Lägenheter Adria - Vodice (Hotellklass: 3+ stjärnor)

Trivsamma lägenheter med makalös utsikt. 

Lägenheter Adria är moderna och nyrenoverade lägenheter i Srima som ligger i utkanten av den pittoreska kuststaden Vodice, känt för sin långa vackra strand och sitt kristallklara vatten. Här bor du vid havet och den palmkantade stranden. Från balkongen kan du njuta av den vackra solnedgången till ljudet från vågorna nedanför. Alldeles i närheten finns det flera bra restauranger och kaféer. Området är lugnt och stilla, för ett mer myllrande kvällsliv rekommenderar vi en tur till Vodices centrum - en uppfriskande promenad längs havet. Där väntar ett stort utbud av otroliga restauranger som är värda ett besök. 

Lägenhetstyper 
Tvårumslägenhet för 2 – 4 personer med balkong och delvis havsutsikt
Trerumslägenhet för 4 – 6 personer med balkong och havsutsikt

Lägenheter
Tvårumslägenheter för 2-4 personer består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer.
Trerumslägenheter för 4-6 personer består av två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer.

Samtliga lägenheter är luftkonditionerade och har balkong, Wi-Fi, satellit-TV, badrum med dusch och wc samt hårfön. Köket består av kyl, spis, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare, samt enklare köksutrustning.

Bad
Klapperstensstrand

Övrigt
Byggt 2007, renoverat 2017. Totalt 16 lägenheter. Ej reception. I trädgården finns trädgårdsmöbler och en grill som kan nyttjas av gästerna. Luftkonditionering. Avresestädning ingår, dock ej städning under veckan.

Fakta och faciliteter

Bad 10 m
Centrum 1 km
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Ja
Minimarket 300 m
Restaurang 100 m

Om Vodice

Vodice är ett populärt resmål, ca en timmes körning norr om Split, och en av de största turistdestinationerna vid Adriatiska havet. En händelserik stad som har räknats in bland de 10 bästa resmålen i Kroatien. Vodice är känt för att vara en av de mest restaurangtäta orterna. Här finns gott om restauranger, butiker och caféer särskilt vid den gamla hamnen och längs de smala gatorna upp mot det gamla försvarstornet.  Läs mer om Vodice.

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

Service på resmåletI Vodice har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet.