Skip to main content

Resor till Makarska Rivieran

En av världens vackraste kustlinjer

Makarska Rivieran sträcker sig hela 60 km mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Den dramatiska kustlinjen och turkosblåa havet lockar besökare från världens alla hörn. Den täta pinjeskogen sträcker sig ända ned till stranden och ovanför utgör de vita bergstopparna en kraftig kontrast mot den blå himlen. Cykel- och promenadvägar följer kusten i flera mil och gör det lätt att besöka och uppleva nya orter. Med båt finns öarna Brac och Hvar inom räckhåll. Detsamma gäller Biokovo, berget som går att bestiga via vindlande stigar till spektakulära stup med milsvidd utsikt över övärlden. Makarska rivieran består av flera charmiga orter belägna vid inbjudande stränder, en miljö som är lätt att förälska sig i och som erbjuder en härlig semester för alla; stora som små.
 

Fritextsökning

Fakta

Invånare
Makarska ca 13 800, Baska Voda ca 2 900, Brela ca 1800, Promajna ca 460, Tucepi 1800.

Kreditkort
Accepteras av de flesta butiker och restauranger. Dessutom finns det många uttagsautomater.


Kommunikationer
Det finns lokalbussar som kör från de flesta städer längs kusten till Split eller Dubrovnik. Från Makarska kan man enkelt ta färjan till Sumartin som ligger på den östra sidan av ön Brac.


Flygplats
Splits flyplats ligger ca. 70 kilometer från Makarska.

Mat och dryck
Lunch från 50 kr per person. Middag från 80 kr per person. Öl från 15 kr, en flaska vin från 50 kr
.

Servicenivå
På Makarska rivieran har vi full service.

Klimattabell 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
 Dag   -   -   13  18  24  28  30  30  27  20   -   -
 Natt   -   -   8  11  17   19   22   22   19   13    -   -
 Vatten   -   -  13  14  18   20   22   23   20   20    -   -

 

Transfer & Service

Transfer

Det tar ca. 90 minuter med transfer från Splits flyplats till Makarska. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma. Läs mer om transfer

Service på resmålet

På Makarska rivieran har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med goda råd, tips och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet. Läs mer om service på resmålet

Reseguide

En reseguide om ditt resmål
Specialister är vad vi är och ingen kan Kroatien som vi! Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips så att du kan uppleva det bästa med ditt valda resmål.

Läs reseguide om Makarska Riviera

Orter

Guide: Makarska
Här hittar du saker att göra i Makarska och vilka sevärdheter som finns. Det finns även tips på restauranger och vart du hittar dem på kartan.

Guide: Baska Voda
Baska Voda är charmig turistort belägen ca 8 km nordväst om staden Makarska. Här njuter ni av sol och bad, men har också nära till spännande utflyktsmål i den vackra naturen. Kvällarna tillbringas på någon av de många mysiga restaurangerna vid vattnet där ni kan njuta av den inhemska maten.

Guide: Brela
Brela är en charmig badort med mycket historia och ligger ca 15 km norr om Makarska. Brela är känd för sitt kristallklara vatten, sina underbara klapperstensstränder som sträcker sig ca 6 km och som ramas vackert in av den täta pinjeskogen. Förutom sol och bad, erbjuder Brela också ett antal aktiviteter som tennis, boccia, minigolf, bordtennis och olika vattensporter. Ta en promenad eller cykla längs strandpromenaden hela vägen till Makarska medans du njuter av den doftande aromatiska vegetationen.

Promajna
Promajna är beläget sex kilometer nordväst om Makarska, nedanför Biokovos sluttningar. Här längs den gamla kustvägen finns allt ni behöver för en lugn och stillsam semester. Fyll tiden med promenader längs vattnet, god mat och soldränkt avslappning. Följer ni den förtjusande strandpromenaden kommer ni till den lite större orten Baska Voda som ligger på promenadavstånd från Promajna.

Guide: Tucepi
Orten Tucepi ligger ca 4 km söder om Makarska. Den härliga klapperstenstranden och långa strandpromenaden som är kantad med restauranger, affärer och kaféer kännetecknar orten. I och runt Tucepi går det utmärkt att vandra eller att hyra cykel och upptäcka det vackra landskapet.

Podgora
Podgora är en liten ort 9 km söder om staden Makarska. Här bor det cirka 3000 invånare. Som de flesta städer längs rivieran har den också sin långa strandpromenad, marina, restauranger, kaféer, souvenirbutiker och underhållning. Under dagen kan du njuta av sol och bad längs den långa klapperstenstranden. Staden är förbunden med resten av rivieran och det är inga problem att ta en promenad eller cykeltur till de närliggande orterna.

