Skip to main content

Resetips från värmlänningar

Vi är otroligt glada att värmlänningar från och med i år har möjlighet att resa till Kroatien från Karlstad. Vi har samlat några fina omdömen och resetips från de som har rest från Karlstad Airport och semestrat i Kroatien i år.   


Vi är väldigt nöjda med vår vecka i Kroatien!


”God morgon från ett soligt Makarska!

Det har varit så smidigt att resa från Karlstad och Kroatien som resmål är rent, vänligt och tryggt. Tips är att besöka Brac och Dubrovnik. Vi hyrde vespor på Brac och det var ett utmärkt sätt att utforska ön på egen hand. Vackra byar och god mat. Dubrovnik var en höjdpunkt! Nästa gång vi återvänder till Kroatien så kommer vi att vilja vara en längre tid där. Så vackert och intressant! Vi hyrde hyrbil via Falco och det funkade smidigt och enkelt. Kul att ta sig till Dubrovnik på egen hand, kusten var fantastisk och möjlighet till vinprovning fanns längs vägen.

Vi har bott i Makarska och det har lönat sig att gå lite längre bort från de stora stränderna, vi fann vackra vikar med rent och otroligt fint vatten. Och det går att hitta enskilda stränder med naturlig skugga.

Vi bokade helt charterpaket med Kroatienspecialisten och bodde på Villa Bagaric. Gulligt litet hotell med tillgång till gemensamt kök. En underbar kvinna som driver det och som pratar flytande engelska, kunde inte bli trevligare.

Vi är väldigt nöjda med vår vecka i Kroatien!”

- Linda från Karlstad


Väldigt trevligt folk, alla är så hjälpsamma


”Flygplatsen i Split är fantastisk fin. Vi bodde i Brela och det är så otroligt klart fint vatten och ingen sand, utan sten. Jättevackert. Rent och fint och ordnat liksom. Väldigt trevligt folk, alla är så hjälpsamma. Sjukt god mat, framför allt fisk och skaldjur, men finns jättegott kött, mycket är grillat. Pizzan är helt AMAZING så det är lätt att hitta mat till kräsna tonåringar.

Alla var väldigt vänliga och hjälpsamma utan att bli påflugna. De som sålde grejer var extremt ickepåflugna, inte alls som på många andra turistställen man är van. Vart du än är så finns det också en superfräsh och städad toalett! Väldigt förvånande faktiskt, för det kan vara ett fallfärdigt stenhus men nog fanns det riktigt fin toalett där.

Att ta oss fram med buss lyckades vi inte med. De kommer definitivt inte när de ska och är ofta överfulla., men beställer du taxi så är det väldigt ordnat. Den kommer precis tiden du bokat och det var oftast fina bra bilar. Vi är så nöjda med vår vecka i Kroatien”

- Katrin från Sunne


Jag älskar Kroatien och ser fram emot fler avgångar från Karlstad i framtiden


”Min resa med Croatian Airlines började den 3/7  från Karlstad Airport mot Split. Det var en slump att jag träffade en väninna som berättade att hennes dotter skulle resa till Split från Karlstad. Eftersom jag har släkt som bor här, bestämde jag mig att ringa Kroatienspecialisten och fråga om det var möjligt att bara boka flygstol. Då fick jag prata med en jättetrevlig tjej som förklarade allt väldigt tydligt och bra. Jag bestämde mig för att åka och stanna en vecka.

Vädret är underbart med ca 34 grader varje dag. Stranden är nära och jag tar promenader dit. Vattnet är rent och varmt (ca 27 grader). Människor som jag träffar och pratar är trevliga och gästvänliga. Igår var jag i staden, tog en lång promenad med min farbror.

Jag älskar Kroatien och ser fram emot fler avgångar från Karlstad i framtiden. Tack för att ni finns. Hjärtliga hälsningar från Split!”

- Senka från Karlstad

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3this is a picture of the number 1this is a picture of the number 1
Erbjudanden
4/6Split - Luleå, Endast flyg, enkelresafrån 1 490:-
27/5Split - Halmstad, Endast flyg, enkelresafrån 1 990:-
27/5Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
2/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
9/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-

Resegaranti ställd till