Skip to main content

En spännande resa fyller 20 år! 

2024 markerar en särskild milstolpe för oss på Kroatienspecialisten. Vi firar två årtionden av äventyr, skratt och oförglömliga ögonblick tillsammans med er. En resa som har varit präglad av passion, gemenskap och en djup kärlek till Kroatien.  

Genom åren har vi utvecklats till det företag vi är i dag - ett samspelt team som värdesätter service, kunskap, personligt bemötande och närvaro. Vi har även utökat vår verksamhet med fler resenärer, nya destinationer i Kroatien, specialanpassade lösningar och temaresor, samt utökade utreseorter i Sverige. 

Våra 20 år är verkligen värda uppmärksamhet och firande. Just därför har vi förberett en rad spännande aktiviteter och överraskningar. Håll era ögon öppna för tävlingar där ni har chansen att vinna priser, giveaways som en gest av tacksamhet och specialerbjudanden som är skräddarsydda för att göra er tid med oss ännu mer minnesvärd. 

De två decennierna blickar vi tillbaka på med glädje, förundran och stor stolthet. Vi har mött utmaningar och funnit lösningar, kämpat i med- och motvind. Men vår grund har alltid varit stabil och vårt mål klart från start - att skapa oförglömliga resor till er. 

Nu fortsätter vi vår resa tillsammans. Vi ser fram emot att skapa ännu fler minnen tillsammans med er. Tack för att ni har gjort dessa år så fantastiska. 

Nu satsar vi på 20 år till! 

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4