Drvenik
Staden Drvenik sträcker sig över två bukter (Gornja vala och Donja vala) och den ligger 24 km sydöst om Makarska. Drvenik representerar en unik symbios av skönhet mellan hav och berg; vikar med klapperstenstrand som är omgivna av klippor från berget Biokovo med drickbara källor. Härifrån finns det en färja till Sućuraj på ön Hvar. Drveniks charmiga atmosfär gör staden till ett utmärkt val för en fridfull semester.

Gradac
Gradac är den sydligaste turistorten på Makarska rivieran, 40 km från staden Makarska, känd för sitt kulturhistoriska arv från brons- och tidig järnålder. Gradac erbjuder kristallklart blått hav med enastående klappstensstrand och gamla byar med lantlig dalmatinsk arkitektur under berget Biokovos sluttningar. Promenadstråk och cykelleder förbinder olika platser och erbjuder en häpnadsväckande utsikt över öarna mitt emot. Det traditionella jordbruket bjuder på kvalitativa råvaror som bemärkas på stadens olika restauranger. Gradac är inte bara ett litet semesterparadis utan en mångfaldig turistort med aktiviteter och sportevenemang för hela familjen under sommaren.

Omiš
Omis är en liten ort och hamn vid Cetinaflodens mynning och ligger ca. 2,5 mil sydöst om Split. Under 12- och 1300-talet var Omis hemstad för pirater, som använde sina snabba båtar - Sagittae till att attackera handelsskepp vid flodens mynning. Idag är Omis en populär turistort och befolkningen ökar trefaldigt under högsäsongen. Gamla Stan är är Omis huvudattraktion med många sevärdheter. Här ligger också många av de bästa restaurangerna, med uteserveringar i de trånga och mysiga gränderna. Den långa sandstranden ”Velika plaza” ligger i centrala Omis och här finns massor av vattenaktiviteter att ta del av.

Stränder
På Makarska rivieran finns nästan uteslutande klapperstenstrand och det kan vara bra att ta med sig ett par badskor eller investera i ett par på plats som finns att köpa i de flesta butiker längst med strandpromenaden. Parasoller och solstolar finns att hyra av uthyrare på stränderna, men jämför priserna innan ni bestämmer er. På alla resmål finns det gott om restauranger och caféer längst med strandpromenader.

Utflykter

Vi har ett stort utbud av utflykter som passar alla smaker och som bokas och betalas på plats. Fullständig program samt priser fås av våra reseledare på välkomstmötet.

Exempel på våra utflykter från Makarska rivieran:

 

