Villa Bagaric - Makarska (Hotellklass: 3 stjärnor)

rum-makarska-bagaric-003
rum-makarska-bagaric-004
rum-makarska-bagaric-005
rum-makarska-bagaric-006
rum-makarska-bagaric-007
rum-makarska-bagaric-008
rum-makarska-bagaric-009
rum-makarska-bagaric-010
rum-makarska-bagaric-012
rum-makarska-bagaric-013
rum-makarska-bagaric-014
rum-makarska-bagaric-016
rum-makarska-bagaric-017
rum-makarska-bagaric-018
rum-makarska-bagaric-019
rum-makarska-bagaric-020

Det prisvärda och hemtrevliga boendet Villa Bagaric ligger i ett lugnt och rofyllt bostadsområde i orten Makarska och bara en kort promenad från den långa och breda klapperstensstranden som utmärker den charmiga staden. Vid stranden och det turkosa havet går ett promenadstråk hela vägen in mot centrum och Makarskas gamla stadsdelar. En livlig marina börjar vid den lummiga halvön mitt i Makarska och kantar den skyddade vik där fiskebåtarna lägger till tidigt på morgonen med dagsfärsk fångst. Längs strandpromenaden och vid torget hittar man flera bra och populära restauranger, caféer och barer med trevliga uteserveringar med utsikt över havet och den karaktäristiska bebyggelsen med röda tegeltak. Här får man en rofylld semester, men ändå nära till stadens fart och fläkt.

Dubbelrum
Enklare dubbelrum för 2-3 personer. Alla dubbelrum har balkong eller terrass, egen dusch och wc, luftkonditionering, Wi-Fi, kylskåp samt vattenkokare.

Bad
Klapperstensstrand.

Måltider
Ingår ej.

Övrigt
Totalt 6 dubbelrum. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Gratis Wi-Fi. Ägaren bor i huset. Ej reception. Bilderna är exempelbilder på Villa Bagaric, alla rum har snarlik möblering. Trappor och nivåskillnader.

Fakta och faciliteter

Bad 250 m
Centrum 400 m
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Säkerhetsbox Nej
Minimarket 150 m
Restaurang 100 m

Om Makarska

Staden Makarska är en trivsam badort och centrum för turismen på Rivieran. Här möts ni av ett myllrande folkliv, nöjen och bad. Utbudet av restauranger, butiker och barer är stort. Slå er ned på ett café och betrakta folklivet från den palmkantade strandpromenaden eller låt er imponeras av den mäktiga bergskedjan Biokovo och det klara havet. Med båt finns öarna Brac och Hvar inom räckhåll. Läs mer om Makarska.

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

"Det enda som saknade var pool. Fantastiska värdar i/vid huset"

"rent och snyggt"

"Enkelt men rent och mysigt. Saknade lite bestick - brödkniv och korkskruv det är ju ett vinland! Sängarna var lite för hårda. Utmärkt luftkonditionering, gick att ställa in perfekt. Inget värdefack. Kändes väldigt tryggt att som ensam kvinna bo och röra sig i Makarska."

"Boendet var bra i förhållandet vad vi beställde. Rent och snyggt med bra sängar. Städning ingick inte. Personalen var mycket hjälpsam när vi hade ett litet problem. "

"En bit från stranden, vägen upp var nog så backig."

"Väldigt rar värdinna och oerhört gästvänlig. Tyvärr hade jag önskat att det stod vid bokningen att det var väldigt brant."

"Mera avställningsytor och något att diska i, en sopborste med skyffel skulle ha varit bra att ha. Sängen var jätteskön."

"Väldigt små rum utan sittplats"

"Enkelt, rent och snyggt. Lugnt område."

"Bra rum med allt man behövde. Familjen var vänlig och hjälpsam men jag saknade att inte ha nån frukostbuffé."

"Fanns allt som jag behövde, och ett stort plus en jätte trevlig värdinna, kände mig hjärtligt välkommen!"

Service på resmåletI Makarska har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet. Kroatienspecialistens kontor hittar du vid receptionen på Hotell Dalmacija.

Karta