Skip to main content

Vandringsresa i Kroatien

Upplev en oförglömlig vandringsresa i Kroatien - en perfekt destination för äventyrslystna själar!

För två veckor sedan hade vi en av försommarens sista grupper i Kroatien, där de gav sig ut på en oförglömlig vandringsresa. Här njöt de av Kroatiens dramatiska landskap med höga berg, djupa dalar och fantastiska utsikter över Makarska Rivieran. Gruppen bestod av passionerade vandrare och naturälskare som utforskade magnifika Biokovo-berget, vandrade längs slingrande stigar och upplevde ölivet på Brac. Under resan fick de också smaka på läcker lokal mat och njuta av den välkomnande atmosfären i regionen. Självklart fanns det även tid för ett och annat bad i det kristallklara havet.

Är du sugen på att lämna den klassiska solsemestern för ett tag och ge dig ut på en spännande vandringsresa, glöm inte bort Kroatien. Det är ett land som erbjuder enastående möjligheter för vandrare och äventyrare. Låt dig förföras av dess dramatiska landskap, upptäck dess gömda pärlor och skapa minnen för livet.

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4