Skip to main content

Ospecificerad resa (Hotellklass: 2½ stjärnor)

makarska-kroatien-ospec-00
makarska-kroatien-ospec-003
makarska-kroatien-ospec-004
makarska-kroatien-ospec-005
makarska-kroatien-ospec-006
makarska-kroatien-ospec-007
makarska-kroatien-ospec-008
makarska-kroatien-ospec-009
makarska-kroatien-ospec-010
makarska-kroatien-ospec-011
makarska-kroatien-ospec-012
makarska-kroatien-ospec-014
makarska-kroatien-ospec-018

Prisvärt med bra läge

I priset ingår: flyg + boende + transfer
I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor, vår billigaste form av inkvartering. Denna typ av resor baseras på ev. osålda platser på ordinarie charterflygningar. Detta innebär att flyget, men inte inkvarteringen är densamma som presenteras i Kroatienspecialistens program. Inkvartering anvisas vid ankomst till flygdestinationen och kan vara belägen var som helst på det utannonserade resmålet.

Kroatienspecialisten garanterar att egen dusch/bad samt wc alltid finns i lägenheten eller rummet. Stranden, affärer och restauranger ligger inom promenadavstånd, det vill säga inte är längre bort än 600 m. I regel är inkvarteringen enkel.

Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Måltider ingår ej. Bilderna är exempelbilder, alla boenden har snarlik möblering. Inkvartering i rum eller lägenhet. Det går inte att ställa samma krav på en ospecificerad resa som på en resa till ordinarie pris. Resenärer med kvalitetskrav rekommenderas att alltid köpa specificerad resa. Byte av inkvartering kan i undantagsfall förekomma under din vistelse.

Möjlighet till uppgradering kan ibland ordnas på plats mot en kostnad. Om du önskar att byta inkvartering till en med bättre standard, kontakta din reseledare. Om ett byte går att ordna, betalar du hela kostnaden för det nya boendet. Om resenären efter det att resan påbörjats avviker från arrangemanget är den skyldig att meddela detta till Kroatienspecialisten. Det är obligatoriskt att boka till transfer vid bokning av resa med ospecificerad inkvartering.

Resenärer som bokat ospecificerad resa har samma tillgång till reseledare och utflykter som andra resenärer på samma resmål.

Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 5this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 7