Resor till Brac

Brac-Kroatien-Kroatienspecialisten
Kroatien-Brac-002
Kroatien-Brac-009a
Kroatien-Brac-010
Kroatien-Brac-012
Kroatien-Brac-017
Kroatien-Brac-019
Kroatien-Brac-020
Kroatien-Brac-021
Kroatien-Brac-021a
Kroatien-Brac-028
Kroatien-Brac-029
Kroatien-Brac-030För den som värdesätter lugn och ro mer än livligt sommarsurr är resor till Brac ett av Kroatiens bättre alternativ. Här kan man med lätthet hitta avskildhet samtidigt som man ändå har tillgång till allt det där som fastlandet har i termer av god mat och fantastiska badstränder. Oavsett var på ön man väljer att bo så är Brac en riktig badpärla! Det tar endast ca en timme med färja från Split att nå den charmiga staden Supetar på öns norra del. Ungefär lika lång tid tar färjan från Makarska till Sumartin i sydöst. Ön Brac anses av många vara en av de vackraste platserna i Kroatien. Det är Dalmatiens största ö med sina nära 400 m² och den tredje största ön i den Kroatiska skärgården. På ön bor ca 13000 invånare, och 25000 får!

Namnet Brac kommer med största sannolikhet från ordet Brentos som betyder hjort på Illyriska, romarna kallade ön Bretia och på den äldsta daterade kartan som har upphittats från 400-talet benämns ön med Brattia. En stor del av karstlandskapet och de mjuka kullarna täcks av låg växtlighet. Där grönskan öppnar upp sig syns mängder av stenhögar och murar. Det ser nästan utomjordiskt ut men är helt enkelt resultatet av århundraden av arbete med att flytta stenar för att komma åt det som finns av den bördiga jorden i den i karga miljön.

Brac Kroatien


Belöningen är olivlundar, vinstockar och citrusträd som trivs i det subtropiska medelhavsklimatet. Lokalbefolkningen hävdar med bestämdhet att öns grönsaker och frukt smakar allra bäst, och även om de inte är helt objektiva i sin beskrivning så finns det fog för det som sägs. Olivoljan från Brac är internationellt erkänd som en av de finaste, och många vinproducenter har fått utmärkelser vid vinmässor världen runt. För vinälskare finns en hel del att upptäcka. På ön odlas flera olika sorters druvor, men den för Dalmatien så vanliga Plavac Mali dominerar såklart. Från druvan framställs bland annat det röda vinet Bolski Plavac som kanske är det bästa vinet från Brac.

Under historien har den vita kalkstenen från Brac, Bracki Kamen, varit öns största handelsvara men allteftersom fler och fler upptäckt den här fantastiska platsen har resenärer från hela världen blivit en allt viktigare inkomstkälla. Flera kända byggnader är åtminstone delvis byggda av den åtråvärda stenen, bland andra Vita Huset i Washington, Riksdagshuset i Berlin, Parlamentsbyggnaden i Wien och (som det påstås) Stockholms slott. Även Diocletianus palats i Split och många andra välkända byggnader i de historiska städerna i närheten är byggda av stenen som än idag exporteras runt hela världen.

Vädret är typiskt medelhavsklimat vilket innebär att det är varma och torra somrar och milda men fuktiga vintrar. Ön Brac tillhör en av de absolut soligaste platserna i hela Europa med mer än 2750 soltimmar om året och en genomsnittlig sommartemperatur på 25-27°C. Infrastrukturen är väl utbyggd så det går fint att köra bil runt ön. Det är också många som under sina resor till Brac hyr cykel eller moped.

De flesta restauranger och butiker accepterar kortbetalning, men det är bra att alltid ha med sig en mindre summa kontanter. På utflyktsmål och andra ställen där man betalar inträde kan man inte räkna med att det går att använda betalkort. Uttagsautomater finns i Supetar, Postira och Bol. På respektive ortssida finns information om vart man hittar dem.

Kommunikationer
När man flyger från Sverige till Split går transfern mellan Split och Supetar. Mellan de två städerna går färjor flera gånger om dagen. Det tar ca 30 min från flygplatsen till Splits hamn. Därefter tar färjan till Supetar ca 50 min. Från Supetar till Postira tar det ca 15 min med buss. Från Supetar till Bol tar det ca 45 min med buss. En viss väntetid kan förekomma i Splits hamn. Man kan även åka katamaran mellan från Split till Brac och vidare ut till Hvar. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma.

