Skip to main content

Konferensresa i Kroatien - Kundcase 1

Här nedan presenterar vi ett kundcase för en konferensresa till Kroatien för en kund med ca 80 anställda. Ni bor vid Makarska Rivieran på ett 4-stjärnigt hotell precis vid havet. Mellan konferenser, teambuildning och gemensamma middagar kan ni ta del av roliga utflykter och aktiviteter för alla anställda. 

Period: 18-21 maj 2023


Flyg från Göteborg 60 personer:
Göteborg - Split 

Flyg från Stockholm 20 personer:
Arlanda - Split  

Fyrstjärnigt hotell i Podgora, Makarska Rivieran   ★★★★

Hotell Medora med utsikt över havet i Kroatien
Bo på ett toppmodernt, 4-stjärnigt hotell precis intill stranden i Podgora, i hjärtat av Makarska Rivieran. Här finns uppvärmda utomhuspooler, ett wellnesscenter och ett rikt underhållningsprogram. På hotellet finns även moderna konferensrum med LCD-skärm, mikrofon och högtalare.
Rummen är luftkonditionerade och har en fantastisk utsikt över Adriatiska havet eller berget Biokovo. I rummen finns även en platt-tv med satellitkanaler och en minibar. I det egna badrummet finns dusch eller badkar samt kostnadsfria badprodukter. WiFi är gratis i alla utrymmen.

Detta ingår

Flygresa, incheckat bagage, skatter, hotell under 4 dagar med halvpension ( frukost-och middagsbuffé inkl. dryck ), välkomstdrink, transfer T/R mellan hotellet och flygplatsen.

SUP-brädor (Stand up paddle boards) kommer vara tillängliga på stranden utanför hotellet, ca 20 st.
Betalas på plats.


Aktiviteter och Utflykter:

Båtutflykt - en dag i Kroatiens skärgård

Båtutflykt i Kroatiens skärgård
En härlig dag ute till havs. Vi åker till en av de pittoreska orterna som ligger på ön Hvar, som förövrigt är korad till en av värdens 10 vackraste öar. Vi får tid att upptäcka och njuta av ortens utbud innan det är dags att inta lunch på båten (grillad fisk eller kyckling och sallad som serveras med vin). Sedan åker vi vidare till ön Brač och besöker den omtalade orten Bol,  som är känd för stranden Zlatni Rat (den gyllene udden). Här får man lite egentid för avslappning i solen, härliga bad i havet eller för att upptäcka den mysiga staden Bol bland små gränder med genuina stenhus. Denna utflykt är ett perfekt tillfälle att upptäcka den Kroatiska skärgården och det lugna livet på öarna.

Ingår: båtresa, skandinavisktalande guide, välkomstdrink, lunch på båten (grillad fisk eller kyckling, sallad, vin).

Vinprovning i Bol – kan kombineras med båtutflykt

Vinprovning i staden Bol, på ön Brac i Kroatien
Vinprovning 1
SMALL LABELS
Godiment mousserande vin, Godiment vitt vin och Bogondon rött vin.
Hembakat bröd eller grisini, olivolja och ett urval av ostar.
Guidad rundtur på vingården

Vinprovning 2
THREE COLORS OF STINA
Stina Pošip, Stina Opol och Stina Plavacmalibarrique
Hembakat bröd eller grisini och olivolja

Rafting på floden Cetina i Omis

Rafting på floden Cetina vid Omis i Kroatien
Cetina är den längsta floden i Kroatien. Floden är ca 100 km lång och rinner ut till Adriatiska havet vid den historiska staden Omis. Upplev vattenfall, grottor och vackra bäckar. Rafting i gummibåtar är ett roligt sätt att upptäcka den här gröna juvelen i hjärtat av Medelhavet. Du bör också se till att ha kläder lämpade för äventyret – badkläder, shorts, t-skjorta och bekväma skor. Våra erfarna guider försäkrar tre timmar av rent nöje och gör denna aktiva utflykt oförglömlig. OBS! Detta är ingen extrem rafting – man paddlar i lugn och ro men på ungefär 4-5 platser kan det vara mer strömt i floden.

Ingår: transport tur-retur till staden Omis, utrustning, rafting ca 3 timmar, svensktalande reseledare

Biokovo berget och Skywalk – Makarskas Riviera

Attraktionen Skywalk på berget Biokovo i Kroatien
Bergsmassivet Biokovo är beskyddat som naturpark sedan 1981 och är en stolthet för Makarska och dess omgivning. Skywalk byggdes under 2020 och har blivit en toppattraktion. En hästskoformad glasbro, med en utsiktspunkt på en höjd av 1228 meter över havet. Här kommer ni att se fantastiska vyer över Makarska Riviera och södra adriatiska skärgården. Vid klar sikt kan man se hela vägen till Italien. Under dagens gång kommer ni att lära känna Biokovoberget och dess omgivning. Utflykten är en halvdag och avslutas med kroatisk fika i naturen. Bekväma skor rekommenderas!

Ingår: bussresa med svensktalande reseledare, entrebiljetter till Naturreservatet Biokovo och Skywalk, kroatisk fika (kaffe, kaka och lokal likör)


Konferenspaketet går att skräddarsy efter ert företags behov.  

Blev du inspirerad och vill ta nästa konferensresa till en ny nivå? Skicka in en offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan. 
Telefon 0771-800 300 | e-post: info@kroatienspecialisten.se

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 2