Skip to main content

Nu bokas resorna till Kroatien för fullt

Med mindre än en månad kvar till sommaren är planeringen inför semestern i full gång. Semesterresorna till Kroatien är otroligt populära och det är tydligt att det finns en stor längtan bland resenärerna att semestra i Kroatien och få njuta av sol och bad. Vill man säkra en plats i solen är det därför smart att boka så snart som möjligt, resorna bokas på för fullt och populära datum säljer slut snabbt.

Chartersäsongen är igång på riktigt och i helgen gick årets första resa från Östersund till Kroatien. Det var efterlängtade resenärer som klev av flyget i Kroatien där de fick ett varmt välkomnande av våra reseledare. I skrivande stund njuter resenärerna från Östersund av en medeltemperatur på 25 grader.

Kan man inte vänta till sommaren är det en perfekt tid att resa till Kroatien så här års. Vi har flygresor till Kroatien från både Luleå och Örnsköldsvik under maj månad. I juni kan du utöver dessa två städer även flyga från Stockholm, Göteborg och Karlstad till Kroatien. Ett ypperligt tillfälle om man vill resa iväg så snabbt som möjligt!

Glöm inte heller att Kroatien har tagit bort alla inreserv och restriktioner, varken covid-bevis eller munskydd behövs i Kroatien. Du reser enkelt dit med passet i ena handen och biljetten i den andra.

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 7