Skip to main content

Våra Utflykter

Vad är en semester utan spännande upplevelser?
 

Följ med oss på våra utflykter i Kroatien! Vårt utbud är varierat och det finns alltid något för alla, var sig du är intresserad av natur, kultur, gastronomi, historia eller avkoppling.

• På våra utflykter runt Kroatien kan du upptäcka sådant som är svårt att hitta på egen hand.

• Våra certifierade reseledare ger en mer aktuell och djupare kunskap än vad du hittar i en guidebok.

• Det är bekvämt och effektivt att låta någon annan planera transfer, färjeanslutningar och hitta de bästa restaurangerna.

På de flesta utflykter finns norsk- eller svensktalande reseledare, men engelsktalande reseledare förekommer. Gemensamt för alla våra reseledare är att de gör sitt yttersta för att göra det bästa av er tid tillsammans, och deras långa erfarenhet och djupa kunskaper om utflyktsmålen. Alla reseledare är certifierade av kroatiska myndigheter vilket är en garant för att ge utflykten ett rikt innehåll och att resan i sin helhet får ett mervärde.

Kontakta din reseledare eller turistinformation på plats för att veta vilka utflykter som erbjuds just på din destination. Utbudet kan skilja sig mellan låg och högsäsong. 

Alla tider är preliminära och priserna är cirkapriser med reservation för valutaändring.

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 9this is a picture of the number 5this is a picture of the number 3this is a picture of the number 3