Skärgårdskryssning Premium, från Split (Hotellklass: 4 stjärnor)

skargardskryssning-kroatien-split-001.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-002.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-003
skargardskryssning-kroatien-split-004.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-005.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-006.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-007.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-008.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-009.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-010.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-011.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-012.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-013.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-014.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-015.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-016.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-017.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-018.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-019.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-019a.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-020.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-021.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-022.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-023.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-024.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-025.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-026.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-027.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-028.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-029.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-030.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-031.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-034.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-035.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-036.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-037.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-038.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-039.jpg
skargardskryssning-kroatien-split-040.jpg

Koppla av på riktigt under semestern! 

Åk på en förtrollande skärgårdskryssning på moderna motoryachter som erbjuder en komfortabel vistelse i den kroatiska övärlden. På det rejäla soldäcket lutar du dig tillbaka i bekväma solstolar med en kall dryck i den ena handen och kanske en god bok i den andra. I badvikarna kan du ta ett svalkande dopp och simtur i det turkosa havet eller ta på dig simglasögon och upptäck det spännande livet under ytan i det kristallklara vattnet. Mellan varje destination visar den dramatiska Kroatiska kusten och de sagolika öarna upp sig från sin allra vackraste sida. När dagen lider mot sitt slut sitter vi på första parkett för att njuta av det skådespel som äger rum när solen sakta letar sig ner mellan öarna. Väl i land väljer man själv om de välbevarade antika städerna och spektakulära nationalparkerna utforskas på egen hand eller om man vill ta del av de många utflykter och aktiviteter som erbjuds. I de historiska städerna och pittoreska fiskebyarna finns gott om möjligheter att prova alla de olika maträtter och smaker som det kroatiska köket har att erbjuda.

Rutt
Skärgårdskryssning Kroatien Split

Hytter och båtar
Hytterna är fördelade på två olika komforttyper, Premium och Premium Superior.
Skillnaden består i att Premium Superior-hytterna finns på nyare ( år 2011-) och lite större båtar. Båda utgörs av fräscha och rymliga hytter (8-14 m²) på däck och under däck för 2 personer. Alla hytter är luftkonditionerade och består av dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla hytter har säkerhetsbox och eget badrum med wc, dusch samt hårtork. Gratis Wi-Fi ingår.
På Premiumkryssning ingår en guidad stadstur. På Premium Superior-kryssning ingår tre guidade stadsvandringar.

Måltider
Frukostbuffé och trerätters lunch ingår, samt en fyrarätters middag under veckan ("Captains dinner").

Övrigt
Moderna stålbåtar: Premium-båtar 29-35m, Premium Superior-båtar 38-41m. Båtarna tar ca 36-45 passagerare. Sängkläder samt 2 badlakan ingår. Strandhandukar finns att låna mot en deposition, ca 100kr/vecka. Städning 7 dagar/vecka, byte av sängkläder och badlakan sker 1 gång i mitten på veckan. Båtens standard garanteras, dock ej båtens namn. Engelsktalande guider på stadsvandringar och i nationalparkerna. Det ingår också bagagehantering, olivolja och vinprovning, eftermiddagste och kaffe ombord.

Program

Dag 1 SPLIT - MAKARSKA
Kl 13:00 lämnar vi Splits hamn och styr mot den charmiga staden Makarska. Lunch serveras under resan längs den vackra Dalmatiska kusten. Under eftermiddagen stannar vi för att bada vid någon av de fantastiska stränderna.

Härifrån kan de äventyrslystna som vill följa med på spännande aktiviteter vid floden Cetina. Antingen åker man linbana högt över flodens dalgång eller så tar man på sig flytväst och hjälm för forsränning i gummibåt. Efter utflykten möter man upp resten av sällskapet i Makarska under kvällen.

Vi övernattar i Makarskas hamn där det finns tid att upptäcka stadens mysiga gamla torg och någon av de många populära restaurangerna.

Dag 2 MAKARSKA - MLJET
Tidigt på morgonen ger vi oss av mot ön Mljet men dessförinnan stannar vi för ett uppfriskande dopp vid halvön Pelješac. Under eftermiddagen besöker vi saltvattensjöarna i Mljets nationalpark och njuter av solen, vattnet och stillheten på den fridfulla ön. I mitten på den stora sjön, på ön Sankta Maria, finns ett kloster och en kyrka från 1100-talet som man kan besöka. Ett annat alternativ är att hyra en cykel och upptäcka ön på det sättet. Övernattning i någon av de små fiskebyarna Polače eller Pomena.

