Skip to main content

Konferensresa i Kroatien - Kundcase 4

Nedan presenterar vi ett kundcase för en konferensresa till Kroatien med ett företag på 45 anställda. Under dessa tre dagar får ni uppleva i Brela på Makarska Rivieran, där ert företag inte bara engagerar sig i konferenser och teambuilding, utan också får möjlighet att njuta av avkopplande stunder vid havet, trevliga middagar och minnesvärda festligheter. 

Period: 21-24 september 2023


Flyg Stockholm till Split, 45 personer

Hotel Soline ★★★★

Hotell Soline med utsikt över havet i Kroatien

Hotell Soline i orten Brela är ett exklusivt designhotell med välkomnande atmosfär och en riktig drömutsikt. Hotellet renoverades till 2021 och väntar nu på dig. Här bor du i ett arkitektoniskt mästerverk omgiven av havet. De toppmoderna hälsofaciliteterna imponerar, där du har tillgång till både utomhuspool och uppvärmd inomhuspool. Vill du unna dig lite extra besöker du hotellets berömda spa, en oas med massage och skönhetsbehandlingar. Hotellet skryter med hisnande inredning där interiören domineras av behagliga toner, glas och lyxig sten. 

Detta ingår

Flygresa, incheckat bagage, skatter, hotell under 3 dagar med frukostbuffé, 2 förbokade middagar på restaurang, 1 båtutflykt, transfer T/R mellan hotellet och flygplatsen. 

Schema 

21 september

14.25 Ankomst till Split
18.00 Middag på hotell


22 september

08.00 Frukost
09.00 Konferens
13.00 Lunch
14.00 Konferens
15.00 After Beach
19.00 Kroatisk afton med middag

23 september

08.00 Frukost
09.00 Båtutflykt
13.00 Lunch
14.00 Konferens
16.00 Teamaktiviteter på stranden
20.00 Middag på restuarang Riva


24 september

08.00 Frukost
09.45 Transer från hotell till flygplatsen i Split
14.00 Flygresa hem

 

Aktiviteter och utflykter


Båtutflykt - en dag i Kroatiens skärgård


En härlig dag ute till havs. Vi åker till en av de pittoreska orterna som ligger på ön Hvar, som förövrigt är korad till en av värdens 10 vackraste öar. Vi får tid att upptäcka och njuta av ortens utbud innan det är dags att inta lunch på båten (grillad fisk eller kyckling och sallad som serveras med vin). Sedan åker vi vidare till ön Brač och besöker den omtalade orten Bol,  som är känd för stranden Zlatni Rat (den gyllene udden). Här får man lite egentid för avslappning i solen, härliga bad i havet eller för att upptäcka den mysiga staden Bol bland små gränder med genuina stenhus. Denna utflykt är ett perfekt tillfälle att upptäcka den Kroatiska skärgården och det lugna livet på öarna.

Ingår: båtresa, skandinavisktalande guide, välkomstdrink, lunch på båten (grillad fisk eller kyckling, sallad, vin).

Kroatisk Afton


Följ med oss på en kroatisk afton! När eftermiddagen går över till kväll åker vi upp mot bergen till en fridfull gård på den kroatiska landsbygden. Efter en välkomstdrink som består av rakija slår vi oss ned vid dukade bord. Från långborden har man fin utsikt över kusten och öarna ute i skärgården, medan familjen Topici serverar en middag som består av traditionella kroatiska maträtter. Till maten bjuds vi på traditionell sång och dans medan solen sakta går ned vid horisonten. Middagen består av ost och prsut (lufttorkad skinka) till förrätt. Kyckling, lamm och potatis tillagat under lock (Peka) serveras till huvudrätt tillsammans med vin.


Konferenspaketet går att skräddarsy efter ert företags behov.  

Blev du inspirerad och vill ta nästa konferensresa till en ny nivå? Skicka in en offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan. 
Telefon 0771-800 300 | e-post: info@kroatienspecialisten.se

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 9this is a picture of the number 5this is a picture of the number 3this is a picture of the number 3