Skip to main content

Nu lyfter vi igen!

Äntligen! Det är nog det ord som bäst beskriver vad vi på Kroatienspecialisten och våra resenärer känner just nu. 

Efter månader av stillastående plan och uteblivna resor lyfte äntligen årets första charterplan i lördags, från Örnsköldsvik till Split. 

Stämningen på flygplatsen gick inte att ta miste ta på. Glädjen var stor och förväntningarna höga, från flygplatsens personal, till resenärer och Croatia Airlines besättning. Att The Chef, en av Örnsköldsviks bästa restauranger, var på plats och serverade mat förbättrade upplevelsen ytterligare. Känslan vi upplevde där och då kan vi leva på länge. 

Efter denna fina start på semestern och en behaglig flygtur på endast tre timmar välkomnandes resenärerna på flygplatsen i Split av våra förväntansfulla reseledare.

Medan vi i Sverige välkomnar höstens alla färger och andas in en svalare luft är det fortfarande sommar i Kroatien. En strålande sol, temperaturer mellan 25 och 27 grader, kristallklart vatten och välkomnande kroater är att vänta kommande dagar. Vad mer behövs för en lyckad semester?

Sakta men säkert återgår vi till en ny, normal vardag. Nu har vi tagit ett första steg, och längtar redan efter fler!

September ut flyger vi till Split och sedan laddar om för 2022. Visst vet du att vi flyger från åtta olika städer i Sverige till Split, från Göteborg i söder till Luleå i norr.
 

Tack för att du lyfter med oss!

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 9this is a picture of the number 5this is a picture of the number 3this is a picture of the number 3