Träningsresor till Kroatien

En grupp vänner på träningsresa i Kroatien

Kombinera sol och bad med träning


Vad sägs om en träningsresa i härligt Medelhavsklimat, där det varvas sol och bad med aktiviteter som får er att må bra i såväl kropp som sinne. Oavsett om ni vill träna yoga, tennis, vandring, löpning, kajakpaddling eller kombination av olika pass kan vi arrangera minnesvärd träningsresa åt er.
Blanda en aktiv semester med fantastiska sevärdheter, där du får se Kroatien på nära håll och besöka platser med välbevarade kulturarv och spännande gastronomi! Kroatien har en händelserik och lång historia fylld av spännande berättelser, storslagen arkitektur och vackra platser.

Resan leds alltid av svensktalande reseledare som bor i Kroatien och vars långa erfarenhet och stora lokalkännedom gör resan till en helt unik upplevelse. Inget annat sätt att resa erbjuder samma möjligheter att känna, se och smaka på ett av Europas absolut mest upplevelserika resmål, samtidigt som du får möjlighet att testa på olika träningsformer.

Våra träningsresor passar såväl nybörjare som de mer erfarna. Vi skräddarsyr träningsresor för grupper. Perfekt för er som vill ta med kompisgänget på en vecka fylld av träningsaktiviteter. 

Grupprabatt
Vi erbjuder förmånliga grupprabatter om ni är fler än 10 personer. Den 11:e personen erbjuds 50% rabatt eller 21:a personen bjuder vi på resan.
Bokningen görs via vår kundservice som hjälper dig med avdrag av rabatten. Dessa rabatter kan ej kombineras med andra rabatter t.ex. barn eller boka tidigt-rabatter.

Kontakta oss gärna för mer information eller offert:
E-post: info@kroatienspecialisten.se
Tel:  0771-800 300

 

Status:
Kontakta oss

Hotell

Swedish Tennis Camp

Swedish Tennis Camp

Vi hjälper dig att utveckla din tennis i Kroatiens underbara miljö och träffa nya vänner. Kroatien motsvarar våra höga krav på tennisanläggningar, boende, mat...
Aktiv semester i Kroatien

Aktiv semester i Kroatien

Våra kompletta träningsresor skräddarsys för just era önskemål och innefattar transfer, flyg, boende och helpension. Med direktflyg till Kroatien från din lokala ...