Resor till Vodice

Vodice Kroatien Kroatienspecialisten
vodice-kroatien-002
vodice-kroatien-014
vodice-kroatien-014a
vodice-kroatien-014b
vodice-kroatien-014f
vodice-kroatien-014g
vodice-kroatien-015
vodice-kroatien-016
vodice-kroatien-016a
vodice-kroatien-017
vodice-kroatien-018
vodice-kroatien-018b
vodice-kroatien-019
vodice-kroatien-020
vodice-kroatien-021
vodice-kroatien-022
vodice-kroatien-023
vodice-kroatien-024
vodice-kroatien-026
vodice-kroatien-028
vodice-kroatien-030
vodice-kroatien-031
vodice-kroatien-032

Den eleganta och charmiga orten Vodice är belägen vid en stor vik 11 km norr om den större staden Sibenik, nästan mitt mellan Split och Zadar. Orten har cirka 10 000 invånare, som under sommarhalvåret blir betydligt fler. Orten är mest känd för sitt rika kulturella utbud, sina pittoreska restauranger, gedigna sport- och rekreationsutbud samt ett behagligt kvälls- och nattliv. Att resa till Vodice kan vara en fantastisk upplevelse för hela familjen vare sig du söker avkoppling eller en aktiv semester! Den vackra kuststaden med sin härliga atmosfär är ett populärt resmål och en av de största turistdestinationerna vid Adriatiska havet.

I söder har byn Srima växt samman med Vodice och det är här du hittar badplatserna som lokalbefolkningen tycker mest om. Stranden löper kilometervis längs det kristallklara Adriatiska havet och här är både badvatten och stränder av särskilt hög standard. En trevlig strandpromenad följer stranden hela vägen från Vodices västra utkant hela vägen till badorten Srima, en sträcka på ca 5 km. Den är till stora delar stenlagd och längs vägen får du sällskap av både Kanariepalmer och Tamarisk-träd.

Det som skiljer Vodice från de andra städerna i regionen är det stora restaurangutbudet. Staden sägs vara en av Dalmatiens mest restaurangtäta orter och här finns flera fantastiska ställen att avnjuta trevliga middagar på. Vid den livliga marinan finns en gammal stadsdel där uteserveringarna ligger nästintill kant i kant. Här möts man av ett myllrande folkliv, många restauranger, caféer och rustika dalmatiska vinkällare.

Strosa gärna omkring på de smala gatorna som letar sig fram mellan de gräddvita stenhusen och upptäck de historiska monument som staden har att bjuda på. Stadens spännande historia sträcker sig tillbaka till järnåldern, både som fredlig handelsplats och som värd för fältslag.

Från hamnen går det utflyktsbåtar varje dag till de många utflyktsmålen som finns i omgivningarna. Man har stor valfrihet bland både historiska städer och magnifika naturupplevelser. I söder ligger både den historiska staden Trogir och Split med Diocletianus palats som är en av världens bäst bevarade romerska monument. I Vodices skärgård ligger nationalparken Kornatiöarna och via båt når man även nationalparken Krka med de många vattenfallen, utanför Sibenik.
 


Hotell och Lägenheter i Vodice

Pris från:
5 499:-
Reslängd:1 vecka
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Reseguide Vodice

En reseguide om ditt resmål
Specialister är vad vi är och ingen kan Kroatien som vi! Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips så att du kan uppleva det bästa med ditt valda resmål.

Stränder

Som badort är Vodice ett alldeles förträffligt val! Här finns långgrunda klapperstensstränder och anlagda badplatåer med utsikt över staden och öarna. På vissa av stränderna kan den som vill vara extra bekväm hyra både både solstolar och parasoll, med annars går det bra att ligga direkt på handduken.

Plava Plaza (visa på karta), eller ”Blå Stranden”, ligger i den västra delen av Vodice. Stranden har fått utmärkelsen ”Blå flagg” som är ett internationellt pris som delas ut till stränder och vatten av utomordentligt hög kvalité.

Hookah beach (visa på karta) är stranden närmast hotell Olympia, Ville Matilde och hotell Miramare. Det är stranden med flest faciliteter, bland annat wc, duschar och omklädningsrum. I närheten finns flera restauranger, caféer och barer. Här finns ett dykcenter, en vattenrutschkana och många andra aktiviteter för både stora och små.

