Skip to main content

Konferensresa i Kroatien

Konferensresor utomlands fyllda med inspiration

Idétorka, konferens eller kanske anledning att fira ett lyckat resultat? Vi har lösningen - en konferensresa till Kroatien! Inget skapar sammanhållning, engagemang och företagsanda som välplanerade konferensresor utomlands! Inspirerande omgivningar och miljöer öppnar sinnen och genererar nya idéer, tankesätt och lösningar. Samtidigt skänker de avkoppling.   

I vårt rika utbud ryms konferenshotell i Opatija, Split, Dubrovnik och orter längs Makarska riviera – alla med modern teknisk utrustning och lokaler anpassade för konferenser från 10 upp till 1000 deltagare.

Avkoppling och utflykter

Efter intensiva och givande arbetspass finns under eftermiddagarna alla möjligheter till rekreation i form av hav och strand, dopp i pool eller besök i hotellens moderna spaanläggningar. Alldeles i närheten av hotellen finns ett flertal utmärkta restauranger och ett brett utbud av sevärdheter och attraktioner. I samband med konferensen anordnar vi ofta trevliga, mycket uppskattade utflykter, så som en båtutflykt med lunch, cykelutflykt eller ett besök i nationalparken Krka.

Regionala direktflyg till Kroatien

Då vi flyger med direktflyg från regionala flygplatser runt om i Sverige kommer ni till Kroatien på endast 3 timmar! Njut av Kroatiens behagliga medelhavsklimat och kristallklart hav – svårslaget!

Här nedan presenterar vi två olika konferensresor till Kroatien som vi har tagit fram till ett par kunder. Låt dig inspireras!

 

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4