Villa Lucia (Hotellklass: 4 stjärnor)

Villa Lucia är en nybyggd villa med moderna och fräscha lägenheter. Huset ligger i området som kallas Lovetovo, mitt mellan badorten Srima och den populära semesterorten Vodice. Den vackra strandpromenaden som leder in mot Vodice centrum går precis utanför huset. På ena sidan kantas den av låga stenmurar som förgäves försöker hålla tillbaka frodiga bougainvilleor, rhododendron och olivträd. På andra sidan skänker grönskande Tamariskträd naturlig skugga åt både klapperstensstranden och de som promenerar längs det kristallklara havet. Från villan ser man en en liten ankringsplats för småbåtar som pryder den charmiga viken. En lång klapperstensstrand sträcker sig flera hundra meter i båda riktningar från huset och har utsikt över flera öar i den närliggande skärgården som även är ett populärt utflyktsmål. Området är lugnt och stilla med några mindre restauranger och uteserveringar i närheten, men Vodice är Dalmatiens mest cafétäta ort och det finns flera restauranger och nattklubbar i centrum.

Lägenhetstyper
Mindre tvårumslägenhet för 2-3 personer
Tvårumslägenheter för 2-4 personer
Trerumslägenhet för 4-6 personer

Lägenheter
Mindre tvårumslägenhet för 2-3 personer består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett kök med matplats och en bäddfåtölj för 1 person.
Tvårumslägenheter (40 m²) för 2-4 personer består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett kök med matplats och en bäddsoffa för 2 personer.
Trerumslägenhet för 4-6 personer (120 m², takvåning) har en stor takterrass med jacuzzi och havsutsikt. Lägenheten består av består av två sovrum med dubbelsäng samt ett kombinerat kök och vardagsrum med matplats och en bäddsoffa för 1 vuxen eller 1-2 barn upp till 15 år. I lägenheten finns två badrum.

Alla lägenheter är luftkonditionerade och har balkong eller terrass med havsutsikt eller delvis havsutsikt, Wi-Fi, säkerhetsbox och TV med satellitkanaler samt kök med kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med dusch, wc och hårtork.

Bad
Klapperstensstrand.

Måltider
Ingår ej.

Övrigt
Byggt 2017, 2 våningar. Ej reception. Gratis Wi-Fi. Sängkläder, handdukar och avresestädning ingår samt ett städtillfälle under veckan. Byte av handdukar sker var tredje dag. Spjälsäng på förfrågan. Tvättstuga finns i huset.
Området har små och enkelriktade gator. Transferbussen kommer inte hela vägen fram till huset utan stannar ca 70 meter därifrån.

Fakta och faciliteter

Bad 0 m
Centrum 1 km
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Ja
Minimarket 300 m
Restaurang 50 m

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

Om Vodice

Vodice är ett populärt resmål, ca en timmes körning norr om Split, och en av de största turistdestinationerna vid Adriatiska havet. En händelserik stad som har räknats in bland de 10 bästa resmålen i Kroatien. Vodice är känt för att vara en av de mest restaurangtäta orterna. Här finns gott om restauranger, butiker och caféer särskilt vid den gamla hamnen och längs de smala gatorna upp mot det gamla försvarstornet.  Läs mer om Vodice.

Service på resmåletI Vodice har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet.

Karta