Båtutflykt - en avslappnande dag i Kroatiens vackra skärgård
Upptäck Kroatien från havet på denna avslappnande båtutflykt i Kroatiens skärgård. Vi lämnar Makarskas hamn kl 09.00 och beger oss iväg till en av de största sötvattenskällorna i Medelhavet, Vruja, som även anses vara en av de vackraste stränderna på Makarska Rivieran. Därefter åker vi tvärs över Adriatiska havet till ön Brač, där vi besöker den historiska byn Pučišća. Byn är hem till en av de mest kända och äldsta stenhuggeriskolorna i Europa, Kalkstenskolan. Kalkstenen från Brač är världskänt för sina kvaliteter och den utsmyckar flera kända byggnader, så som Vita Huset och Taj Majal. Här får vi en intressant rundtur genom skolan, men det ges också möjlighet till sol och bad i det kristallklara havet. Lunchen serveras på båten under dagen, grillad fisk eller kyckling och sallad som serveras tillsammans med ett härligt glas vin. Njut av lugnet, den skinande solen och den härliga havsluften.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Onsdag
Detta ingår:
Båtresa
Välkomstdrink
Lunch
Norsk- eller svensktalande guide
Heldag
09:00 - 18:00
(Cirkatider)
Pris ca 450:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Stadsvandring i Dubrovnik
Den gamla staden Dubrovnik är ett av Kroatien mest välkända sevärdheter och ett av de allra mest populära utflyktsmålen. Längs vägen passerar vi staden Neum som ligger i Bosnien & Hercegovina. Där tar vi en bensträckare och kanske en kopp kaffe. Väl på plats går vi på en guidad stadsvandring i Gamla Stan (Stari Grad) som varar ungefär en timme, och sedan finns gott om tid att upptäcka den makalösa staden på egen hand. Man kan till exempel promenera på den imponerande stadsmuren eller besöka något av de spännande museerna som finns innanför murarna. Linbanan som går upp till berget Srd ger en fantastisk utsikt över staden och den vackra kusten. Dubrovnik är en av världens bäst bevarade antika städer och inspelningsplats bland annat för den populära TV-serien ”Game of Thrones” och en av Star Wars-filmerna.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Tisdag
Detta ingår:
Busstransfer
Norsk- eller svensktalande guide
Heldag
08:00 - 19:00
(Cirkatider)
Pris ca 600:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Kroatisk afton
När eftermiddagen går över till kväll åker vi upp mot bergen till en fridfull gård på den kroatiska landsbygden. Efter en välkomstdrink som består av rakija slår vi oss ned vid dukade bord. Från långborden har man fin utsikt över kusten och öarna ute i skärgården, medan familjen Topici serverar en trerätters-middag som består av traditionella kroatiska anrättningar. Till maten bjuds vi på traditionell sång och dans medan solen sakta går ned vid horisonten. Middagen består av ost och prsut (lufttorkad skinka) till förrätt. Kalv, lamm och potatis tillagat under lock (Peka) serveras till huvudrätt och en efterrätt serveras som avrundning på middagen.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Fredag
Detta ingår:
Busstransfer
Trerättersmiddag
Norsk- eller svensktalande guide
Halvdag
19:00 - 22:00
(Cirkatider)
Pris ca 550:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Omiš och Zadvarje - En dag i piraternas näste 
Följ med till orten Zadvarje och upplev den lokala marknaden, som är en 300 år gammal tradition. På marknaden kan man köpa det mesta som behövs för livet på landet och andra delikatesser som t.ex. hemmagjord brännvin, honung och lufttorkad skinka. Efter marknaden så fortsätter vi till orten Omiš, norr om Makarska, Staden där den vackra Cetinafloden rinner ut i Adriatiska havet. Under 12- och 1300-talet var Omis hemstad för pirater, numera är det en populär turistort med en makalös strand och en mindre stadskärna i stadens äldre delar. Här får man egentid, för att ta en kopp kaffe, strosa runt eller kanske besöka fästningen Mirabella. Vi träffas igen vid floden Cetina där en båttur tar oss igenom det vackra landskapet och längs med floden får vi en god lokal lunch och tid till att njuta av den fantastiska naturen.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.

Avresedagar:
Tisdag
Detta ingår:
Busstransfer
Norsk- eller svensktalande guide
Lunch (Soppa, peka + efterätt)
Halvdag
08:30 – 15:30
(Cirkatider)
Pris ca 600:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Vinprovning – Imotskis utsökta vingårdar
Imotski är känt för sitt bördiga läge och utmärkta viner. Här finns även två intressanta naturfenomen, den Blå sjön och den Röda sjön. Båda två är resultatet av underjordiska grottor i karstlandskapet som rasat in och skapat sjöar som ligger långt nere i vad som ser ut som kratrar. Vi fortsätter mot vingårdarna och familjen Grabovac som förklarar och visar oss produktionen av vindruvorna på deras vingård. Allt från de vita vindruvorna där de mest kända är Kujunzusa, Chardonnay, Žilavka, Pošip och den gråa Pinot till de röda sorterna som Trnjak, Merlot, Vranac, Cabernet Sauvignon och Syrah. Vi får även höra några hemligheter som ligger bakom deras succé, dessutom provar vi vitt vin, rött vin, rosévin och mousserande vin. Till detta serveras enklare tilltugg i form av ost och lufttorkad skinka.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Torsdag
Detta ingår:
Busstransfer
Vinprovning
Enklare tilltugg
Norsk- eller svensktalande guide
Eftermiddagstur
13:30 - 18:00
(Cirkatider)
Pris ca 500:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Olivoljeprovning - hos den bästa producenten i Dalmatien
Vi åker söderut på Makarska Rivieran, till en by som heter Brist. Här bor familjen Veža, som har bott i Brist i generationer och öppnade dörrarna till sitt hus och sin källare 2004, där vi kommer att prova deras olivoljor. Källaren där deras olivolja skapas är den första av dess slag i Dalmatien. De har vunnit flera utmärkelser för sina olivoljor och år 2018 röstades de fram som bäst i hela Dalmatien. Här kommer vi att lära oss om hur hela produktionen går till, från början till slut. Sedan kommer vi att få möjlighet att smaka deras olivoljor, direkt ifrån familjens egna lager.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Torsdag
Detta ingår:

Busstransfer
Norsk eller svensktalande guide
Mellanmål med ett glas vin
Provsmakning av olivolja och presentation.

