Skip to main content

Omdömen och resetips från Kroatien

Sommaren är äntligen här vilket betyder att våra resor till Kroatien är i full gång. Våra hemkommande resenärer från Kroatien har börjat dela med sig av sina resor till oss och vad vi kan läsa verkar de haft en väldigt härlig semester med mycket sol och bad!

I år är det även första gången vi flyger till Kroatien från Karlstad Airport och det är alltid roligt att få berättelser och recensioner från nya resenärer. På Karlstad Airport hemsida kan du läsa om hur värmlänningarna tycker det har varit att resa med Kroatienspecialisten och även deras bästa resetips för en lyckad semester i Kroatien. Nedan finner ni ett smakprov på en av de fina recensionerna. 

"Vi bokade helt charterpaket med Kroatienspecialisten och bodde på Villa Bagaric. Gulligt litet hotell med tillgång till gemensamt kök. En underbar kvinna som driver det och som pratar flytande engelska, kunde inte bli trevligare."
- Linda från Karlstad 

Här kan ni läsa resterande recensioner

 

Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 6
Erbjudanden
27/5Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
2/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
9/9Vodice, Villa Tihomir, 1 veckafrån 2 399:-
13/5Halmstad - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-
1/10Luleå - Split, Endast flyg, 1 veckafrån 2 995:-

Resegaranti ställd till