2020-04-08

När världen inte ser ut som den brukar

Kära kund,

Just nu ser världen inte ut som den brukar. Effekterna av det nya coronaviruset påverkar oss alla. Spridningen går snabbt och ingen, varken ni eller vi, vet hur tiden framöver kommer ser ut. Detta är en situation likt ingen tidigare.

Det vi vet är att alla jobbar så hårt de kan för att minska smittspridningen. Kroatien, precis som många andra länder, gör allt för att människor ska hålla sig så friska som möjligt. Diverse restriktioner införs i landet och varje person tar sitt fulla ansvar för att underlätta situationen. Kroatien har i skrivande stund 790 bekräftade fall, men ännu finns det inga bekräftade fall på våra resmål. Det ger en gnutta hopp i en annars ganska svår situation, tycker vi!

Vi är medvetna om den oro och osäkerhet som finns hos er just nu. Vi känner den också. Tyvärr sitter vi inte på alla svar, men vi vill att ni ska veta att vi finns här. Att ni som våra kunder ska känna er trygga och säkra är vår främsta prioritet.

Vi vill även passa på att säga ett stort tack. Tack för förtroendet ni har för oss och för förståelsen och tålamodet ni visat oss under den här tiden. Nu tar vi oss igenom detta, tillsammans!


Ta hand om er,

/ Alla vi på Kroatienspecialisten