2019-04-17

Påskens tävling 2019 - regler

Delta i vår påsktävling för din chans att vinna ett presentkort på 1000:- !

Tävlingsregler:

1.Tävlingen pågår till och med annandag påsk 22/4 2019.

2. Tävlingen pågår på både Facebook och Instagram och deltagande i tävlingen får lov att gissa en gång på båda inläggen. 

3. Vinnaren presenteras på vår Facebook och Instagram efter sista tävlingsdagen.

4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.

5. De som ännu inte bokat en resa för i år kan vinna ett presentkort till ett värde av 1000:-, presentkortet ska användas för en ny resa i år.
De som redan bokat resa med oss för i år kan vinna en utflykt för två personer till ett värde av 1000:-. Man får själv välja vilken utflykt man vill ha. 

6. Kroatienspecialisten har tolkningsföreträde i händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden rörande tävlingen. Kroatienspecialistens beslut är slutgiltiga och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas om dessa.

7. Vid misstanke om fusk i något avseende har Kroatienspecialisten rätt att diskvalificera bidrag.

8. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

9. Presentkortet gäller i mån av plats för resor med Kroatienspecialisten mellan 1 maj - 15 okt 2019.

10. Om fler än 1 deltagare gissar rätt så kommer två vinnare att utses. 

11. Presentkortet kan bara användas för att betala resans grundpris. Skatter, lokala avgifter och dricks som inte kan rabatteras täcks därmed inte av presentkortet.

12. Kroatienspecialisten äger rätt att när som helst under tävlingens gång ändra villkoren för tävlingen utan att underrätta deltagarna.