Skip to main content

Konferensresa i Kroatien

Konferensresor utomlands fyllda med inspiration

Idétorka, konferens eller kanske anledning att fira ett lyckat resultat? Vi har lösningen - en konferensresa till Kroatien! Inget skapar sammanhållning, engagemang och företagsanda som välplanerade konferensresor utomlands! Inspirerande omgivningar och miljöer öppnar sinnen och genererar nya idéer, tankesätt och lösningar. Samtidigt skänker de avkoppling.   

I vårt rika utbud ryms konferenshotell i Opatija, Split, Dubrovnik och orter längs Makarska riviera – alla med modern teknisk utrustning och lokaler anpassade för konferenser från 10 upp till 1000 deltagare.

Avkoppling och utflykter

Efter intensiva och givande arbetspass finns under eftermiddagarna alla möjligheter till rekreation i form av hav och strand, dopp i pool eller besök i hotellens moderna spaanläggningar. Alldeles i närheten av hotellen finns ett flertal utmärkta restauranger och ett brett utbud av sevärdheter och attraktioner. I samband med konferensen anordnar vi ofta trevliga, mycket uppskattade utflykter, så som en båtutflykt med lunch, cykelutflykt eller ett besök i nationalparken Krka.

Regionala direktflyg till Kroatien

Då vi flyger med direktflyg från regionala flygplatser runt om i Sverige kommer ni till Kroatien på endast 3 timmar! Njut av Kroatiens behagliga medelhavsklimat och kristallklart hav – svårslaget!

Här nedan presenterar vi två olika konferensresor till Kroatien som vi har tagit fram till ett par kunder. Låt dig inspireras!

 

Gästbetyg
4,6 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 24 gästbetyg
 • Vi hade väldigt trevliga dagar i Kroatien. Otroligt hotell med fantastisk frukost och hjälpsam personal. Hela resan var väldigt givande.
  Keeper AB
 • Vi hade en jättelyckad resa med bra aktiviteter. Båtutflykt med reseledare Hamo och Rafting var väldigt bra och uppskattade. Hotellet var superfint. Mycket bra konferensrum. Allt med transfer till flygplats och till rafting funkade bra. Tack för gott samarbete.
  Stål Engineering AB
 • Vi är mycket nöjda med resan. Båtutflykten var en helt fantastisk upplevelse. Arrangerades utefter våra önskemål, allt från dryck till lekar ombord. Reseledaren Hamo var helt fantastisk och kunde svara på verkligen alla frågor på ett underhållande sätt. Vi kommer tillbaka med största sannolikhet igen.
  Travel Nex
 • What an amazing conference and celebration in beautiful Brač, Croatia. Our batteries are charged, motivation is at peak. Thank you for the fantastic customer support at Kroatienspecialisten.
  Visit Group International
Fritextsökning

Offertförfrågan

Är du sugen att åka till Kroatien på en kick-off eller konferensresa med ditt företag? Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Klicka här och fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3this is a picture of the number 1this is a picture of the number 9