Dag 3 MLJET - DUBROVNIK
Efter frukosten styr mot en av resans höjdpunkter, Dubrovnik med sin antika stadskärna. På väg dit njuter vi av en underbar kuststräcka och området runt staden som enligt den irländska författaren George Bernard Shaw är ”himmelriket på jorden”. Väl framme väljer du själv om du vill ta del av vår guidade stadsvandring, som följs av en valfri tur med linbana uppför berget Srđ som bjuder på en makalös utsikt över Gamla Stan, eller om du vill promenera i staden på egen hand. Här finns mycket att utforska, huvudgatan och torget Stradun eller varför inte en tur längs de 2 kilometer långa stadsmurarna? Övernattning sker i Dubrovniks hamn.

Dag 4 DUBROVNIK – ŠIPAN / TRSTENIK
Sent på morgonen reser vi mot Šipan, den största av Elafitiöarna, eller den pittoreska fiskebyn Trstenik på halvön Peljesac. Byn är vackert beläget i regionen Dingač som är ett högt ansett vinodlingsområde där den Kroatiska druvan Plavac Mali odlas. Vi slappnar av med ett bad i havet under dagen och övernattar i området. Under eftermiddagen finns möjlighet att besöka en lokal vinodlare och njuta av Kaptenens Middag ombord på båten.

Dag 5 ŠIPAN / TRSTENIK - KORČULA
Efter frukost bär det av mot upptäckaren Marco Polos hemö Korčula. Lunch serveras i en havsvik nära staden. Den välbevarade staden omgärdas av respektingivande stadsmurar och befästningen med anor från 1200-talet. Den som så önskar tar del av en vinprovning med tilltugg hos en lokal vinodlare. Här finns många restauranger och konobor med havsutsikt som serverar utsökta maträtter med inspiration från Medelhavet. Vi övernattar i Korčulas hamn.

Dag 6 KORČULA - HVAR
Vi gör en tidig avresa mot de förtrollande Pakleni Otoci, ”djävulsöarna”, strax utanför staden Hvar på den lavendeldoftande ön med samma namn. Väl på plats äter vi en välsmakande lunch och tar ett dopp. För den som önskar erbjuds en stadsvandring i Hvar. I staden finns bland annat en renässanskyrka och en gammal teater från 1612. Här finns även ett överflöd av underhållning, lysande restauranger, caféer och barer som har öppet långt in på småtimmarna.

Dag 7 HVAR (BOL) - SPLIT
Vårt nästa stopp är vid ön Brac och en av Kroatiens mest berömda stränder, Zlatni Rat eller ”Det gyllene hornet”, vars form hela tiden förändras beroende på vind och havsströmmar. Bol är en typisk fiskeby men som verkligen lever upp under sommarmånaderna tack vare de många besökarna. Efter vi badat vid den spektakulära stranden äter vi lunch för att sedan bege oss tillbaka till Split där vi gör vår sista övernattning. På väg dit gör vi uppehåll i någon vacker badvik för att hinna njuta av det kristallklara vattnet en sista gång. När vi lagt till i Splits hamn finns möjlighet att följa med på en guidad stadsvandring i den enormt välbevarade antika stadskärnan, som beskyddas av UNESCO, och Diocletianus palats.

Avresedagen
Efter frukost och utcheckning kl. 09:00 är det dags att ta farväl av resesällskapet.

Vanliga frågor, Skärgårdskryssning Premium

På skärgårdskryssning med moderna stålbåtar i premiumklassen finns ett större utbud av aktiviteter och bekvämare luftkonditionerade hytter med säkerhetsbox samt större badrum. Dessutom ingår städning av hytterna.

Vi är ett större sällskap som vill åka på samma båt?
Om ni är ett större sällskap (fler än 6 personer) som önskar bo på samma båt, var god kontakta oss på 0771-800 300 eller info@kroatienspecialisten.se.

Hur hittar jag till båtarna?
Båtarna ligger vid Splits färjeläge. Oftast så har de lagt an med början vid busstationen och vidare om man följer hamnpromenaden in mot Splits centrum. Våra representanter bär vita tröjor och finns på plats vid påstigning med passagerarlistor och visar resenärerna till rätt båt och hytt. Ombordstigning sker senast kl 13:00. Resenärer som anländer i Split efter båtarnas avfärd från Split stiger på i Makarska senare under kvällen.

Hur mycket bagage kan jag ta med på båten?
Ha i åtanke att utrymmet i hytterna är begränsat och att det inte finns andra förvaringsutrymmen ombord. Undvik hårda resväskor, en sportbag eller mjuk ryggsäck är att föredra.  Vi rekommenderar att packningen främst består av shorts, t-shirts och badkläder. Ta med gärna några klädnypor. Kvällarna kan vara lite kyligare, ta med några långärmade tröjor och byxor. Vindjacka är också bra vid eventuella blåsiga dagar. Vissa båtar har handdukar, men ta alltid med egna. Sängkläder finns på båtarna.