Om man bor på Makarska rivieran går det färjor mellan Makarska och Sumartin, dock inte lika ofta som mellan Split och Supetar. Om man vill besöka Brac från Makarska rekommenderar vi att man deltar på någon av våra organiserade utflykter då bussförbindelsen mellan Sumartin och resten av ön inte är den bästa. På det sättet sparar man tid och hinner uppleva och se mer av ön!

Alla byar på ön har bussförbindelse till Supetar. Våra guider hjälper dig att ordna både taxi och resor med lokalbuss ifall du så önskar.


Hotell och Lägenheter på Brac

 

Pris från:
2 899:-
Reslängd:1 vecka
Endast boende
Transportsätt:Ingen transport
Boka resa

Reseguide Brac

En reseguide om ditt resmål
Specialister är vad vi är och ingen kan Kroatien som vi! Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips så att du kan uppleva det bästa med ditt valda resmål.

Stränder och badplatser

Av allt som finns att se och göra på Brac tycker vi att stränderna och det kristallklara vattnet är den största attraktionen. På Brac finns både klapperstensstränder, steniga stränder och Lovrecina, en av Kroatiens få sandstränder. Ett par badskor gör det bekvämare att gå omkring på klapperstensstränderna men det är inget som man tar med i resväskan, badskor finns att köpa på många ställen. Klapperstenarna är oftast små och nästan perfekt runda men det finns även steniga stränder och allt däremellan.

Fördelen med klapperstensstränder är att de är den största förklaringen till havsvattnets klarhet! Runt ön finns gott om ställen att snorkla och dyka på för både amatörer och mer avancerade utövare.

Zlatni Rat Bol
I Bol på öns södra sida hittar du en av Kroatiens mest fotograferade stränder, Zlatni Rat, som likt en spjutspets skjuter ca 350 meter rakt ut i det Adriatiska havet.

På respektive ortssida finns utförligare beskrivningar av närliggande stränder.

Sevärdheter och saker att göra på Brac

Brac har en lång historia och att ha styrts av många olika härskare har gett sin prägel på de olika sevärdheter som finns. Ön saknar de nationalparker som fastlandet har men det gör inte området mindre behagligt för ögat! Det enklaste sättet att ta sig mellan orterna på ön är att hyra en bil i Supetar eller Bol. Det går även att åka lokalbuss men då får man oftast åka till Supetar först för att sedan åka vidare därifrån. Det finns inga cykelvägar mellan orterna och vägarna kan vara smala och krokiga så om man vill åka runt och bara titta på omgivningarna så ger en organiserad utflykt den mest angenäma upplevelsen.

I Pučišca på öns norra sida lär Klesarska Skola (Visa på karta), som en av få hantverksskolor i världen, fortfarande ut det gamla hantverket till bildhuggare och konstnärer, det är absolut en sevärdhet ifall man har vägarna förbi. I närheten finns även ett romerskt stenbrott som är ca 1700 år gammalt, där kan man se hur man bryter den fantastiska vita kalkstenen.

Eremitaget Blaca Bol
En av Brac mest spektakulära sevärdheter är Eremitaget Blaca (Visa på karta). Det ensligt belägna klostret, som från 2007 finns med på UNESCO's tentativa världsarvslista, ligger drygt 6 kilometer fågelvägen nordväst om Murvica. Klostret grundade under första halvan av 1500-talet. Den sista munken från Blaca, Niko Miličevic, gick bort 1963 vilket också blev slutet för det 400 år gamla klostret. Munkarna producerade bland annat vin, olivolja och honung. I området finns ca 240 bikupor gjorda av sten. Råvarorna såldes sällan, däremot bytte munkarna gärna mot sådant som behövdes i klostret. Här finns ett värdefullt bibliotek med ca 8000 böcker, en tryckpress från 1894 och ett observatorium. Dessutom finns ett piano som fraktats hit till fots! Klostret fungerar numera som ett museum och har även en samling med gamla vapen, antika klockor och möbler från svunna tider.

Utflykter till klostret utgår från Bol och går via båt till en havsvik i närheten. Därifrån är det ca 1,25 km till klostret, en ca 25 minuter lång promenad.

