättstuga. Relaxrum finns och får användas mot betalning. I trädgården finns en grill som kan nyttjas av gästerna. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår, dock ej städning under veckan. Bilderna är exempelbilder, alla lägenheter har snarlik möblering. Reception. Ägaren bor i huset.

Fakta och faciliteter

Bad 100 m
Centrum 700 m
Pool Ja
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Ja
Minimarket 100 m
Restaurang 100 m
Bar 20 m

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

"Rent och snyggt. Stora utrymmen. Passade hela vårt sällskap på 16 personer. Vi hade fem lägenheter och de minsta kunde röra sig fritt på altanen."

"Lägenheter Ivona var helt kanon och trevliga ägare."

"Superfint o rent."

"Bra läge i lugnt område."

"Lite höga/hårda kuddar och små handdukar men det kanske är landets standard annars hade det blivit mycket bra . Extrasängen var ett slags soffa men där sov min son och han sov gott. Utrustning helt OK, fungerande fritt wifi som utlovat, oändligt med TV-kanaler, dock ingen SVT. Vi fick stanna i lägenheten ända till bussen hämtade 12.20, bussigt!"

"Köksutrustningen som helhet var dålig men lägenheten i övrigt jättefin."

"Lägenheterna på Ivona var fina och det var rent och prydligt."

Om Vodice

Vodice är ett populärt resmål, ca en timmes körning norr om Split, och en av de största turistdestinationerna vid Adriatiska havet. En händelserik stad som har räknats in bland de 10 bästa resmålen i Kroatien. Vodice är känt för att vara en av de mest restaurangtäta orterna. Här finns gott om restauranger, butiker och caféer särskilt vid den gamla hamnen och längs de smala gatorna upp mot det gamla försvarstornet.  Läs mer om Vodice.

Service på resmåletI Vodice har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet.