Skip to main content

Ospecificerad resa

Prisvärt med bra läge

I priset ingår: Flyg, boende och transfer

I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor. Denna typ av resor baseras på ev. osålda platser på ordinarie charterflygningar och inkluderar vår billigaste form av inkvartering. Detta innebär att flyget, men inte inkvarteringen, är detsamma som presenteras i Kroatienspecialistens program. Inkvartering anvisas vid ankomst till flygdestinationen och kan vara belägen var som helst på det utannonserade resmålet. 
 
Kroatienspecialisten garanterar att egen dusch/bad samt wc alltid finns i lägenheten eller rummet. Stranden, affärer och restauranger ligger inom promenadavstånd, det vill säga inte längre än 600 meter bort. 
 
I regel är inkvarteringen, som sker i rum eller lägenhet, enkel. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår, däremot inte måltider. Av förklarliga skäl går det inte att ställa samma krav på en ospecificerad resa som på en resa till ordinarie pris. Resenärer med högre kvalitetskrav rekommenderas att alltid köpa resa med specificerat boende. Byte av inkvartering kan i undantagsfall förekomma under din vistelse. 

Uppgradering kan i vissa fall ordnas på plats mot en kostnad. Om du önskar att byta inkvartering till ett boende med bättre standard, vänligen kontakta din reseledare. Om ett byte är möjligt, betalar du hela kostnaden för det nya boendet. Om resenären efter det att resan påbörjats väljer att avvika från beställt arrangemang är hen skyldig att meddela detta till Kroatienspecialisten. Observera att det är obligatoriskt att boka till transfer vid bokning av resa med ospecificerad inkvartering. 

Resenärer som bokat ospecificerad resa har samma tillgång till reseledare och utflykter som alla övriga resenärer på resmålet. 

Gästbetyg
4,2 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 104 gästbetyg
 • Då vi hade ospecifierat boende och fick en fin lägenhet med stor balkong så är vi väldigt nöjda.
  Greger
 • Reste ospecificerat och var nöjd med login.
  Ingegärd
 • Vi reste ospecificerat och blev jättenöjda.
  Annika
 • Det var välstädat och fräscht när vi kom. Ena sängen skulle behövas bytas ut då den var helt ned lagad, låg i en vagga, Hade uppskattat om sänglinnena byttes ut efter halva tiden samt att bad- och handdukarna byttes ut var annan dag då det mkt duschning utan att man själv ska behöva lägga dem på golvet innanför dörren.
  Lars
 • Vi hade ospecat. Var nöjda!
  Fanny
 • Även om det var långt till boendet i Podgora så är vi verkligen nöjda. Stort och jättefint med trevliga värdar Villa Ravlic . Vi kan tänka oss resa till Kroatien igen. Uppskattade maten, servicen, baden och boendet.
  Liselotte
 • Boendet var bra. Uppfyllde mina förväntningar för ospecificerad resa 👍
  Rosa Leticia
 • Reste ospecificerat och hamnade på ett bra hotell
  Ingela
 • Åkte ospec och fick precis den orten jag ville komma till, så jag blev glatt överraskad. Om ni kan så hade det varit kul om man kunde klicka i vilka områden man helst vill komma till, samt dagen före få i go om vart man ska så hinner man göra lite efterforskningar.
  Diana
Fritextsökning

Transfer & Service

Transfer

Transfer från flygplatsen i Split till ditt boende tar någonstans mellan 1 timme 10 minuter - 2 timmar beroende på vart boendet ligger. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma. Våra reseledare möter upp er på flygplatsen i Split. Läs mer om transfer

Service på resmålet

På Makarska rivieran har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med goda råd, tips och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet. Läs mer om service på resmålet

Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 2this is a picture of the number 7this is a picture of the number 5this is a picture of the number 5