Skip to main content

Avgångar & Ankomster

Tidtabeller 

Direktflyg från Luleå - Split
Direktflyg från Skellefteå - Split
Direktflyg från Östersund - Split
Direktflyg från Örnsköldsvik - Split
Direktflyg från Sundsvall - Split
Direktflyg från Umeå-Split
Direktflyg från Stockholm - Split och Stockholm Dubrovnik
Direktflyg från Göteborg - Split

Alla flygtider är preliminära. Aktuella flygtider hittar du på din bokningsbekräftelse.

Tvåveckorsresor
Vi erbjuder tvåveckorsresor under våren från Luleå till Split. Från Göteborg och Stockholm finns tvåveckorsresor till Split under hela säsongen. Från Stockholm kan man även resa till Dubrovnik på förfrågan. Ring eller maila oss med din förfrågan för mer information och offert.

E-post: info@kroatienspecialisten.se
Telefon: 0771-800 300

Flygbolag vi flyger med
Kroatienspecialisten vill erbjuda sina resenärer den högsta kvaliteten på charterresor. Därför tycker vi som researrangör att det är viktigt att välja flygbolag som har hög kompetens och erfarenhet inom branschen. Nedan presenterar vi de flygbolag vi samarbetar med:

Scandinavian Airlines Scandinavian Airlines SAS är Skandinaviens ledande flygbolag med dagliga flygningar till destinationer i Europa, USA och Asien. Som medlem i Star Alliance erbjuder SAS ett omfattande nätverk och mer än 18500 avgångar dagligen till 1321 destinationer i 193 länder. Läs mer.
Croatia Airlines Croatia Airlines har gått in i det nya millenniet med en helt förnyad flotta, en av de nyaste och mest moderna i Europa. I mer än 25 år har bolaget sammanlänkat
kroatiska städer med de viktigaste europeiska metropolerna och genom dem, hela världen.  Läs mer.
norwegian airlines Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har Norwegian haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och transporterade nära 20 miljoner passagerare under 2013. Läs mer.
Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 5this is a picture of the number 9this is a picture of the number 8this is a picture of the number 7