Förmiddagstur
09:00 - 14:00
(Cirkatider)
Pris ca 390:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Priser presenterade är cirkapriser med reservation för valutaändring. Försäkring ingår på alla utflykter.

 

 

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 168

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
8/5Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
15/5Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
22/5Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
29/5Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
18/9Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
25/9Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
2/10Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 499:-Boka
4/6Promajna, Lägenhetshotell Marijana, 1 vecka2 699:-Boka
5/6Promajna, Lägenhetshotell Marijana, 1 vecka2 699:-Boka
5/6Promajna, Lägenheter Neda, 1 vecka2 699:-Boka
5/6Makarska, Villa Joze, 1 vecka2 699:-Boka
6/6Promajna, Lägenheter Neda, 1 vecka2 699:-Boka
6/6Promajna, Lägenhetshotell Marijana, 1 vecka2 699:-Boka
7/6Promajna, Lägenhetshotell Marijana, 1 vecka2 699:-Boka
7/6Promajna, Lägenheter Neda, 1 vecka2 699:-Boka

Hotell

Villa Pezic - Makarska
Centralt läge nära stranden - Charmigt familjedrivet litet lägenhetshotell där personalen gör sitt yttersta för att du ska få en så skön semester som möjligt. Beläget i ett lugnt och trivsamt område,...
1 vecka från 4 890:- Läs mer
Hotell Marco Polo - Gradac
Prisbelönt boutiquehotell med utmärkt service - I den gamla fiskebyn Gradac ligger det charmiga boutiquehotellet Marco Polo. Det familjeägda strandhotellet har både själ och en varm atmosfär. Den sve...
1 vecka från 7 199:- Läs mer
Hotell Maritimo - Makarska
Prisbelönt boutiquehotell. Gästernas favorit! - Hotell Maritimo är ett välskött och charmigt familjeägt hotell beläget precis vid det kristallklara havet i Makarska. Det enda som skiljer hotellet frå...
1 vecka från 7 999:- Läs mer
Hotell Milenij - Makarska
Omtyckt boutiquehotell med strandläge - Stilrena och smakfullt inredda Hotell Milenij, beläget precis vid stranden och den eleganta strandpromenaden, är ett mindre hotell med genuin service och engag...
1 vecka från 6 495:- Läs mer
Hotell Miramare - Makarska
Centralt och strandnära - Detta stilfulla hotell är beläget precis vid havet på den lilla halvön Sveti Petar. Ett perfekt läge bredvid Makarskas hamn, strandpromenaden Riva och nära en av Dalmatiens...
1 vecka från 8 990:- Läs mer
hotell-neptun-tucepi-00
Hotell Neptun, All Inclusive - Tucepi
Familjevänligt hotell intill havet - Nyrenoverade Hotell Neptun är ett trivsamt All Inclusive-hotell med utmärkt läge vid såväl strandpromenaden som det kristallklara havet. Omgiven av en doftande gr...
1 vecka Läs mer
hotell-soline-makarska-00
Hotell Soline - Brela
Total avkoppling, direkt vid stranden. - Hotell Soline i orten Brela har en härlig och välkomnande atmosfär med en magnifik utsikt mot havet. De toppmoderna hälsofaciliteterna imponerar, där du har...
1 vecka Läs mer
Luxury Aparthotel - Makarska
Exklusiva lägenheter i rofylld omgivning - Dessa lägenheter lever verkligen upp till sitt namn. Luxury Aparthotel erbjuder rymliga lägenheter med modern inredning som ger ifrån sig en känsla av lyx...
1 vecka Läs mer
Lägenheter Neda - Promajna
Ett stenkast från stranden - I ett lugnt och rofyllt område i mysiga Promajna finns Lägenheter Neda, ett perfekt boende för dig som är ute efter en lugn och avkopplande semester. Här bor du med ett u...
1 vecka från 6 299:- Läs mer
Lägenheter Palma - Makarska
Toppenval nära stranden i Makarska - Villa som utmärker sig genom en komfort och snygg inredning utöver det vanliga och med värdar som gör sitt yttersta för att din vistelse ska bli så bra som möjlig...
1 vecka från 5 490:- Läs mer
Lägenheter Portun - Baska Voda