Berget Vidova Gora (Visa på karta) är Brac och den Kroatiska skärgårdens högsta berg. När man står på toppen befinner man sig 778 meter över havet och det är ett populärt utflyktsmål och en makalös utsiktspunkt. När man tittar mot sydost ser man staden Bol mellan dalgångarna och en stor del av ön Hvar. Om förutsättningarna är gynnsamma kan man faktiskt se bergskedjan Apenninerna i Italien! Berget har fått sitt namn efter den lilla kyrkoruinen S:t Vid från 1300-talet som finns på toppen av berget. Här hittar man även den sällsynta och rödlistade Dalmatiska svarttallen (Pinus nigra spp Dalmatica) och i omgivningarna sker lantbruket och boskapsuppfödningen på det gamla sättet, vilket sätter sin prägel på landskapet.

På bergets sluttningar mot söder finns många grottor som erbjöd skydd till munkar och nunnor från fastlandet som flydde från den Ottomanska invasionen. En sådan är Zmajeva Spilja (Visa på karta) eller "Drakgrottan". Ett andligt monument i en grotta som ligger på Vidova Goras sluttning i närheten av byn Murvica på Brac södra del. I grottan finns reliefer med en blandning av kristen och hednisk ikonografi som bland annat avbildar scener ur Uppenbarelseboken, och som tros vara skapade av glagolitiska munkar någon gång under 1400-talet. Templet är ca 20 meter långt och uppdelat i fyra rum med samma logik som en kristen basilika.

Stigen som leder dit är bitvis brant och det tar ca 1,5 timme att ta sig dit från byn, så utflyktsmålet rekommenderas inte för barn. Vår lokala guide hjälper gärna till med arrangera en utflykt men grottan skyddas av en port så man kan endast få tillträde med guide som har nyckel. I närheten finns även Stipančici, ruinerna efter ett nunnekloster som grundades i början på 1400-talet. De sista nunnorna lämnade klostret 1934 och det har sedan dess förfallit.

Utflyktsmålen runt Vidova Gora kräver en viss grundkondition, fråga din reseledare eller guide om råd innan avfärd. Tänk även på att det är en god idé att ha fotriktiga skor och att alltid ta med en vattenflaska. Mer information om sevärdheter i närheten av ditt resmål hittar du under respektive ort.

Fler tips på Brac
Du som kanske redan gjort några resor till Brac, eller helt enkelt verkligen vill lära känna den fantastiska ön, rekommenderas en upptäcktsfärd på landsbygden och någon av de sagolika byarna som döljer sig i dalgångarna. Det finns många pärlor och flera av dem är nästan helt okända för de flesta resenärer. Om man vill ha fart och fläkt på semestern bör man kanske hålla sig till städerna, men för den som verkligen vill komma bort och uppleva lugnet och det genuina Kroatien kan byarna vara en upplevelse.

Bobovisce är en liten by med ca 100 invånare på den västra sidan av Brac. Den ligger längst inne i en skyddad havsvik och är ett populärt utflyktsmål även för lokalbefolkningen. Det är makalöst vackert, och många segelbåtar lägger till här. Det finns inget stort utbud av aktiviteter, behållningen ligger helt i omgivningarna och lugnet, men man kan bada i närheten och äta på byns restaurang.

Brac Milna
Milna ligger ca 6 km söder om Bobovisce och 18 km från Supetar. Milnas hamn är ett välbesökt resmål för seglare eftersom hamnen anses vara en av de säkraste på Brac. Här ligger båtarna långt inne i en vik, skyddade från starka vindar och stora vågor. Här finns flera restauranger som serverar vällagad medelhavsmat och en lång hamnpromenad med palmer.

På Brac har vi full service. Du träffar eller når reseledaren på följande ställen:

  • På flygplatsen: Reseledarna ser till att du kommer till ditt boende så snabbt och enkelt som möjligt. Vid hemresan möter de upp dig vid transferbussen eller på flygplatsen och informerar om incheckningen och annat du vill veta.
  • Välkomstmöte: Precis när man landat brukar frågorna vara många. Vår lokala reseledare bjuder därför in dig till ett välkomstmöte. De delar med sig av sina guldkorn, berättar om utflykter och vad som finns att göra och se på plats. Ta tillfället i akt och ställ frågor till dem! Även du som har varit här tidigare kan ha nytta av informationen, då det ständigt sker förändringar. Tid och plats för mötet får du vid ankomst på flygplatsen i ditt välkomstbrev.
  • Vi träffas på hotellet: Vår lokala reseledare besöker ditt eller ett närliggande hotell på våra servicetider några gånger i veckan. Mötet brukar äga rum i receptionsområdet om inget annat anges. Här kan du få tips och råd, anmäla dig till utfärder, hyra bil eller bara ha en pratstund om du känner för det. Kontakta oss gärna om du har frågor eller problem.


