Skip to main content

Våra resmål i Kroatien

I vårt utbud hittar du boenden i både idylliska fiskebyar och pulserande storstäder. Gemensamt för alla resmål är de gräddvita stenhusen med varmröda tegeltak, solvarma klapperstensstränder och Medelhavets klaraste vatten.

Makarska rivieran och öarna utanför har en rustik uppriktighet; en okonstlad och ödmjuk atmosfär som genomsyrar allt från befolkning och byggnader till restaurangernas menyer. De små gemytliga städerna och fiskebyarna från Omis i norr till Drvenik i söder vilar på Biokovos sluttningar som omfamnar de många klapperstensstränderna och badvikarna. 

Ön Brac på andra sidan är en fridfull och oexploaterad semesterpärla, perfekt för dem som letar efter en rofylld och avslappnad tillvaro med massor av sol och bad. Trots lugnet har Brac tillgång till allt det där som fastlandet har i termer av god mat och fantastiska badstränder. 

Split är en unik stad med romerska byggnader som andas mystik, romantik och kultur. Här nöter du skorna mot blanksliten gatsten och njuter av varma sommarkvällar på restauranger med utsikt över det Adriatiska havet och solnedgången. Det finns även massor av bra shopping. Runt de antika stadsdelarna har moderna städer växt upp med gallerior och shoppingcentra. Precis som de andra resmålen så bjuds det på fantastiska stränder och utflykter till några av Europas vackraste nationalparker.

Fritextsökning
Resor till Makarska Rivieran

Makarska Rivieran

Vi har störst utbud av hotell och lägenheter på Makarska Rivieran i Kroatien. Boka din resa till Kroatien med oss!

1 vecka från 5 838:- Läs mer
Resor till Brac

Brac

Upptäck ett av Kroatiens finaste resmål. Boka en resa till Brac, Kroatien med oss!

1 vecka från 7 438:- Läs mer
Resor till Split

Split

I den historiska staden Split finns massor att göra. Boka din resa till Split, Kroatien med oss!

Enkelresa från 990:- Läs mer
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 3this is a picture of the number 8this is a picture of the number 6this is a picture of the number 6