Skip to main content

Gruppresor till Kroatien

Guidade gruppresor utomlands

Låt oss visa er vårt härliga land – vi på Kroatienspecialisten har mångårig erfarenhet av att arrangera guidade gruppresor till Kroatien! Med våra erkänt kunniga och hjälpsamma svensktalande reseledare på plats och vår personliga kontakt med hotellen och transferleverantörer gör vi er gruppresa till Kroatien till en oförglömlig upplevelse, ett minne för livet! Tillsammans med oss planerar ni hela er resa till Kroatien – från idéstadie till hemkomst. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi sedan en spännande lösning.

Hotellen vi samarbetar med är handplockade för deras möjligheter att tillgodose varierande önskningar och behov. Och i deras närområde finns ett rikt utbud av sevärdheter och intressanta besöksmål väl lämpade för en grupp. Välkommen med er förfrågan!

Gruppresa till Kroatien

Är ni en grupp som vill resa tillsammans till Kroatien? Vi anordnar resor för såväl föreningar och organisationer som familjer och kompisgäng, och plockar fram de bästa paketresorna med flyg, hotell, utflykter och aktiviteter. En extra dimension med resor med guide är att intressanta lärdomar och fakta om landet och dess folk, seder och bruk förmedlas. Reser du ensam? Även som ensamresenär kan du resa på en gruppresa och njuta av en oförglömlig semester. Kanske kan en vandringsresa vara någonting för dig? 

Regionala direktflyg till Kroatien

Då vi flyger med direktflyg från regionala flygplatser runt om i Sverige kommer ni till Kroatien på endast 3 timmar! Njut av Kroatiens behagliga medelhavsklimat och kristallklart hav – svårslaget!

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 7this is a picture of the number 2this is a picture of the number 1this is a picture of the number 9