Skip to main content

Kundnöjdhet

Kroatienspecialisten omdöme

Vi på Kroatienspecialisten eftersträvar alltid att ge våra kunder den bästa servicen och gör vårt yttersta för att uppfylla våra kunders förväntningar.  

Efter varje resa skickar vi ut en kundutvärdering till våra resenärer som de får möjlighet att fylla i. Detta gör vi för att ta del av resenärernas omdömen om oss som researrangör, men också om hotellen, utflykter och reseledare etc. Tack vare detta har vi möjlighet att visa bl.a. “Gästbetyg” på alla våra hotellsidor. För att vara så transparenta som möjligt ser vi till att kontinuerligt följa upp kundernas omdömen.

Vi har ett sammansatt betyg på 4.8 av totalt 5, vilket vi är otroligt glada och stolta över.  

Då vi ständigt jobbar på att utvecklas och bli ännu bättre fångar vi upp de synpunkter som våra kunder har, och försöker lösa de problem som kan uppstå. Vi ser det som värdefull feedback och tar med oss det i vårt framtida arbete.

Läs gärna recensioner från våra resenärer som har rest med oss, samt resetips som vi har tagit del av från kundutvärderingar. 

 

Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 2this is a picture of the number 7this is a picture of the number 5this is a picture of the number 5
Erbjudanden
27/5Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
2/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
9/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
13/5Halmstad - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-
1/10Luleå - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-

Resegaranti ställd till