Lovetovo (visa på karta) är en ca 2 km lång klapperstensstrand som sträcker sig från hotell Olympia och hela vägen till Srima. På sina håll finns badplatåer, omklädningsrum och duschar, och vid strandpromenaden finns några restauranger. Flera av våra lägenhetsboenden ligger mycket nära denna strand, bland andra Lägenheter Dalmacija, Villa Tihomir och Villa Pina.

Srima
Den fridfulla orten Srima (visa på karta) ligger i direkt anslutning till Vodice. Platsen är känd för den långa stranden och det kristallklara vattnet. Om du hör till dem som verkligen vill koppla av på din semester är Srima ett bra val. Här är distraktionerna få, men ta en uppfriskande promenad på ca 30 minuter så når du Vodices centrum med alla restauranger och barer. Området har karaktären av ett lugnt villaområde och om du föredrar att spendera semestern eller resan på stranden så har du verkligen kommit rätt. Strandpromenaden kantas av stenhus med lummiga trädgårdar på ena sidan och lövträd med ett turkost hav som fond på den andra. Det är ett populärt tillhåll för badsugna och även om det är en bit från de allra stimmigaste områdena så är det långt ifrån sömnig landsbygd. Här finns allt man behöver för en avkopplande semester och för att ”ladda batterierna”.

Sevärdheter

Den gamla stadsdelen är, förutom staden som sådan, där de flesta sevärdheterna finns och det är även här som de flesta kulturella aktiviteterna äger rum. På torsdagar anordnas exempelvis kvällar med traditionell klapasång där de som uppträder är klädda i vackra folkdräkter från området. Efteråt brukar det dukas fram lokala delikatesser av olika slag som besökarna får prova på.

Ćorić Torn (visa på karta) mitt i den gamla delen av Vodice byggdes 1646 av den framstående familjen Fondra från Sibenik. Både muren och det tre våningar höga tornet på häftiga byggnaden är av kalksten från ön Brac.

Heliga korsets församlingskyrka (visa på karta) är en kyrka i barockstil som är uppförd av Ivan Skoko i mitten på 1700-talet. Kyrkan är vacker från utsidan, men om ni får chansen gå gärna in och titta på altaret och de utsirade byggnadsdetaljerna.

Okit
Kapellet Vår Fru av berget Karmel (visa på karta) på kullen Okit utanför Vodice byggdes av den kroatiske arkitekten Nikola Bašić mellan 1993-1998, som även är känd för Havsorgeln i Zadar.

Monument i staden

Det finns flera monument och minnesmärken i staden. Det mest iögonfallande är det stora blomliknande tornet (visa på karta) vid de äldsta stadsdelarna och marinan. Det är ett monument från Andra världskriget över ”stupade soldater och fascismens offer”. Ett annat minnesmärke ligger en kort bit därifrån påminner om ”Kroatiens stupade försvarare” (visa på karta) och ytterligare ett som man säkert stöter på är den vita halvgloben (visa på karta) över kommunismens offer under den Jugoslaviska eran.

Saker att göra i Vodice

Prvic (visa på karta)
Prvic är ön närmast Vodice och en av de tre mest tätbefolkade öarna i den Kroatiska skärgården. På den 2,37 km² stora ön finns 403 invånare som främst livnär sig på fiske, jordbruk och turism. Hela ön är ett Kroatiskt kulturarv, här har den traditionella livsstilen bevarats vilket bland annat de gamla stenhusen med tegeltak vittnar om. Det är stillsamt på ön, bland annat för att biltrafik inte är tillåten med undantag för utryckningsfordon, men det är precis det som är öns stora dragningskraft. Här är det lugnt och lågmält, perfekt för avkopplande promenader i de vackra omgivningarna. Det är bara en dryg kilometer mellan de två byarna som finns på ön och från Vodice tar det ca 5 minuter med taxibåt till ön, vilket gör platsen till ett perfekt utflyktsmål.

Sibenik (visa på karta)

Sibenik är en större stad än Vodice och här finns shoppingcenter och flera sevärdheter som nästan ligger i nivå med vissa av dem i Split och Dubrovnik. Mellan de två städerna är det bara ca 15 km, så det är en trevlig dagsutflykt med kort restid. Förutom gamla byggnader och historiska monument finns massor med bra restauranger och aktiviteter för hela familjen.

