Grupp & Konferensresor

GRUPPRESOR, KONFERENSRESOR OCH SKOLRESOR  

Kroatienspecialisten har, förutom att vi är störst på paketresor till Kroatien, även möjlighet att hjälpa dig och dina vänner eller ditt företag att ordna grupp- och konferensresa till Kroatien.

Att resa i grupp skapar god stämning och ger mängder av gemensamma minnen. För grupper på 10 eller fler personer som vill ut och resa tillsammans plockar vi fram de bästa paketpriser på flyg, boende och utflykter. Det är många detaljer som skall fogas samman till en enda helhet. Oavsett dina önskemål presenteras alltid skräddarsydda lösningar för just er.

Gruppresa
Är ni flera som vill resa till samma resmål? Vi hjälper till med att boka ett lämpligt boende längst med Medelhavskusten! Vi kan erbjuda flyg, transfer och boende och kan även hjälpa till med bokning av träningsarena/träningsmatch.

Konferensresor
Överöser dina kollegor dig med förslag om resemål hjälper vi dig att komma fram till vad som passar era önskemål bäst. Vi kan ordna det mesta om inte allt när det gäller konferensresor.

Kickoff
Dags för företagets årliga möte, nytt projekt eller ny start i företaget? Kombinera nöjen och stärk ditt teamkänsla med en väl genomtänkt resa till Kroatien. Vi skräddarsy evenemanget efter ditt företags behov.

Skolresa
Sista terminen med klassen och ni vill göra något roligt tillsammans? Vi erbjuder prisvärda transportmöjligheter och boenden!

Kroatiensspecialisten anordnar resor för såväl små som stora grupper allt efter Era önskemål. 
Gruppresevillkor
 

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • HTZ Kroatien logo