Gruppresor

Vi på Kroatienspecialisten har lång erfarenhet av att arrangera gruppresor till Kroatien. Tack vare våra erkänt duktiga svensktalande guider i Kroatien och vår personliga kontakt med hotellen kan vi anordna minnesvärda resor med väldigt specifika krav och önskemål. Tillsammans med oss planerar ni hela er resa från idé till hemkomst. Oavsett vilka önskemål ni har presenteras alltid skräddarsydda lösningar för just er. Gruppresor är ett utmärkt sätt för företag, föreningar och organisationer att skapa gemenskap och sammanhållning. Våra hotell är handplockade för deras möjligheter att tillgodose varierande önskemål. I hotellens närhet finns ett rikt utbud av sevärdheter och attraktioner som passar många olika grupper. 

Träningsresor


Vad sägs om en träningsresa i härligt Medelhavsklimat, där det varvas sol och bad med aktiviteter som får er att må bra i såväl kropp som sinne. Oavsett om ni vill träna yoga, tennis, kajakpaddling, vandring, löpning, klättring eller kombination av olika pass kan vi arrangera minnesvärd träningsresa åt er.
Läs mer om våra träningsresor

Grupp på 20 personer eller fler


Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans? Vi hjälper er att anordna resor för föreningar, organisationer, familjer eller kompisgäng på 20 personer eller fler, och plockar fram de bästa paketresorna med flyg, hotell, utflykter och aktiviteter.  

Konferensresor


Dags för företagets årliga möte, komma igång med ett nytt projekt eller behövs en nytändning i företaget? Det finns inget som skapar sammanhållning, engagemang och företagsanda som en välplanerad konferensresa i utlandet! I vårt utbud finns konferenshotell i Split, Dubrovnik och andra orter längs Makarska rivieran. De hotell vi erbjuder har mycket modern teknisk utrustning och konferenslokaler anpassade för konferenser från 30 upp till 1000 deltagare. På eftermiddagarna finns alla möjligheter att slappna av på stranden, vid poolen eller i moderna spaanläggningar på hotellen. Nära hotellen finns flertalet utmärkta restauranger och närhet till ett brett utbud av sevärdheter och attraktioner. I samband med konferensen anordnar vi ofta populära utflykter som till exempel båtutflykt med lunch eller besök på nationalparken Krka.


Tack vare våra avgångar från regionala flygplatser kommer man till Kroatien på ca 3 timmar med direktflyg. Njut av Kroatiens medelhavsklimat där det kristallklara havet är svårslaget!

Vi har lång erfarenhet av att anordna konferensresor för både små och stora företag och bland våra kunder finns även många namnkunniga organisationer som till exempel Barncancerfonden. Våra konferensresor skräddarsys alltid så att de är anpassade efter era behov.

Några av företagen som åkt med oss tidigare:

Kontakta oss gärna med din förfrågan!