Lägenheter Kati - Srima (Hotellklass: 3 stjärnor)

lagenhet-vodice-kati-00
lagenhet-vodice-kati-002
lagenhet-vodice-kati-003
lagenhet-vodice-kati-004
lagenhet-vodice-kati-004a
lagenhet-vodice-kati-005
lagenhet vodice kati 006
lagenhet vodice kati 007
lagenhet vodice kati 008
lägenhet vodice kati 009
lägenhet vodice kati 010
lägenhet vodice kati 011
lägenhet vodice kati 012
lägenhet vodice kati 013
lägenhet vodice kati 014
lägenhet vodice kati 015
lägenhet vodice kati 016
lägenhet vodice kati 017
lägenhet vodice kati 018
lägenhet vodice kati 019
lägenhet vodice kati 020
lägenhet vodice kati 021

I ett lugnt och stillsamt område alldeles i utkanten av Srima finns Lägenheter Kati, ett bra boende för dem som tycker att de viktigaste semestersysslorna är att sola, bada och koppla av. På andra sidan gatan finns havet och naturen hittar du bokstavligt talat alldeles runt hörnet. Långa promenadstråk går både söderut och norrut in mot Vodice. Huset ligger på bekvämt avstånd från stadens stim, här hör man både vågskvalp och fågelsång. Srima är en populär badort med flera klapperstensstränder på vägen in mot Vodice centrum. Vid strandpromenaden finns flera trevliga restauranger med ett varierande utbud som sträcker sig från välbekanta internationella rätter till traditionell kroatisk matlagning. På småtimmarna kan man luta sig tillbaka på någon uteservering och njuta av ett glas vin och dagsljusets sista speglingar i havet.

Lägenhetstyper
Tvårumslägenheter för 2-4 personer.
Trerumslägenheter för 4–6 personer.

Lägenheter
Tvårumslägenheter (ca 39 m²) för 2-4 personer med balkong består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer.

Trerumslägenheter (ca 56 m²) för 4-6 personer med balkong består av två sovrum med dubbelsängar eller två enkelsängar, samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer.

Samtliga lägenheter är luftkonditionerade och har balkong med havsutsikt eller delvis havsutsikt, Wi-Fi och satellit-TV. Badrum med dusch och wc. Köket består av kyl, spis, diskmaskin, microvågsugn, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Bäddsoffan rekommenderas för 1 vuxen eller 2 barn upp till 12 år.

Bad
Klapperstensstrand.

Måltider
Ingår ej.

Övrigt
Byggår 2005. 3 våningar. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Ej Reception. Ej Hiss. Lägenheterna är fördelade på två byggnader. Stranden framför huset är långgrund. Taxi från boendet till Vodice kostar ca 60 Kuna. Under högsäsong går ett turisttåg från närliggande Hotell Duje in till Vodice centrum.

Fakta och faciliteter

Bad 10 m
Lokalt centrum 600 m
Centrum 3 km
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Nej
Minimarket 800 m
Restaurang 300 m

Om Vodice

Vodice är ett populärt resmål, ca en timmes körning norr om Split, och en av de största turistdestinationerna vid Adriatiska havet. En händelserik stad som har räknats in bland de 10 bästa resmålen i Kroatien. Vodice är känt för att vara en av de mest restaurangtäta orterna. Här finns gott om restauranger, butiker och caféer särskilt vid den gamla hamnen och längs de smala gatorna upp mot det gamla försvarstornet.  Läs mer om Vodice.

Gästernas kommentarer

"Boendet var bra med undantag för att wifi-uppkopplingen ofta försvann och inte fungerade alls under perioder."

Karta