Skip to main content

Nu släpps restriktionerna

Äntligen, idag den 9 februari 2022 släpper Sverige de flesta restriktioner. Efter två år ser vi ljuset i tunneln och kan äntligen börja längta till våren och sommarens resor till Kroatien. 

Det märks tydligt att resenärer har längtat till solen och värmen, redan för ett par veckor sedan började resebokningarna rulla in i jämförelse med tidigare månader. Och efter besked från regeringen att restriktionerna släpps ökade bokningar av resor till Kroatien drastiskt och nådde till ungefär samma nivåer som innan pandemins start. Verkligen glädjande besked! 

Man kan även se att resenärer gärna väljer resor inom EU och då bland annat resor till Kroatien. Troligtvis för att det är en trygghet att resa inom EU då det vanligtvis räcker med ett vaccinintyg. Att resa med charterresor ger även det en trygghet för resan då man omfattas av paketreselagen och resegarantilagen. 

Kroatienspecialistens resor planerar att avgå som vanligt i år. Våra första plan lyfter från Sverige den 7:e och 8:e maj och resorna går sedan ända in till mitten av oktober. Vi ser fram emot en lång och härlig säsong tillsammans!

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4