Skip to main content

Vill du arbeta som reseledare i Kroatien?

Vi söker reseledare för säsong 2024


Som reseledare för Kroatienspecialisten är du ansvarig för att våra gäster ska få den bästa möjliga upplevelsen under semestern. Det är du som tar hand om våra gäster på resmålet, det är dig våra gäster ser och vänder sig till i första hand - du är företagets ansikte utåt. Detta innebär utöver att ge bra service och finnas till hands, att alltid försöka hjälpa gästen och lösa dennes problem så snabbt som möjligt.

Arbetet innebär att du arbetar väldigt nära människor i många olika situationer. Såväl som i planerade aktiviteter men även i uppkomna krissituationer, vilket kräver att du ska kunna hantera dem med mod och flexibilitet. Du bör därför ha en naturlig känsla för service, då du på ett positivt och konstruktivt sätt alltid ska kunna bemöta och kommunicera med olika målgrupper, som alla kan ha olika krav eller förväntningar.

En reseledare måste vara påläst, kunna sitt resmål och alltid vara tillgänglig. En säsong bjuder på högt arbetstempo i en annorlunda miljö och kultur. Vi kan garantera dig många minnesvärda upplevelser med kollegor och gäster men samtidigt också långa, arbetsamma dagar. Kom ihåg att det är våra gäster som är på semester - inte du.

Vårt mål
Vi är vad vårt namn säger; en specialist på resor till Kroatien. Vi ska ge våra kunder den bästa semestern genom att erbjuda charterresor av hög kvalitet och personlig service.

Vilka krav ställer vi?
Du skall ha gymnasiekompetens, god allmänbildning, flytande svenska i tal och skrift, tala god engelska och framför allt ha en hög social kompetens. Vi tror också att du har några års arbetslivserfarenhet.

Meriterande
- Eftergymnasial turismutbildning
- Arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke
- Förståelse för norska språket

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Dina arbetsuppgifter består bland annat av att finnas på busstransfers mellan flygplatsen och hotellet, hålla välkomstmöten, ge service åt våra gäster samt lite administrativt arbete. På våra charterresmål finns alltid ett platskontor där all planering, schemaläggning och övrig administration sker. Som reseledare träffar du gästerna dagligen i hotellreceptionen eller på vårt servicekontor.

Ansökningshandlingar
Ansökningar gås igenom löpande.

Bifoga
- personligt brev
- cv
- kopior av samtliga betyg och intyg
- eventuella referenser

Varaktighet/Arbetstid
Visstidsanställning 5 månader
Heltid

Lön
Fast lön

Ansökan
Vi tar emot intresseanmälningar via e-post: info@kroatienspecialisten.se
Skriv "Reseledare" i ämnesraden.

 

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 3this is a picture of the number 8this is a picture of the number 6this is a picture of the number 5