Vad är det för skillnad på hytter på däck och hytter under däck?
När du bokar Skärgårdskryssning Premium kan du välja hytt på däck eller under däck. Fördelen med hytter belägna på däck är att de i flesta fall har direkt utgång till sjöss och mer friskluft, medan hytterna under däck oftast är tystare och svalare. Hytter under däck är åtminstone delvis över vattenlinjen och har oftast små ventilfönster.

Observera att vi inte gör någon distinktion mellan hytter på huvuddäck och över/övre däck. Med huvuddäck avses det däck (golv) där påstigning sker. Alla hytter med fönster belägna i nivå med eller ovan huvuddäck anses vara ”på däck”.

Blir det varmt i hytterna?
Alla hytter i premiumklassen har luftkonditionering. Luftkonditionering fungerar endast när båtens motor eller generator är igång, eller när båten är kopplad till elnätet i hamn. I vissa hamnar kan elnätet vara för svagt för att tillgodose flera båtars elbehov för luftkonditionering samtidigt. I dessa sällsynta fall kopplas båtens egna generator in och driver all el och AC. Om detta upplevs som bullrigt på nätterna av resenärerna, kan detta slås av. Då nätterna oftast är svalare är värmen inte lika obekväm som dagtid utan AC.

Jag är rullstolsburen eller har ett annat funktionshinder, kan jag ändå åka med?
Båtarna är inte handikappanpassade och du behöver kunna gå omkring på båten utan assistans. Det finns många trånga utrymmen och trappor som kan upplevas som branta. En regnskur eller morgondagg kan göra vissa ytor hala och i hamn kan av- och påstigning ske över flera båtar i bredd.

Jag är gravid, kan jag åka med?
Generellt rekommenderar vi inte gravida att åka på skärgårdskryssning, men naturligtvis är det upp till mamman att avgöra. Anledningen är att det kan ta några timmar att få medicinsk hjälp om det skulle behövas, om fartyget är ute till havs eller om man befinner sig i en hamn på en liten ö utan sjukhus.

Kan barn följa med på en skärgårdskryssning?
Ja, men skärgårdskryssningen är inte anpassad för barn. Det finns varken aktiviteter eller kost som är barnanpassad och på båtarna finns exempelvis branta trappor. Av den anledningen rekommenderar vi att de åtminstone uppnått skolålder och att de är simkunniga. Ansvaret för barnens övervakning vilar helt på föräldrarna.

Finns guider ombord?
Nej, guidade turer, stadsvandringar och andra eventuella exkursioner sker med lokala guider. Reseledare från Kroatienspecialisten finns ej med på båten.

Får man sova på däck?
Absolut, men ta med eget liggunderlag och sovsäck. Det är inte tillåtet att använda madrasser och/eller sängkläder från hytterna.

Hur ser måltider/frukost ut?
Resan börjar med lunch och avslutas med frukost på avresedagen. Till frukost finns kaffe, te, mjölk, juice, flingor, bröd, smör, honung, sylt och pålägg som till exempel ost och skinka eller salami. Dessutom finns yoghurt, ägg, bacon, tomat och gurka. Luncher och eventuella middagar består av soppa eller pasta som förrätt. Till huvudrätt serveras fisk, kyckling eller kött med tillbehör samt sallad/frukt och efterrätt.

Kocken har oftast inte möjlighet att förbereda specialmat men meddela oss vid bokning om allergier eller andra önskemål. Alla önskemål kan inte garanteras men besättningen gör allt de kan för att uppfylla era behov. Önskemål om vegetarisk kost kan delvis tillgodoses, men endast på förfrågan. Den består i så fall av ett större utbud av tillbehör, inte alternativa maträtter eller menyer.

Vad ska man packa?
Detta är en avlappnad kryssning. Ta gärna med dig bekväma prommenadskor och vattenskor - då det mestadels är klapperstensstränder. Avalappnade kläder, sandaler, solskydd, solglasögon, en hatt och badkläder. Temperaturen under juli och augusti brukar ligga kring 28°C, men ta också med kläder för lite svalare kvällar. Fiskeredskap, snorklar och liknande går inte att köpa på båten så vi rekommenderar att ni tar med eget eller köper det på platser där båten stannar till. 
Om man inte vill ta med egna strandhanddukar så kan man hyra för 5 euro per vecka / handduk. Det går också att köpa strandhanddukar vid ankomst för 10 euro styck. 

