Skip to main content

Våra Utflykter

Vad är en semester utan spännande upplevelser?
 

Makarska Rivieran

Följ med oss på våra utflykter på Makarska Rivieran! Vårt utbud är varierat och det finns alltid något för alla, var sig du är intresserad av natur, kultur, gastronomi, historia eller avkoppling.

• På våra utflykter runt rivieran kan du upptäcka sådant som är svårt att hitta på egen hand.

• Våra certifierade reseledare ger en mer aktuell och djupare kunskap än vad du hittar i en guidebok.

• Det är bekvämt och effektivt att låta någon annan planera transfer, färjeanslutningar och hitta de bästa restaurangerna.

På utflykterna runt Makarska Rivieran finns våra svensktalande reseledare. Gemensamt för alla våra reseledare är att de gör sitt yttersta för att göra det bästa av er tid tillsammans, och deras långa erfarenhet och djupa kunskaper om utflyktsmålen. Alla reseledare är certifierade av kroatiska myndigheter vilket är en garant för att ge utflykten ett rikt innehåll och att resan i sin helhet får ett mervärde.

Brac, Vodice och Split

Kroatien är ett vackert land med många spännande platser att utforska. Om du planerar att besöka Brac, Vodice eller Split, har du möjlighet att ta dig ut på utflykter på egen hand då vi för närvarande inte erbjuder guidade utflykter på dessa destinationer. På länkarna nedan finner du tips på utflykter och upplevelser att göra i det valda området. 

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 8