Skip to main content

Ospecificerad resaHotellklass: 3 stjärnor

Prisvärt med bra läge

I priset ingår: flyg, boende och transfer


I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor, vår billigaste form av inkvartering. Denna typ av resor baseras på ev. osålda platser på ordinarie charterflygningar. Detta innebär att flyget, men inte inkvarteringen är densamma som presenteras i Kroatienspecialistens program. Inkvartering anvisas vid ankomst till flygdestinationen och kan vara belägen var som helst på det utannonserade resmålet.

Kroatienspecialisten garanterar att egen dusch/bad samt wc alltid finns i lägenheten eller rummet. Stranden, affärer och restauranger ligger inom promenadavstånd, det vill säga inte är längre bort än 600 m.

I regel är inkvarteringen enkel. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Måltider ingår ej. Inkvartering i rum eller lägenhet. Det går inte att ställa samma krav på en ospecificerad resa som på en resa till ordinarie pris. Resenärer med kvalitetskrav rekommenderas att alltid köpa resa med specificerad boende. Byte av inkvartering kan i undantagsfall förekomma under din vistelse.

Möjlighet till uppgradering kan ibland ordnas på plats mot en kostnad. Om du önskar att byta inkvartering till en med bättre standard, kontakta din reseledare. Om ett byte går att ordna, betalar du hela kostnaden för det nya boendet. Om resenären efter det att resan påbörjats avviker från arrangemanget är den skyldig att meddela detta till Kroatienspecialisten. Det är obligatoriskt att boka till transfer vid bokning av resa med ospecificerad inkvartering.

Resenärer som bokat ospecificerad resa har samma tillgång till reseledare och utflykter som andra resenärer på samma resmål.

Gästbetyg
4,1 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 42 gästbetyg
 • Då vi hade ospecifierat boende och fick en fin lägenhet med stor balkong så är vi väldigt nöjda.
  Greger
 • Reste ospecificerat och var nöjd med login.
  Ingegärd
 • Vi reste ospecificerat och blev jättenöjda.
  Annika
 • Det var välstädat och fräscht när vi kom. Ena sängen skulle behövas bytas ut då den var helt ned lagad, låg i en vagga, Hade uppskattat om sänglinnena byttes ut efter halva tiden samt att bad- och handdukarna byttes ut var annan dag då det mkt duschning utan att man själv ska behöva lägga dem på golvet innanför dörren.
  Lars
 • Vi hade ospecat. Var nöjda!
  Fanny
 • Även om det var långt till boendet i Podgora så är vi verkligen nöjda. Stort och jättefint med trevliga värdar Villa Ravlic . Vi kan tänka oss resa till Kroatien igen. Uppskattade maten, servicen, baden och boendet.
  Liselotte
 • Bra til å være uspesifisert! God utsikt og alt jeg trengte i leiligheten. Ganske god seng også.
  Yvonne
 • Boendet var bra. Uppfyllde mina förväntningar för ospecificerad resa 👍
  Rosa Leticia
 • Reste ospecificerat och hamnade på ett bra hotell
  Ingela
 • Åkte ospec och fick precis den orten jag ville komma till, så jag blev glatt överraskad. Om ni kan så hade det varit kul om man kunde klicka i vilka områden man helst vill komma till, samt dagen före få i go om vart man ska så hinner man göra lite efterforskningar.
  Diana
Fritextsökning

Transfer & Service

Transfer

Transfer från flygplatsen i Split till ditt boende tar någonstans mellan 1 timme 10 minuter - 2 timmar beroende på vart boendet ligger. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma. Våra reseledare möter upp er på flygplatsen i Split. Läs mer om transfer

Service på resmålet

På Makarska rivieran har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med goda råd, tips och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet. Läs mer om service på resmålet

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 9this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3this is a picture of the number 2