Bland sevärdheterna i Sibenik bör nämnas S:t Jakobs katedral (visa på karta) som är ett av UNESCO’s världarv. Den Romersk-katolska katedralen påbörjades 1402 och är det viktigaste monumentet från renässansen i hela Kroatien. På en kulle vakar den medeltida S:t Mikaels fästning (visa på karta) över staden, som har fått nytt liv som respektingivande arena för olika kulturella tillställningar. Kommer man med båt in till staden möts man först av S:t Nikolas fästning (visa på karta) som ligger på en liten ö i kanalen som leder in mot staden. Den byggdes på 1500-talet för att skydda hamnen mot Turkiska fartyg och var under sin storhetstid befäst med 32 kanoner.

Ögruppen Kornati (visa på karta)

Kornatiöarna är en ögrupp och nationalpark på nästan 150 st öar i skärgården mellan Sibenik och Zadar. Alla är obebodda men på vissa finns tillfälliga skydd mot väder och vind. Det karga landskapet har uppkommit genom att den växtlighet som funnits har under historien huggits ned till förmån för jordbruk och djurhållning. På några av öarna finns spår av Illyriska bosättningar. Öarna ligger tätt samlade och får en gradvis mjukare karaktär ju längre norrut man kommer, i söder störtar de branta klippväggarna rakt ner i havet.

Några av öarna har begåvats med ekivoka namn, som till exempel ön Babina Guzica vilket betyder ungefär ”Mormors rumpa”. En förklaring till detta ska vara att när kartritare från Österrike kom till öarna för att dokumentera dem i slutet på 1800-talet så drev lokalbefolkningen med dem genom att hitta på namn som på ett eller annat sätt refererar till företeelser i kategorin ”under bältet”.

Krka (visa på karta)

Från Vodice går det dagligen utflyktsbåtar till nationalparken Krka utanför Sibenik. Med båt får man se de vackraste vyerna, men man kan såklart även ta sig dit med bil eller buss. Det osedvanligt vackra karstlandskapet har bildat makalösa sjöar och vattenfall. Nära nationalparkens entré ligger det största vattenfallet Skradinski Buk. Vi rekommenderar starkt att man tar med badkläder eftersom man kan bada nära vattenfallet. Naturområdet är relativt opåverkat av modern bebyggelse men här finns flera renoverade kvarnar som vittnar om hur livet såg ut förr i tiden.

Split (visa på karta)
Kroatiens näst största stad Split, ligger cirka 1 timme med bil söder om Vodice. Gamla stan domineras av Diocletianus mäktiga palats med dess höga klocktorn. Den romerske kejsaren Diocletianus byggde palatset i slutet på 200-talet e.kr och det tog tio år att slutföra bygget. Klocktornet är ett känt turismål, där man kan gå uppför trapporna för att sedan njuta av en hänförande utsikt över havet och staden. Dyrbar marmor  smyckar både gator och torg. Den gamla delen av Split är bilfri och full med restauranger och små mysiga butiker. Besök gärna hamnpromenaden Riva som bjuder på mängder av restauranger, kaféer och glassbarer. I närheten av Riva kan finner ni busstationen och hamnen, här utgår färjorna ut till de största öarna.

Zadar (visa på karta)
Den historiska hamnstaden Zadar ligger på en halvö i Dalmatien, med lämningar från romartiden och gränder kantade av kaféer. Härifrån utgår det dagligen färjor mellan Zadar och de största öarna Olib, Pasman, Dugi Otok med flera. Zadar har varit bebott sedan cirka 400 år f.kr, men staden som den ser ut idag har sina rötter i romartiden. Det finns många sevärdheter från förr - pampigast är den stora katedralen S:ta Anastasia känt för sitt höga klocktorn och S:t Donats kyrka. Det finns ett bra utbud med restauranger, kaféer och nattklubbar i Zadar - under sommarmånaderna är nöjeslivet som hetast. För den badsugna finns stranden Kolovare strax öster om gamla stan. Detta är den offentliga badplatsen. Stranden Zaton rekommenderas varmt att besöka, den ligger cirka en mil från Zadar i en lagun omgiven av pinjeträd.