Centralt och strandnära läge - Upptäck lägenheterna Portun i hjärtat av den populära badorten Baska Voda. Ett nytt och utmärkt val för dig som vill ha en avkopplande semester med upplevelser och vyer...
1 vecka Läs mer
Lägenhetshotell Marijana - Promajna
Mysiga lägenheter med strandnära läge - Detta fräscha och trivsamma lägenhetshotell ligger i den lilla byn Promajna på Makarska Rivieran. Lägenheterna har ett suveränt läge med stranden och den vackr...
1 vecka från 6 299:- Läs mer
Lägenhetshotell Milenij - Baska Voda
Bästsäljare med drömläge vid stranden - Vid Baška Vodas soldränkta klapperstensstrand ligger utmärkta Lägenhetshotell Milenij. Med berget Biokovo i bakgrunden och den mysiga strandpromenaden i...
1 vecka från 6 690:- Läs mer
Villa Alba - Promajna
För dig som söker det lilla extra - Vissa av bilderna är illustrationsbilder. Villa Alba är en helt nybyggd villa med mycket tilltalande exteriör och välplanerad interiör på hela 400m². Här erbjuds e...
1 vecka från 10 199:- Läs mer
Villa Andrea
Rymligt semesterhus med magisk utsikt - Ovanför Makarska, vackert inramad av pinjeträd och en Medelhavsträdgård, tronar denna tjusiga och mycket uppskattade villa. Den moderna arkitekturen smälter vä...
1 vecka från 6 899:- Läs mer
Villa Anna Marija - Promajna
Bo i egen villa med pool - Villa Anna-Marija är det perfekta huset för det större sällskapet med plats för upp till 18 personer. Beläget på Makarska rivieran i den lilla mysiga orten Promajna, bara 1...
1 vecka från 5 490:- Läs mer
Villa Antonio - Makarska
Med grönskan runt hörnet och havet för ögonen - Nybyggda Villa Antonio reser sig på en mjuk, olivträdsklädd sluttning ovanför Makarska med bedårande utsikt över det azurblå havet. Till stranden Ratac...
1 vecka från 5 690:- Läs mer
Villa Bagaric - Makarska
Trivsamt, familjedrivet med bra läge - Det prisvärda och hemtrevliga Villa Bagaric ligger i ett lugnt och rofyllt bostadsområde i orten Makarska och bara en kort promenad från den långa och breda kla...
1 vecka från 4 890:- Läs mer
Villa Bella - Makarska
Förstklassig villa i rofylld omgivning - På berget Biokovos sluttning ligger detta nybyggda parhus med förträfflig utsikt över den charmiga staden Makarska och det Adriatiska havet. Vägen till villan...
1 vecka från 7 490:- Läs mer
Villa Josip - Makarska
Stor och exklusiv villa med oslagbar utsikt - Detta imponerande stenhus är perfekt för ett sällskap för upp till 10 personer som vill unna sig en oförglömlig semester. Villa Josip är alldeles nybyggt...
1 vecka Läs mer
Villa Lantana - Makarska
Modernt semesterhus som gör intryck på alla - På en sluttning ovanför staden Makarska, ligger detta exklusiva semesterhus. Villan byggdes 2017 och är det perfekta semesterhuset med plats för upp till...
1 vecka Läs mer
Villa Madeleine - Baska Voda
Exklusiv villa med oemotståndlig charm och oslagbar utsikt - Villa Madeleine är en lyxig, modern villa omringad av en vacker medelhavsträdgård. Här finns plats för upp till 12 personer, perfekt om ma...
1 vecka från 6 490:- Läs mer
Villa Mario - Makarska
Exklusiv och modern villa med fantastisk utsikt - Denna smakfullt inredda och moderna villa är idealisk för ett sällskap upp till 8 personer som vill unna sig en förstklassig semester. Det bästa med...
1 vecka från 6 490:- Läs mer
Villa Nena - Makarska
Utmärkt läge, hög standard och omtyckt värdpar - Endast 50 meter från Makarskas vackra strand ligger Villa Nena, ett mycket omtyckt och populärt lägenhetshus. I huset finns 5 toppmoderna lägenheter m...
1 vecka från 6 499:- Läs mer
Semesterhus med pool i Makarska, Kroatien
Villa Petra - Makarska
Rymligt boende med ljuvligt panorama - Villa Petra är beläget i vackra Makarska stads lugnare del, mellan olivträd och andra privata semesterboenden. Här finns plats för upp till 12 personer. Panoram...
1 vecka från 6 290:- Läs mer
Semesterhus på Makarska Riviera, Kroatien med pool på framsidan
Villa Rosa - Makarska