Får man ta med egen mat och dryck?
Nej, dryck finns till försäljning ombord. Undantaget är personliga hygienprodukter, medicin och livsmedelsprodukter för särskild diet. Priserna på mat och dryck ligger ungefär på samma nivåer som caféer, barer och restauranger på land.

Talar besättningen engelska?
De flesta besättningsmedlemmar talar engelska, och kommunikationen brukar inte vara ett problem. Beroende på storlek har båten ungefär fem besättningsmedlemmar som brukar bestå av kapten, kock, servitör och sjömän.

Vilka avgifter och utlägg bör jag räkna med?
På resans sista dag betalas en hamnavgift på ca 40 € per person. Entréavgifter på nationalparker samt dryck och middagar tillkommer. Dricks till personalen, rekommenderat belop ca 30-50 €. Betalning kan endast ske kontant och i den lokala valutan Kuna eller i Euro, kortbetalning accepteras ej. Bankomat och växlingskontor finns i de flesta hamnar.

Bra att veta

Incheckning
Ni kan checka in i antingen Splits hamn (address: Obala Kneza Domagoja) eller i Katarina Lines kontor (adress: Obama Lazareta 3) från kl 11:00, avresa sker kl 13.00.
Det går bra att lämna bagaget på båten, men hytten kommer att vara redo senast 12.30, (minst 30 minuter före avgång).

Säkerhet ombord
Alla båtar är utrustade med livbåtar och flytvästar som vanligtvis finns under sängarna i hytterna eller i garderoben. Om du inte kan simma ber vi dig att informera oss vid bokningstillfället och kaptenen vid påstigning. Vi ber er kontrollera evakueringsvägar vid ankomst till båten. Det är kundens eget ansvar att ta del av säkerhetsinformation på båten ombord.

Husdjur
Husdjur är ej tillåtna ombord.

El och vatten
Alla fartyg har vatten och el, dock inte i obegränsade mängder. Alla fartyg är utrustade med generatorer som ger 220V men de är inte kontinuerligt i drift. Vattentanken är anpassad till antalet hytter ombord så det finns alltid tillräckligt med vatten för alla, även ifall tanken inte fylls på varje dag. Detta förutsatt att samtliga resenärer använder el och vatten med sparsamhet.

Nattvila
Från kl 00:00 bör man tänka på ljudnivån. Naturligtvis är detta inte en fast regel och det beror mycket på sällskapet ombord. Ljudisoleringen är inte så bra beroende på båtens konstruktion därför uppmanar vi resenärerna att visa respekt för varandra, och för våra båtgrannar när båten ligger i hamn.

Kaptenens middag ingår i priset
En gång under veckan anordnas ”kaptenens middag" som vanligtvis består av fisk. Detta är ett bra tillfälle för gästerna och besättningen att samlas tillsammans i en festlig måltid. Det finns inget krav när det gäller klädsel, men för de som vill, kan ni ta med lite finare kläder för denna speciella kväll.

Avvikelser
Kaptenen har rätt att ändra färdplaner pga. av oförutsedda händelser, dåligt väder eller ogynnsamma villkor i hamnarna för att garantera säkerheten ombord. Oavsett detta försöker kaptenen att besöka alla planerade destinationer, men kanske i en annan ordning än den som var menad. Endast vid extremt dåligt väder är det möjligt att vissa destinationer väljs bort och i så fall bara i de hamnar som inte har tillräcklig skydd för övernattning. Det kan även hända att dockning behöver ske vid avvikande tidpunkter än de som angetts i resans program på grund av begränsad plats i hamnarna.

Regler
Passagerare ombord är skyldiga att följa fartygets regler och kaptenen ansvarar för säkerheten ombord på båten. Gästerna är skyldiga att respektera de tider som anges, exempelvis för av- och påstigning samt måltider. Om resenären orsakar skador kan denne komma att bli ersättningsskyldig. Eventuell kompensation sker till kaptenen, exempelvis debiteras en förlorad hyttnyckel med 150 Kuna (ca 120 SEK). (med reservation för ändringar)

Det är en självklarhet att sopor, skräp och annat avfall inte kastas överbord eller spolas ned i toaletterna. Alla båtar har adekvat avfallshantering och låt oss tillsammans se till att det kristallklara Adriatiska havet fortsätter att vara just det.

Utflykter och aktiviteter

Utflykter och aktiviteter


I Skärgårdskryssning Premium ingår en guidad stadstur i Dubrovnik. Det urval av aktiviteter som beskrivs nedan är tillval mot avgift. Vissa utflykter och aktiviteter kräver ett bestämt antal deltagare för att genomföras.