Vransko jezero (visa på karta)
Naturreservatet Vransko jezero (Vranska sjön) är en perfekt plats för att njuta av naturen utan ansträngning. Parken omfattar Kroatiens största sjö med omnejd, belägen alldeles intill havet. Parken har ett rikt fågelliv, framförallt många olika arter av vilda änder och hägrar, och är ett paradis för fågelskådare. Det finns flera fågelskådningsplatser att välja mellan. Vattnet i sjön är bräckt och det finns därför gott om både sötvattenfiskar och havsfiskar, vilket lockar många sportfiskare. På Vranska sjön kan man även ta en båttur och njuta av träskmarkområden som är svårtillgängliga från landsvägen. Parken ligger cirka två mil från Vodice.
 

Restauranger

Det finns tillräckligt många restauranger i Vodice för att kunna äta både frukost, lunch och middag på olika ställen under en veckas vistelse. Här kommer några, utan inbördes ordning, som vi tycker är bra.

Tri Piruna (visa på karta)
Tri Piruna är en restaurang med en väldigt mysig atmosfär, mycket serviceinriktad och kunnig personal och helt otrolig mat på lokala råvaror. Här är restaurangbesöket en riktig upplevelse och något man inte bör missa!

Spalato (visa på karta)
Spalato är en alldeles lysande året-runt-restaurang som serverar mycket vällagad medelhavskost. Den är inte bara populär hos våra resenärer, det är hit lokalbefolkning går för att äta. Från restaurangen har du utsikt över hamnen och utflyktsbåtarna som lägger till efter en dag full av upplevelser. Du hittar lätt hit för den ligger alldeles vid det stora blomliknande monumentet i den gamla stadsdelen.

Simun (visa på karta)
Restaurang Simun har en välkomponerad meny som består av både stenugnsbakad pizza, pasta och olika kötträtter. Här finns även ett sortiment av utvalda kroatiska viner. Restaurangen ligger vid småbåtshamnen i centrum och har en trevlig uteservering.

Riva (visa på karta)
Restaurang Riva är en restaurang och cocktailbar med centralt läge. Från uteserveringen har man utsikt över småbåtshamnen och det populära promenadstråket längs hamnpromenaden. Här utmärker sig den goda servicen och den stenugnsbakade pizzan.

Glass- och cafébar Lanterna
Om man är sugen på glass efter en dag på stranden eller som efterrätt så ligger det en populär glassbar vägg i vägg med Restaurang Spalato.

Nöjesliv och underhållning

Makina (visa på karta)
Detta diskotek ligger vid hamnpromenaden och har en takterrass som ger en fin utsikt över havet och hamnen. På dagen finns här en restaurang men mot aftonen och kvällen förvandla serveringen till en välbesökt nattklubb. Ibland anordnas livemusik med kända kroatiska popartister.

Exit (visa på karta)
Exit är en omtyckt nattklubb för en något yngre publik. Här spelas mest elektronisk dansmusik.

Hookah Bar (visa på karta)
Hookah är en strandbar utomhus där internationella DJ’s spelar dansmusik.

Övrigt

Turistinformation
(visa på karta)

Ambulans och sjukvård
Vid akut sjukdom, ring 112 direkt – det är det bästa för att så snabbt som möjligt få hjälp och vård. Informera våra reseledare via deras journummer så snart ni kan.
(visa på karta)

Uttagsautomater
(visa på karta)
(visa på karta)

I Vodice har vi full service. Du träffar eller når reseledaren på följande ställen:

  • På flygplatsen: Reseledarna ser till att du kommer till ditt boende så snabbt och enkelt som möjligt. Vid hemresan möter de upp dig vid transferbussen eller på flygplatsen och informerar om incheckningen och annat du vill veta.
  • Välkomstmöte: Precis när man landat brukar frågorna vara många. Vår lokala reseledare bjuder därför in dig till ett välkomstmöte. De delar med sig av sina guldkorn, berättar om utflykter och vad som finns att göra och se på plats. Ta tillfället i akt och ställ frågor till dem! Även du som har varit här tidigare kan ha nytta av informationen, då det ständigt sker förändringar. Tid och plats för mötet får du vid ankomst på flygplatsen i ditt välkomstbrev.
  • Vi träffas på hotellet: Vår lokala reseledare besöker ditt eller ett närliggande hotell på våra servicetider några gånger i veckan. Mötet brukar äga rum i receptionsområdet om inget annat anges. Här kan du få tips och råd, anmäla dig till utflykter, hyra bil eller bara ha en pratstund om du känner för det. Kontakta oss gärna om du har frågor eller problem.


