2020-08-12

Kroatien nominerad till världens bästa resmål

Kroatien är med i urvalet för det prestigefyllda Best Country Award - 2020, som tilldelas av de populära brittiska tidningarna The Times, The Sunday Times och The Sun till världens bästa land i Travel Awards. 

Kroatien nomineras i kategorin Bästa land tillsammans med Kanada, Island, USA, Thailand, Australien, Sri Lanka, Italien, Japan, Portugal, Frankrike, Turkiet, Barbados, Nya Zeeland, Grekland, Spanien och Storbritannien.

”Vi är oerhört stolta över denna nominering, som har stärkt den position som vårt land har på den brittiska marknaden, och samtidigt bekräftat att vår intensifierade marknadsföringsverksamhet i Storbritannien ger utmärkta resultat. Jag rekommenderar alla som gillar Kroatiens att ta chansen och ge en röst till Kroatien, som absolut förtjänade att vara på en så viktig lista, ”säger direktören för den kroatiska turistnämnden Kristjan Stanicic.

Röstningen kommer att pågå fram till slutet av oktober, och den slutliga vinnaren avgörs av läsarna. De som deltar i omröstningen har chansen att vinna exklusiva priser som en vistelse i Barbados och Dominikanska republiken.

The Times och The Sunday Times är för närvarande den mest sålda tryckta tidningen i Storbritannien, läst av nästan tre miljoner människor per dag, medan The Sun är en av de mest populära tidningarna med en månatlig räckvidd på över 37 miljoner läsare.


Rösta kan man göra här

Originalartikel finner du här