Informationspärmen
Vi har informationspärmar på de flesta av våra boenden på Brac. I informationspärmen hittar ni mycket nyttig information. Där kan ni läsa om attraktioner att besöka på egen hand och mer utförligare beskrivningar av t.ex. våra utflykter.

Servicetelefonen
Om servicetiden på hotellet inte passar, kan du alltid nå oss på vår 24 timmars servicetelefon. Numret får du vid ankomst i ditt välkomstbrev. För er trygghet och säkerhet fungerar servicetelefonen som jourtelefon nattetid.

Läkare
Vid sjukdom, ring läkare direkt – det är det bästa för att så snabbt som möjligt få hjälp och vård. Informera våra reseledare via deras journummer så snart ni kan.

Hemresa
Utcheckning sker i regel innan kl 12. Beroende på vilken tid ditt flyg avgår för hemresan gäller olika tidpunkter och rutiner. I vår pärm på ditt boende finner du mer information om din hemresa. Ytterligare information om transfertider och samlingsplats för hemresa kommer du att få kvällen innan. Har du inte fått information kontakta våra resledare på journumret.

Kom ihåg följande: Det är inte tillåtet att ha batterier i incheckat bagage. Kontrollera att dessa läggs in i handbagage istället.

Hjälp oss att bli ännu bättre!
Vår förhoppning är att din semesterresa ska infria dina förväntningar på alla sätt. Vi är därför mycket intresserade över att få ta del av dina synpunkter på resan efter att den avslutats. Hur var flygresan? Motsvarade hotellet dina förväntningar, var vår service bra? Kan du tänka dig att återvända till resmålet? Vill du ge oss förnyat förtroende?

Några dagar efter hemkomsten kommer du att få ett elektroniskt frågeformulär skickat till dig via e-post och med semestern i färskt minne kan du sedan i lugn och ro besvara och kommentera vad du tyckte. Med din hjälp kan vi på detta vis vidareutveckla våra resor och dess innehåll och ordna en ännu bättre semester åt dig nästa gång du reser med oss.

Vi önskar er en trevlig resa!

Transfertid

Från Splits flygplats till Splits hamn är det ca 25 km, vilket tar ca 30 minuter med transfer. Därefter tar färjan till Brac ca 50 min. Från hamnen i Supetar till Postira tar det ca 15 min med buss.

Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma och en viss väntetid kan förekomma i Splits hamn. För resenärer med sen ankomst krävs ingen övernattning, transfern sker i direkt anslutning till ankomst och hemresa.

Våra reseledare möter upp er på flygplatsen i Split och följer med hela vägen till Supetar och Postira. Vid hemresa följer våra reseledare med hela vägen från Postira till Splits flygplats. 

Utflykter

Vi har ett stort utbud av utflykter som passar alla smaker och som bokas och betalas på plats. För fullständigt program samt priser kontakta vår reseledare vid ankomsten. Engelsk och svensktalande guider.

Våra utflykter från Brac:

Ö-utflykt med svensktalande guide
Brac har så mycket att erbjuda och på denna heldagsutflykt besöker vi både små och stora sevärdheter. Turen startar på tvålfabriken, där det ges en presentation av de hemmagjorda tvålarna i Postira. Färden fortsätter sedan mot öns äldsta ort Škrip. Här besöker vi oljemuseet och får möjlighet att provsmaka förstklassig olivolja.

Därefter tar vi oss vidare till Bol, på öns södra sida. Här får man egen tid att göra vad man känner för. Man kan till exempel passa på att njuta av sol och bad på den välkända stranden Gyllene hornet, eller bara strosa omkring och upptäcka Bol på egen hand. Efter det så fortsätter färden mot Vidova gora, den kroatiska skärgårdens högsta berg, där man på klara dagar kan se ända bort till Italien. Ingen annanstans på ön har man en lika slående utsikt över Brac södra kust, staden Bol och stranden Zlatni Rat.

