Träningsresor till Kroatien (Hotellklass: 3 stjärnor)

Våra kompletta träningsresor skräddarsys för just era önskemål och innefattar transfer, flyg, boende och helpension. Med direktflyg till Kroatien från din lokala flygplats i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Östersund, Sundsvall, Stockholm eller Göteborg slipper du besvärliga flygbyten och hotellövernattningar. På flygplatsen i Split möts du av luftkonditionerade bussar som tar dig hela vägen till ditt resmål.

Vi har svensktalande personal på plats i Makarska och på ön Brac som är certifierade guider. De bor på destinationen året runt och har flera års erfarenhet som reseledare vilket gör dem till en unik resurs för er.

Som etablerad researrangör har vi har lång erfarenhet av gruppresor för både små och stora sällskap på upp till 300 personer. Genom att kontakta oss sparar du massor av tid som skulle gå åt till att leta hotell, kontrollera flygtider, boka idrottsanläggningar och allt annat som ska “klaffa”. Vi har personal som själva har ett stort engagemang inom ungdomsidrott, därför så vet vi vad som krävs för en lyckad träningsresa!

Kontakta vårt kontor i Göteborg eller Stockholm på telefonnummer 0771 800 300, eller skicka e-post till info@kroatienspecialisten.se för mer information och offert.