Skip to main content

Samarbetspartners

Väletablerade samarbetspartners

Vi på Kroatienspecialisten har ambitionen att erbjuda våra kunder paketresor till Kroatien av högsta kvalité. Av den anledningen har vi valt att arbeta tillsammans med några av de mest rutinerade och väletablerade företagen i både Sverige och i Kroatien. Vi har långvariga samarbeten med allt ifrån flygplatser, flygbolag och transportbolag till hotell och privatboenden. 

Fritextsökning

Flygbolag

Vi som researrangör tycker att det är viktigt att välja flygbolag som har hög kompetens och erfarenhet inom branschen. Vi samarbetar med SAS, Croatia Airlines och Norweigen.

SAS
Scandinavian Airlines SAS är Skandinaviens ledande flygbolag med dagliga flygningar till destinationer i Europa, USA och Asien. Som medlem i Star Alliance erbjuder SAS ett omfattande nätverk och mer än 18500 avgångar dagligen till 1321 destinationer i 193 länder. Läs mer.Croatia Airlines
Croatia Airlines flotta är en av de nyaste och mest moderna i Europa. I mer än 30 år har bolaget sammanlänkat kroatiska städer med de viktigaste europeiska metropolerna och genom dem, hela världen. Läs mer.


Norwegian
Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har Norwegian haft en stark passagerartillväxt de senaste åren. Läs mer.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 2
Erbjudanden
27/5Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
2/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
9/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
13/5Halmstad - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-
1/10Luleå - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-

Resegaranti ställd till