Utflykten utgår från Postira
Avresedagar:
 
Detta ingår:
Busstransfer
Inträde
Guidad tur
Svensktalande guide
Heldag

10.15 - 18.15


 
Vuxna: ca 580:- | Barn 4 - 12 år: ca 290:- | Barn 0 - 3 år: Gratis
Uflykten bokas på resmålet

 


Nationalparken Krka
Besök en av de fantastiska nationalparkerna med underbar natur. En härlig dag där man passerar både Split och Sibenik innan man njuter av Krka. I nationalparken finns det möjlighet för bad. I turen ingår transfer, guide och entré till nationalparken.

Utflykten utgår från Postira
Avresedagar:
 
Detta ingår:
Busstransfer
Inträde
Guidad tur
Heldag
07:15 - 19:30
 
Vuxna: ca 750-800:- | Barn 6 - 11 år: 50% rabatt | Barn 0 - 4 år: Gratis
Uflykten bokas på resmålet

 


 

Ön Hvar
En heldagsutflykt till staden Hvar som är rik på historiska monument som måste ses! I centrum finns ett torg som är omgivet av imponerande byggnader från olika epoker. Teatern från 1600-talet och skeppsvarvet från 1200-talet vittnar om Hvars betydelse och långa historia. Franciskanklostret är känt för sin konstsamling som bland annat innefattar “Den sista måltiden” som tillskrivs den Italienske barockkonstnären Matteo Ingoli (1587–1631).

Efter en rundtur i staden finns gott om tid att bada i Hvars kristallklara vatten och äta lunch på någon av stadens fantastiska restauranger.

Utflykten utgår från Postira
Avresedagar: Detta ingår:
Transfer
Inträde
Guidad tur
Heldag
08:45 - 19:15
Vuxna: ca 680:- | Barn 6 - 11 år: 50% rabatt | Barn 0 - 4 år: Gratis

Uflykten bokas på resmålet

 

Hyr egen båt.
Hyr en egen båt och utforska den oslagbara Kroatiska ö-värden! Känn friheten att själv bestäma när och vart ni vill åka och vilka som ska med. Båten som går att hyra är en Alson Flash 750. En lyxig båt med teakgolv. Stor plats för solning och säten med stor kapacitet så att upp till 12 personer kan att spendera dagen till sjöss. Åk på en privat utflykt och upplev bland annat de vackra öarna Hvar, Vis och Bisevo.

För slutna sällskap organiserar vi privata utflykter till Hvar, Vis och Bisevo på förfrågan
Ingår
Egen båt
Tillkommer:
Kapten 70 €.
Bränsle
Kontakt
Tel: 00385 95 521 76 11
Mail: info@nsg.hr
Priser: Från 350 EUR dag | 350 € maj,juni och september | 450 € juli och augusti
Uppge "Kroatienspecialisten" när ni bokar så får ni 5% rabatt på ovanstående priser

Priser presenterade är cirkapriser med reservation för valutaändring.

Orter

Supetar
Bracs huvudort Supetar ligger på öns norra sida. Orten erbjuder allt från sol och bad till ett färgstarkt stadsliv och närhet till storstaden Split. Centrum är uppbyggt kring hamnen och består av små mysiga restauranger, kaféer och ett avslappnat kvällsliv. Läs mer om Supetar.

Postira
Postira är känt för sitt vackra landskap och sin lugna atmosfär och har snabbt blivit en favorit bland våra resenärer. Här finner du flera klapperstenstränder och sagolika badvikar omgivna av pinjeskog. Ca 4 km från Postira ligger en vacker sandstrand med ruiner och lämningar från antiken - ett populärt utflyktsmål. I Postira kan man njuta av utsökta hemlagade kroatiska rätter och även provsmaka vin och likör som produceras på ön. På sommaren är det alltid något kulturellt eller underhållande som händer i Postira. Många tycker att Postira är den perfekta platsen för en familjesemester och människor som gillar att njuta av lokal mat, vin och sann medelhavskänsla.Här erbjuder vi ett stort urval av både hotell och lägenheter. Läs mer om Postira.