Nybyggd villa med härlig terrass i söderläge - Detta charmerande, helt nybyggda hus har allt som krävs för en riktigt avkopplande semester på Makarskas Riviera! Villan, som har fem sovrum, sex badrum...
1 vecka från 6 490:- Läs mer
Villa Tucepi - Tucepi
Prisvärt, trivsamt med bra läge - Detta fräscha och stilrena lägenhetshus ligger i den mysiga orten Tucepi. Här bor du i rymliga lägenheter med vacker utsikt över havet och ett enastående läge med en...
1 vecka Läs mer
Hotell Osejava - Makarska
Hotell för vuxna med oslagbart läge - Anrika Hotell Osejava ligger charmigt på en liten udde i hjärtat av Makarska. Med en kuliss bestående av kristallklart hav, småbåtshamn, den palmprydda strandpro...
1 vecka från 7 990:- Läs mer
Dalmacija PLACESHOTEL by Valamar - Makarska
Drömläge med oslagbar utsikt - Hotellet är helrenoverad inför 2022 Dalmacija PLACESHOTEL by Valamar är en sann favorit hos våra resenärer! Med sitt fantastiska läge vid strandpromenaden i Makarska är...
1 vecka från 9 499:- Läs mer
hotell-horizont-baska-voda-00
Hotell Horizont - Baska Voda
Makarska Rivierans största Spa - Hotell Horizont är ett utmärkt hotell med perfekt läge vid stranden och Baska Vodas centrum. Med berget som fond och omgivningar med pinjeträd samt ett azurblått hav...
1 vecka Läs mer
Villa Joze - Makarska
Omtyckt, familjedrivet lägenhetshotell - Villa Joze ligger i den centrala delen av Makarska i ett lugnt och trivsamt villaområde med gångavstånd till det mesta. Här kan man börja dagen med att äta fr...
1 vecka från 5 690:- Läs mer
Hotell Mihaljevic - Makarska
Litet, enkelt hotell i centrala Makarska - Ett familjärt, rustikt och enkel hotell beläget mitt i Gamla Stan bland smala gränder - nära till det mesta i Makarska. Det gamla huset har anor från 1600-t...
1 vecka Läs mer
Hotell Park - Makarska
Lyx och avkoppling med makalös utsikt - Läckert designhotell för vuxna, centralt beläget i Makarska på den soldränkta strandpromenaden. Hotellet är modernt och smakfullt inrett med naturliga material...
1 vecka från 8 895:- Läs mer
Villa Verica - Baska Voda
Nyrenoverad favorit med strandläge - Villa Verica har ett av Baska Vodas absolut bästa lägen, direkt vid det turkosblå havet och en vacker klapperstenstrand. Det moderna lägenhetshotellet totalrenove...
1 vecka från 5 490:- Läs mer
Lägenheter Marcela - Makarska
Mycket omtyckt boende i hjärtat av Makarska - Lägenheter Marcela är ett av våra gästers favoriter. Hit återkommer många nöjda resenärer flera år i rad. Lägenheterna har ett utmärkt läge i centrala de...
1 vecka från 5 990:- Läs mer
Valamar Meteor Hotell - Makarska
Solklar favorit med utmärkt service - Det nyligen helrenoverade Valamar Meteor Hotel är med sitt centrala läge och närheten till stranden ett av våra mest populära hotell. Hotellet består av en huvud...
1 vecka från 7 895:- Läs mer
Ospecificerad resa
Prisvärt med bra läge - I priset ingår: flyg + boende + transfer I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor, vår billigaste form av inkvartering. Denna typ av resor baseras på ev. osålda...
1 vecka Läs mer
Villa Kapulica - Makarska
Drömläge vid stranden - Denna charmiga villa har ett perfekt läge vid Makarskas fantastiska strand och drivs av en trevlig familj som ger service utöver det vanliga; många nöjda gäster återkommer hit...
1 vecka från 6 280:- Läs mer
Lägenheter Neva - Makarska
Toppenläge vid strandpromenaden - Lägenheter Neva är ett av Makarskas mest omtyckta lägenhetsboenden tack vare den mycket goda servicen och närheten till havet. Husets ägare och personal pratar engel...
1 vecka från 5 990:- Läs mer
Hotell Alga - Tucepi
Lugnt och strandnära i charmiga Tucepi - Med ett idealiskt läge, omringad av pinjeskog vid den fina och långa stranden som löper längs hela Tucepi, ligger detta moderna hotell med tillmötesgående oc...
1 vecka från 6 890:- Läs mer
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 8