Cetina zipline
Denna utflykt är något för den äventyrslystne. Åk i en sele nedför sammanlagt 8 stålvajrar som tillsammans sträcker sig 2100 meter och upp till 150 meter ovanför marken! Den som vågar belönas med en makalös utsikt över Cetina floden och dess djupa kanjon vars klippväggar störtdyker ner mot det forsande vattnet. Turen tar ca 3 timmar och inkluderar transfer tur/retur.

Max vikt: 130 kg.
För 4-15 deltagare.
Från Split, Omis eller Makarska.
60 €

Cetina forsränning
Cetinaflodens forsar är inte svåra att bemästra, men tillräckligt spännande ändå! Dessutom är det omgivande landskapet förtrollande! Forsränning eller ”rafting” är en av de mest populära utflykterna i området. Vattenfall, grottor och djungelliknande vegetation kantar flodens stränder och strömfåra. Den guidade utflykten tar ca 4 timmar (med transfer) och inkluderar transfer tur/retur samt all utrustning ni behöver.

Lämpliga kläder är badkläder, shorts, t-shirt och en handduk. Tofflor eller badskor. Turen dokumenteras av medföljande fotograf. Om ni vill köpa en CD med bilder kostar det ca 100 SEK extra (betalas kontant).
Minst 6 deltagare.
Från Split, Omis eller Makarska
34 €

Vinprovning i Korcula
Prova några lokala viner och lär dig mer om hur de produceras. Enklare tilltugg.

15 €

Dalmatisk middag på Korcula
Prova traditionell Kroatisk mat i en by nära och lär dig mer om områdets historia och livet på landsbygden.

Från Korcula.
28 €

Hyr en cykel på Mljet
Hyr en cykel under 2 timmar och upptäck ön Mljet och nationalparken på egen hand.

11 €

Linbana i Dubrovnik
Från linbanan som går mellan staden Dubrovnik och berget Srđ får man en fantastisk överblick över Gamla Stan och det Adriatiska havet. Uppe på berget kan man låta sig fängslas av utsikten eller äta en god middag på restaurangen med utsikt över kusten.

14 €, tur/retur

Gästernas kommentarer

"Fin tvåbäddshytt,rent och snyggt."

"Vi gjorde en skärgårdskryssning och boendet på båten var jättebra."

"Hård säng."

"Fantastisk fin båt vi åkte med den var bara 2 två år gammal, besättning och personal var otroligt serviceinriktade"

"Att vara på en båt i Kroatien är en fantastisk upplevelse med bad från båten i det klara vattnet, och att gå iland i olika hamnar för middag eller utflykter Det är semester"

"Rena fräscha hytter. Större än förväntat. fina gemensamma utrymmen såsom salong, soldäck och loungedel. tillräckligt med plats i de allmänna utrymmena."

"Fantastisk båtresa i en underbar skärgård. Kommer gärna tillbaka."

"Jättetrevligt sätt att resa"

"Båten o maten överträffade våra förväntningar."

"Fantastisk fin båt vi åkte med den var bara 2 två år gammal, besättning och personal var otroligt serviceinriktade"

"Är otroligt nöjd över resan som helhet och ännu mera nöjd över den mat jag fick, att jag kunde känna mig trygg med det jag åt och att maten var fantastiskt god!"

"Kan nog inte bli så mycket bättre"

"Om man vill uppleva mycket men anstränga sig lite- då åker man på en skärgårdskryssning! Absolut magiskt med dagar ute på havet och kvällarna på land. Full pott!!"

Avgångar & priser

Sida 1 av 4

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
25/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Rabatt per person: 500:-
Idealisk för par och vänner!
10 899:-Boka
25/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Rabatt per person: 500:-
Idealisk för par och vänner!
10 899:-Boka
7/5ÖstersundÖstersund - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
10 999:-Preliminärboka
24/9ÖstersundÖstersund - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
10 999:-Preliminärboka
24/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
10 999:-Preliminärboka
24/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
10 999:-Preliminärboka
1/10ÖstersundÖstersund - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
10 999:-Preliminärboka
14/5ÖstersundÖstersund - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
11 199:-Preliminärboka
21/5ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
11 499:-Preliminärboka
28/5ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
11 499:-Preliminärboka
11/6Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
12 199:-Preliminärboka
11/6Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
12 199:-Preliminärboka
10/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
12 199:-Preliminärboka
10/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
12 199:-Preliminärboka
17/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Skärgårdskryssning Premium, 1 vecka
Idealisk för par och vänner!
12 199:-Preliminärboka