Bol
Bol är beläget på Bracs sydsida och är en av de mest berömda orterna i Kroatien. Orten är känd för sin strand Zlatni Rat, Gyllene Udden, som anses vara en av de bästa stränderna vid Adriatiska havet. Här ligger ett av våra all inclusive hotell. Läs mer om Bol.

Stadskartor

Här kan du ladda ner kartor över orterna:

Supetar

Postira

Bol

Avgångar & priser

Sida 1 av 48

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
8/5Brac, Postira, Lägenheter Marija, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 700:-
Barnvänligt!
2 899:-Boka
8/5Brac, Postira, Lägenheter Mendula, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 1000:-
Rymliga lägenheter nära stranden
2 899:-Boka
9/5Brac, Postira, Lägenheter Marija, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 700:-
Barnvänligt!
2 899:-Boka
8/5Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
9/5Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
18/9Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
19/9Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
25/9Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
26/9Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
2/10Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
3/10Brac, Splitska, Villa Splitska, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 3000:-
Elegant semesterhus för 6–8 personer
3 099:-Boka
15/5Brac, Postira, Lägenheter Mendula, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 1000:-
Rymliga lägenheter nära stranden
3 299:-Boka
22/5Brac, Postira, Lägenheter Mendula, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 1000:-
Rymliga lägenheter nära stranden
3 299:-Boka
2/10Brac, Postira, Lägenheter Mendula, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 1000:-
Rymliga lägenheter nära stranden
3 299:-Boka
15/5Brac, Postira, Lägenheter Marija, 1 vecka
Boka innan 31/1 Rabatt per bokning: 700:-
Barnvänligt!
3 399:-Boka

Hotell

Hotell Pastura - Postira

Hotell Pastura - Postira

Topphotell vid havet med vykortsvyer. Hotell Pastura är ortens bästa hotell. Det är modernt inrett med ett fantastiskt läge vid havet i vackra Postira. Den magnifika utsikten...
1 veckafrån 6 399:-
Läs mer »
Lägenheter Ino - Postira

Lägenheter Ino - Postira

Moderna lägenheter i rofylld omgivning.  Ett mycket omtyckt familjedrivet lägenhetshotell i Postira med hög standard, pool och med en makalös utsikt över havet....
1 veckafrån 6 999:-
Läs mer »
Villa Ariana - Postira

Villa Ariana - Postira

Drömläge vid stranden!  Villa Ariana med sitt fantastiska läge - mycket närmre havet tycks man inte kunna bo i en lägenhet! Beläget i utkanten av den ...
1 veckafrån 6 599:-
Läs mer »
Lägenheter Marija - Postira

Lägenheter Marija - Postira

Omtyckt lägenhetshotell med pool Detta fräscha och trivsamma lägenhetshus ligger i en lugn och avkopplande miljö bland stenhus, palmer och pinjeträd i den charmiga orten Posti...
1 veckafrån 6 499:-
Läs mer »
Lägenheter Mendula - Postira

Lägenheter Mendula - Postira

Stillsam oas med utmärkt läge Lägenhetshotell Mendula som endast har nio lägenheter, ligger endast 50 meter från havet i en lugn citrusdoftande omgivning. Lika...
1 veckafrån 6 399:-
Läs mer »
Villa Franceski - Postira

Villa Franceski - Postira

Charmig villa med pool I harmonisk omgivning Denna mysiga villa är det perfekta boendet om ni är ett större sällskap som vill bo tillsammans. Här finns det plats för upp ...
1 veckafrån 7 099:-
Läs mer »
Villa Splitska - Brac

Villa Splitska - Brac

Enastående semesterhus för dig som söker avkoppling I den idylliska byn Splitska, på ön Brac, finner du detta mysiga område med totalt 14 semesterhus med pool. Et...
1 veckafrån 6 599:-
Läs mer »
Hotell Vrilo - Postira

Hotell Vrilo - Postira

Vuxenhotell med perfekt läge. Hotell Vrilo är ett underbart litet hotell för vuxna i den pittoreska orten Postira. Hotellet är vackert beläget precis vid havet. Här kan m...
1 veckafrån 6 699:-
Läs mer »
Lägenheter Pastura - Postira

Lägenheter Pastura - Postira

Solklar favorit med oslagbar utsikt. Lägenheter Pastura har ett fantastiskt läge - närmre havet kan du inte bo! Här finner du badplatåer precis utanför dörren, str...
1 veckafrån 5 799:-
Läs mer »