Om oss

guider makarska

Några av våra guider i Makarska

Vi är Skandinaviens största arrangör av resor till Kroatien, varje år väljer nära 10.000 resenärer att åka med oss till Kroatien. Vi har funnits i snart 18 år och våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av resebranschen och Kroatien som resmål vilket gör att kan vi erbjuda kvalitativa paketresor med mervärde.

kroatienspecialisten slogan
Våra Reseledare & Guider
Våra reseledare har mångårig erfarenhet av Kroatien då man själv bor här. Våra guider är certifierade och svensktalande vilket skapar trygghet och garanterar bra servicekänsla. Läs gärna mer om våra guider här. Här hittar ni även en del av våra resenärers omdömen.

Flyg direkt från din lokala flygplats
Vi flyger direkt utan mellanlandningar från lokala flygplatser i både Sverige och Norge vilket gör att vi kan erbjuda kort restid till Medelhavsklimat och ett av europas mest upplevelserika resmål.Nöjda kunder
Vi gör alltid vårt yttersta för att uppfylla våra kunders förväntningar. Vi följer kontinuerligt upp våra kunders omdömen efter hemkomst och säsongen 2019 var 96,5% av våra kunder nöjda eller mycket nöjda med sin resa.

kroatienspecialisten omdöme
Väletablerade samarbetspartners
Vi på Kroatienspecialisten har ambitionen att erbjuda våra kunder paketresor till Kroatien av högsta klass. Av den anledningen har vi valt att samarbeta med flygbolag som SAS, Croatia Airlines och Norwegian. I Kroatien samarbetar vi med några av turistnäringens mest rutinerade och välrenommerade företag i landet samt det Kroatiska Turistrådet.

Störst utbud
Hos Kroatienspecialisten.se hittar du det bredaste utbudet av resor till Kroatien. Välj bland populära destinationer på Makarska Rivieran, Dubrovnik Riviera, Split, Vodice samt öarna Brac och Hvar. Paketresor med flyg och boende, kryssningar, rundresor, kombinationsresor, temaresor, grupp- och konferensresor eller endast flyg till Kroatien.

Prisvärda hotell
Vårt fokus på ett land gör att vår produktportfölj är större än andra researrangörers vad gäller Kroatien. Ingen kan Kroatien som vi. Därför är vi övertygade om att ni får mest värde för pengarna när ni köper er resa av Kroatienspecialisten.

Utvalda boenden
Vi inspekterar alla semesterboenden med jämna mellanrum och väljer nya alternativ med stor noggrannhet. Om du behöver kontakta oss på plats i Kroatien har vi jour sju dagar i veckan.

Resegaranti
Kroatienspecialisten erlägger statlig resegaranti till Kammarkollegiet, så att varje kund skall känna sig trygg med sitt köp av resa.
Kolla att vi har resegaranti.


 


Var finns vi?
Våra kontor finns i centrala Stockholm och Göteborg. Hos Kroatienspecialisten bokar du enkelt din resa via Internet eller kontakta våra trevliga resesäljare via telefon 0771-800 300.

Våra kontor:

Stockholm
Rosengatan 8,
172 70 Sundbyberg
Göteborg
Vasagatan 46,
411 37 Göteborg

 

Organisationsnummer:
556658-9304

Epost:info@kroatienspecialisten.se