Skip to main content

Mamma Mia! Denna gång I Kroatien!

För tio år sedan tog filmen Mamma Mia världen med storm. Och nu är uppföljaren äntligen aktuell på bio. Men nu har inspelningsplatsen flyttats till inget mindre än - Kroatien!

Första Mamma mia kom ut för 10 år sedan och blev en riktig succe! Med folkkära skådespelare, fantastiska medelhavsvyer och Abbas klassiska låtar kunde det ju inte gå fel. Filmen gjorde också så att inspelningsplatsen Skopelos i Grekland blev en riktig turistattraktion.

Till uppföljaren valde man att ändra inspelningsplatsen, från Grekland till Kroatien. 
Filmen ska föreställa att den utspelar sig i den grekiska övärlden. Men spelas i själva verket in på den vackra ön Vis, som ligger utanför den dalmatiska kusten i Adriatiska havet. I närheten av ön ligger även ön Brac dit vi på Kroatienspecialisten har resor till.


I filmen får man en tydlig bild av hur vackert Kroatien verkligen är, med det otroligt kristallklara havet och de grönskande pinjeträden. Addera Abbas musik på det och vi har en vinnande kombo!

 

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 9this is a picture of the number 5this is a picture of the number 3this is a picture of the number 3