Informationspärmen
Vi har informationspärmar på de flesta av våra boenden i Vodice. I informationspärmen hittar ni mycket nyttig information. Där kan ni läsa om attraktioner att besöka på egen hand och mer utförligare beskrivningar av utflykter.

Servicetelefonen
Om servicetiden på hotellet inte passar, kan du alltid nå oss på vår 24 timmars servicetelefon. Numret får du vid ankomst i ditt välkomstbrev. För er trygghet och säkerhet fungerar servicetelefonen som jourtelefon nattetid.

Hemresa
Utcheckning sker i regel innan kl 12. Beroende på vilken tid ditt flyg avgår för hemresan gäller olika tidpunkter och rutiner. I vår pärm på ditt boende finner du mer information om din hemresa. Ytterligare information om transfertider och samlingsplats för hemresa kommer du att få kvällen innan. Har du inte fått information kontakta våra resledare på journumret.

Kom ihåg följande: Det är inte tillåtet att ha batterier i incheckat bagage. Kontrollera att dessa läggs in i handbagage istället.

Hjälp oss att bli ännu bättre!
Vår förhoppning är att din semesterresa ska infria dina förväntningar på alla sätt. Vi är därför mycket intresserade över att få ta del av dina synpunkter på resan efter att den avslutats. Hur var flygresan? Motsvarade hotellet dina förväntningar, var vår service bra? Kan du tänka dig att återvända till resmålet? Vill du ge oss förnyat förtroende?

Några dagar efter hemkomsten kommer du att få ett elektroniskt frågeformulär skickat till dig via e-post och med semestern i färskt minne kan du sedan i lugn och ro besvara och kommentera vad du tyckte. Med din hjälp kan vi på detta vis vidareutveckla våra resor och dess innehåll och ordna en ännu bättre semester åt dig nästa gång du reser med oss.

Vi önskar er en trevlig resa!

Transfertid

Det tar ca 60 minuter med transfer från Splits flygplats till Vodice. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma.

Utflykter

Våra utflykter från Vodice. Engelsktalande guide


Båttflykt till nationalparken Krka
Krka National Park är en vidsträckt, av mänsklig aktivitet i stort sett orörd region med exceptionellt och mångfacetterat naturligt värde. Nationalparken består av ett välbevarat ekosystem och är främst avsedd för vetenskapliga, kulturella, och pedagogiska aktiviteter men även som ett rekreationsområde för dess många besökare.

Sin status som nationalpark fick den 1985 och är det är Kroatiens sjunde nationalpark. Den omfattar ett område på 109 kvadratkilometer längs floden Krka vars källa ligger vid de Dinariska bergen. Med sina sju travertinvattenfall och en sammanlagd fallhöjd på 242 meter är Krkafloden ett sevärt naturfenomen!

Väl på plats i nationalparken besöker vi bland annat Skradinski Buk, det längsta och mest kända vattenfallet i floden Krka. I naturområdet finns flertalet renoverade kvarnar, viktiga arkeologiska monument och även Skradinski Buks charmiga ”Ethno village”. Vandringsleden i området tar ca en timme att avklara, men man behöver inte gå hela. Vi rekommenderar att man tar med badkläder för det är tillåtet att bada i området, ett tillfälle man inte vill missa!

Saker att se från båten:
- St. Nikolas fort ( under UNESCO sedan 2017)
- Staden Šibenik 
- St. Jakob katedral ( under UNESCO sedan 2000)
- Byn Skradin 
- Vattenfallet

Utflykten utgår från Vodice
Avresedagar:
Tisdagar
Beroende av väder
Detta ingår:
Båttur
Guidad tur
Engelsktalande guide
Inträdesbiljett till parken
ca 2.5 tim egen tid i nationalparken
Heldag
Från Vodice centrum:  
09.00-17.00
Hotel Olympia:
09.15 - 17.00
Vuxna : 500:- | Barn 7 - 18 år: 200:- | Barn 0 - 7 år: Gratis
Uflykten bokas på resmålet

 

 


Vinprovning
I den lilla byn Plastovo som ligger 35 kilometer från Vodice, har familjen Sladić gjort vin i generationer. Under de senaste åren har den yngre generationen av familjen tagit med hjälp av en hundra år gammal tradition blandat med moderna metoder, de lokala vinerna till stor framgång. Resultatet är särskiljande boutique-viner som har vunnit vinälskares hjärtan.

