Skip to main content

Träningsresor i Kroatien

Vässa formen i semesterparadiset Kroatien! 

Är du i behov av en energiboost i värmare bredgrader? Eller söker motivation för att komma igång med träningen? Följ med på någon av våra härliga träningsresor till den kroatiska rivieran - en mer inspirerande träningsmiljö är svår att finna! Vi erbjuder såväl resor med fokus på paddel, tennis, vandring som träningsresor i samarbete med olika gym.  

Det är väl dokumenterat att fysisk aktivitet och träning har stor betydelse för vårt välmående – det minskar stress och ger mer energi, liksom bättre sömn och koncentrationsförmåga.  

Under ledning av proffsiga träningsinstruktörer tar vi del av välbalanserade träningsprogram, anpassade efter deltagarnas förmåga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller vältränad, man eller kvinna, gammal eller ung – tillsammans sporrar vi varandra. Stärkande träningspass varvas med avkoppling, spännande aktiviteter och utflykter i de vackra omgivningarna. 

Vi bor på 4-stjärniga hotell vid kusten och kryddar tillvaron med god mat och dryck, och trevligt sällskap. Välkommen till Kroatienspecialistens träningsresor – en aldrig sinande källa för träningsglädje och rika upplevelser! 

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 9