Våra presentatörer är professionella enologer som ger dig en informativ rundtur bland viner, vindruvor och vingårdar. De berättar även om mikroklimatets påverkan och vad som gör att denna regionens viner får en speciell karaktär.

Utflykten utgår från Vodice
Avresedagar:
Måndag
 

Detta ingår:
Busstransfer
Guidad tur på vingård (ca 1,5 timme)
Vinprovning av 5 viner och 2 likörer
6 hemlagade små rätter, som lokal ost , rökt skinka och hembakat bröd

Halvdag
16:00 - 19:30
 
Vuxna: ca 540:- | Ej för barn
Uflykten bokas på resmålet

 


Kornatiöarna
Enligt legenden bildades Kornati-öarna från en handfull vita stenar som var kvar efter att Gud skapat världen. Han kastade dem i havet och bestämde sig för att de var perfekta som de var. Nationalparken är verkligen så fascinerande och unik i sin skönhet att det inte finns någon motsvarighet i Europa eller världen. Med så många rev, öar, vikar och uddar är det verkligen ett förlovat land för de som älskar nautiska skönheter. Kornati-öarna är en orörd oas för dem som under några timmar vill njuta av ett kristallklart hav och koppla av i orörd natur.

Ögruppen Kornati omfattar 147 öar, öar och rev som tillsammans utgör 69 kvadratkilometer. De sträcker sig från Dugi Otok till Žirje som täcker en total ytan på 320 kvadratkilometer. v dessa omfattar nationalparken 89 öar som täcker ca 220 kvadratkilometer. Norra kusten har fler uddar och vikar och är mjukare än den södra, där det för det mesta finns klippor som störtar ner mot havet. Det finns inga vattenflöden på öarna, och de är täckta av lågväxta buskar och gräs.

Stadskartor

Här kan du ladda ner karta över Vodice:

Vodice kartan

Avgångar & priser

Sida 1 av 25

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
16/5LuleåLuleå - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
30/5LuleåLuleå - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
5/6Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 1000:-
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
5/6Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Boka innan 28/2 Rabatt per bokning: 1000:-
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
4/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
4/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
5/9LuleåLuleå - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
11/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
11/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
12/9LuleåLuleå - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
18/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
18/9Göteborg - LandvetterGöteborg - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
19/9LuleåLuleå - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
25/9ÖstersundÖstersund - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka
25/9Stockholm - ArlandaStockholm - Split, Vodice, Villa Tihomir, 1 vecka
Semesterhus med pool, för 16-24 personer
5 499:-Boka

Hotell

Hotell Olympia - Vodice

Hotell Olympia - Vodice

Kanonläge nära stranden. Ett av Vodices bästa hotell - modernt och fräscht med bästa tänkbara läge vid havet och med smakfull inredning i såväl rum som i ...
1 veckafrån 8 499:-
Läs mer »
Hotell Olympia Sky - Vodice

Hotell Olympia Sky - Vodice

Modernt och högklassigt. Hotell Olympia Sky är ett nybyggt och exklusivt hotell med bästa tänkbara läge i Vodice. Den båtformade byggnaden med sin moderna arkitektu...
1 veckafrån 10 199:-
Läs mer »
Matilde Beach Resort - Vodice

Matilde Beach Resort - Vodice

Avslappnat med kanonläge.  Matilde Beach Resort ligger bara 50 m från Vodices långa och attraktiva strand och endast en kort promenad från centrum. Slappna av på det ...
1 veckafrån 7 299:-
Läs mer »
Villa Arausana & Antonina - Vodice

Villa Arausana & Antonina - Vodice

Rofylld oas vid havet. Längst ute på en grönskade halvö ligger Villa Arausana & Antonina. En plats där du kan koppla av på riktigt, där både din kropp oc...
1 veckafrån 7 399:-
Läs mer »
Villa Pina - Vodice

Villa Pina - Vodice

Trivsamma lägenheter i avkopplande miljö.  Ett litet och trevligt familjedrivet lägenhetshotell i lugna omgivningar. Lägenheterna är trendigt inredda med vackert lju...
1 veckafrån 5 899:-
Läs mer »
Villa Tihomir - Srima

Villa Tihomir - Srima

Solklar favorit med utmärkt service. Villa Tihomir är ett bra val om man vill ha en stilla och rofylld semester. Tillbringa dagarna med att njuta vid poolen eller gå ner till den fanta...
1 veckafrån 5 499:-
Läs mer »